- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си девствена в 8 клас (МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ)
Здравейте, нова съм за този сайт и се регистрирах понеже имам нужда от помощ!
Сестра ми е 8 клас и се оказа, че в новото и даскало всички момичета вече са правили секс.
Тя ми зададе следният въпрос: МОМИЧЕТАТА МИ КАЗАХА ЧЕ БИЛО МНОГО ХУБАВО. ДАЛИ И АЗ ДА НЕ ОПИТАМ??...
Аз загубих девствеността си много рано и не бих могла да и дам добър съвет... все пак не искам да я разочаровам, моля помогнете!
Защо просто не и кажеш, че е хубаво ? Така или иначе ще разбере.
Абе не и давай идеи да подражава на някой друг. Кажи и да изчака поне до 16, за да и е по-развито тялото и АКЪЛА.
Кажи и да не гледа останалите, когато тя вече наистина го поиска да го направи, а не защото всичките и 14 годишни приятелки са ебани.
Най-добре й кажи, че е ужасно да го направи за идеята, преди да се научи да се целува по устата. Първо да си намери някой с който да се пробват да се целуват с език, за да усвои тактиката с езика (ще й е нужна, когато почне да го лигави по нежния свинсктер и топките). След това да мине на втора база, да се научи да лапа добре, за да може да му го надърви хубаво, защото за първия път е важно да е на кокил, ако има проблем да пробва със шоколад да го почерпи и чак след като му е станал, да се подготви за адска болка, която преди 18 е просто непоносима и ще й се подиграват заради недорасналите цици, задник и децкото лице...
Само глупости днеска!
Малка е. Кажи й го, нека не го прави защото другите момичета са й казали, че е хубаво.