.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    anonymous990763
    Guest
    За тези 4 години добре си се информирал за паричните възможности на хората които си познавал.
    Както се казва в горния пост - намери нещото което да те подсилва. Музика, спомен, мечта...

Подсилва ме това да отида в банята с бръснарското ножче и да пусна тая песен от телефона.

https://www.youtube.com/watch?v=B0_E68ZAtvY

След което дълбоко да се режа. Вчера прекалено дълбоко се порязах случайно и много кръв изтече.

anonymous990763
    Guest
    Стигнах до заключението, че хората, които се режат не го правят само когато са нещастни, а и когато искат внимание. Хората са социални същества, имат нужда от общуване...домашен любимец би ти правил чудесна компания и никога не би се интересувал как изглеждаш.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...E-%D1%81%D0%B8

Тая тема съм я писал аз... според теб хубаво ли ще е аз да имам домашен любимец.
    Последно редактирано от RazorEyes : 07-10-2015 на 09:11

anonymous990763
    Guest
    ...
    Какво стана с котенцето

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    ...
    Какво стана с котенцето
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Една сутрин в около 6 часа тогава беше много тъмно и имаше мъгла. Заведох котенцето си на полето и от мястото на което стоях се виждаше една празна улица с осветление.. прекрасна гледка а и мястото беше приятно. Носех нож в себе си и се каних да убия котенцето. Още щом опрях ножа на гърлото му аз изпитах някакво чувство, сякаш усещах живота които тече в това животно... аз се опитах да му прережа гърлото но не го направих достатъчно силно и само малко козина му падна нищо повече... почувствах се някак си неспособен да убия това котенце и за това започнах да хвърлям камъни по него и така той избяга. Изгоних го за да не го убия. Аз когато се каня да убия животно усещам някаква неспособност много ми е трудно да обясня. Докато когато съм до някой човек аз искам да го убия по най-жесток начин. Вие като видите непознат човек не изпитвате абсолютно нищо... нито го обичате нито го уважавате и така нататък. Докато аз като видя непознат човек първото нещо което изпитвам е омраза! Аз бих го пребил най-жестоко без причина въпреки че е непознат, сметни какво бих направил с човек като теб които ми дава причина да го мразя? Аз ти казвам само че ако ми го беше казал/а това пред мен бих те убил безмилостно. Мразя повече хората отколкото животните! Даже вие хората мачкате животните... не мислите за тях! Заради начина ви на живот те нямат къде да живеят...
    Това пак съм аз. Извадих поста от една тема.

anonymous990763
    Guest
    поне не си го убил..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    С риск някои ден да те срещна и да ме убиеш ще пиша.

Казваш, че не излизаш от вас, да приемем, че не е толкова страшно, ама това, че си зарязал училището е лошо, защото там поне можеше да намериш приятели. И аз не обичам много хората, ама човек не може да живее сам.

Намери някои със сходни интереси, ако продължаваш така ще вземеш да се разболееш, ако вече не си.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Това пак съм аз. Извадих поста от една тема.
    АЗ ЩЕ ВЗЕМА НОЖ, ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТЕ УБИЯ, ДОЛЕН ПСИХАР ТАКЪВ!
    И да знаеш, няма да ти падне само малко козина от врата. Бахти комплексираното педалче си ти, сериозно ти говоря. Върви се лекувай в клиника. Как може да искаш да убиеш едно невинно прекрасно създание? То с кво ти е виновно, че ти си мрънкащо хомо, което не може да се справи и с най-малкия проблем? Спри да търсиш безболезнен начин за самоубийство! Знам ли те кой си и как изглеждаш, намеря ли те, ще те удуша.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    С риск някои ден да те срещна и да ме убиеш ще пиша.

Казваш, че не излизаш от вас, да приемем, че не е толкова страшно, ама това, че си зарязал училището е лошо, защото там поне можеше да намериш приятели. И аз не обичам много хората, ама човек не може да живее сам.

Намери някои със сходни интереси, ако продължаваш така ще вземеш да се разболееш, ако вече не си.
    Ами аз съм психично болен. Освен това аз винаги съм имал по 1-2 приятеля в училище, малко са но на мен ми стигаха. В последните дни в училище нямах никакви приятели, само хора които ми се подиграваха.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ами аз съм психично болен. Освен това аз винаги съм имал по 1-2 приятеля в училище, малко са но на мен ми стигаха. В последните дни в училище нямах никакви приятели, само хора които ми се подиграваха.
    Еми лекувай се тогава! Каква е диафнозата? Аутизъм, депресия, меланхолия, шизофрения?

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    АЗ ЩЕ ВЗЕМА НОЖ, ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТЕ УБИЯ, ДОЛЕН ПСИХАР ТАКЪВ!
    И да знаеш, няма да ти падне само малко козина от врата. Бахти комплексираното педалче си ти, сериозно ти говоря. Върви се лекувай в клиника. Как може да искаш да убиеш едно невинно прекрасно създание? То с кво ти е виновно, че ти си мрънкащо хомо, което не може да се справи и с най-малкия проблем? Спри да търсиш безболезнен начин за самоубийство! Знам ли те кой си и как изглеждаш, намеря ли те, ще те удуша.
    Ясно е че си в цикъл. А и това че си метал те кара да полудяваш... но не си вади нервите тук.

Еми лекувай се тогава! Каква е диафнозата? Аутизъм, депресия, меланхолия, шизофрения?
    депресия, анхедониа.

Ясно е че си в цикъл. А и това че си метАл те кара да полудяваш... но не си вади нервите тук.
    На колко годинки си? 11-12? xDD
    Откачам като видя насилие над невинни животни. И комплексирани депресари, които гледат как да привлекат внимание. Точно като теб. Гледам и не вярвам на ушите си - ФИМЕЙЛ АЙС МИ КАЗВА ДА НЕ СИ ВАДЯ НЕРВИТЕ ТУК!! Доживях! Скапан комплексар!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тя депресията се лекува, ама ако продължаваш така не може.

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    На колко годинки си? 11-12? xDD
    Откачам като видя насилие над невинни животни. И комплексирани депресари, които гледат как да привлекат внимание. Точно като теб. Гледам и не вярвам на ушите си - ФИМЕЙЛ АЙС МИ КАЗВА ДА НЕ СИ ВАДЯ НЕРВИТЕ ТУК!! Доживях! Скапан комплексар!
    Ако исках да привлека внимание, най лесния начин е да пиша провокиращи коментари за България? Както правих преди няколко години. Ето тук са писали за мен...
    https://www.facebook.com/bulgaria.wa...7827597236873/

Бях доста известен тогава. Стотици коментари и обиди имаше по мен... и ми харесваше. Даже дадох номера ми и ми се обаждаха хора да ги нареждам. Това правя когато искам внимание. И съм на 17, пише го на профила ми, пише го и на 2ра страница в темата но ти явно не четеш. Освен това не ме провокирай да напиша нещо обидно за теб. От далеч си личи кой е комплексирания.

Град
    Sedes Sancti Petri
    ... и ми харесваше.
    Нали имаше анхедония.

Нали имаше анхедония.
    Казах че това беше преди години.

anonymous990763
    Guest
    От профила ти във фейсбук виждам, че вярваш в Бог или поне искаш някакво чудо да се случи. Не можеш да получаваш без да правиш нищо..

Освен това не ме провокирай да напиша нещо обидно за теб. От далеч си личи кой е комплексирания.
    Много ми напомняш на един 27 годишен, който си ме беше поставил за цел, но го срязах. Като почна с едни заплахи, с едни обиди. Много се смях. Пък за това кой е комплексирания, дори няма и да го коментирам, заблудите са безплатни. Спирам да ти пиша в темата, че само ти храня комплексирания мозък.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    защо не оставите момчето да постъпи поне веднъж в живота си мъжки и сам да сложи край на агонията? лично аз ако съм в неговото положение, бих го направил 2ри път без да се поколебая и за миг. правите се на месии, но реално никой не би му помогнал.
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Отвратителен си.

С малки изключения, направо се потрисам колко жестоки може да сте във форума. Най-лошото е, че си правите весело на чужд гръб!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си