- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край или временно изчакване
Здравейте,
та въпроса ми е следния-Да спра да опитвам или да изчакам известно време.Историята е следната. След като почти година карахме на поздрави, в Турция(имаме нещо като екскурзия) започнахме да си общуваме,аз и казах,че я харесвам.След като и "признах" я питах дали иска да излизаме,когато се върнем в България.След 3 дни ми отговори положително,като допълни,че споделя чувствата ми. Та започнахме да излизаме(включително и на театър,тя е интересно момиче.Обича много да чете) и така след около 2-3 седмици ми каза,че е объркана и не е готова за връзка(предната вечер и ден си всичко си беше наред) и ми благодари за всичко(това ми го написа,като се извини затова). Аз и казах,че след като така иска-така да бъде и аз ще я чакам(това лично).Питах я дали още изпитва нещо към,тя отговори положително и се разбрахме да не се отбягваме.1-вата седмица тя ме отбягваше след това си пописахме,като тя ми се поскара за това,че я притискам(поне аз така го схванах)(права си е,аз съм си досаден).След това съм се опитвал да проведа обикновен разговор,но тя елегантно ме отказва,като ми отвръща с кратки и "тежки" отговори. От месец и половина(и повече) не съм правил нищо и мисля да изчакам до началото на учебната година.
Благодаря предварително!
П.С. Знам,че са пуберски глупостиПросто съм все още съм здраво хлътнал
Братле,другия път не пуши преди да пишеш тема. Заболя ме главата.Баси.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не й ходи по г*за, пич, няма смисъл. Изкарай си едно незабравимо лято, не си съсипвай ваканцията с очаквания какво ще се случи следващата учебна година.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пусни я. Насила нищо няма да стане. Ако тя пожелае занапред нещо ще си проличи, ако ли не само напред.
Където не става, не става. Няма смиъл да се мъчиш, щом иска да са нещата така, просто не й пиши. Ако тя реши нещо друго - ще си проличи и ще те потърси.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00