.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    vampira77
    Guest

Беден съм, а я желая

Здр. Аз съм момче на 12 години.Имам 4 сестри и живея с тях, баба ми, дядо ми, и родителите ми.От известно време харесвам едно момиче.Много е красива и изпитвам силно привличане към нея.НО има един проблем - тя е богата, а аз беден.Живее в апартамент с 4 стаи и две бани, родителите и карат кола за 11 000 (поне така съм чувал от съученици) и на всичкото от горе и дават по 2 лева ВСЕКИ ДЕН, когато сме на училище.Не мислете, че гледам какво има.Вярно е че е страшно богата, но за мен това е проблем в случая.

problemfairy
    Guest
    Малък си още, имаш време да се занимаваш с такива неща като порастнеш.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Vampira77 тоест Vampira1977 виж кво ако купиш кола за 100 бона примерно е след месец я дадеш втора ръка тя ще струва 10-20 бона а ще е не покътната. Ако и дават 2 лева за училище моля те 2 лева вика кво ще си купи с два лева освен чипс ? Относно апартамента... То в един апартамент може да има 50 стай ама да са 2 квадрата... как може да вярваш на хората ? продължаваъ и ще излезеш разочарован... Не е вярно че е страшно богата... добре де да предположим че е толкова страшно богата че и дават 2 лева... кажи името на мамка и и татко и ако са личности аз ще ги познавам...

2 лева ВСЕКИ ДЕН :O :O :O

vampira77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от REPTlLE Виж мнението
    2 лева ВСЕКИ ДЕН :O :O :O
    На мен ми дават по 50ст, даже по някога пропускат, но те не стигат за нищо и обикновенно си нося нещо от вечерята или закуската в кутия.Всики път като баща ми ми дава по 50ст ми казва как той като бил дете можело с 20ст да си купи кифла и боза, а на мен ми били давали по 50ст.
    Последно редактирано от vampira77 : 07-21-2015 на 06:03

ivo7z
    Guest
    Истината е, че беден мъж никога няма да има хубава жена...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от vampira77 Виж мнението
    На мен ми дават по 50ст, даже по някога пропускат, но те не стигат за нищо и обикновенно си нося нещо от вечерята или закуската в кутия.Всики път като баща ми ми дава по 50ст ми казва как той като бил дете можело с 20ст да си купи кифла и боза, а на мен ми били давали по 50ст.
    Хахаха

ivo7z
    Guest
    Пробвай рокля, може да ти хареса.След това се пробвай да се харесаш на най-богатото момче в класа.Казвам го от личен опит.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Толкова да сте елементарни, срама нямате!!!

Мило дете, ако някое момиче ще те харесва то може да си сигурен, че няма да е заради това в какво жилище живееш и колко стотинки в джоба имаш. А, ако това са причините да си харесван от който и да е просто бягай надалеч от него!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Толкова да сте елементарни, срама нямате!!!

Мило дете, ако някое момиче ще те харесва то може да си сигурен, че няма да е заради това в какво жилище живееш и колко стотинки в джоба имаш. А, ако това са причините да си харесван от който и да е просто бягай надалеч от него!
    Напълно права е... Ако те харесва заради това което имаш, а не заради това което си значи не е за теб..

П.с ivo7z Да не страдаш от шизофрения... Един път си момче, после момиче, после травестит... Сбъркана работа....

selimMUSLIM
    Guest
    Здравей момче!Направих този профил, за да ти кажа истината.Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива), защото най-вероятно може да останеш девствен, може пък някоя да ти върже, ама малко вероятно на такъв бедняк.И най-важното НИКОГА няма да отидеш да учиш нещо хубаво, защото всичко хубаво се плаща.Единствения вариант е да станеш дребен престъпник...Тва е истината.Гадна е нали?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от vampira77 Виж мнението
    Баща ти сигурно е от БКП и не е чувал за инфлация. Накарай го да изкара един ден с 20 стотинки за да разбере за какво става въпрос.

А момичето не е толкова богата, но има вероятност да е разглезена. Нищо не спомена за характера и, така че няма как да получиш адекватен отговор как да действаш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ой сиромах

жени много споко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от selimMUSLIM Виж мнението
    Здравей момче!Направих този профил, за да ти кажа истината.Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива), защото най-вероятно може да останеш девствен, може пък някоя да ти върже, ама малко вероятно на такъв бедняк.И най-важното НИКОГА няма да отидеш да учиш нещо хубаво, защото всичко хубаво се плаща.Единствения вариант е да станеш дребен престъпник...Тва е истината.Гадна е нали?
    Некадърен си май

Иначе и пари да имаш . свяста още по трудно се отлрива

selimMUSLIM
    Guest
    Казах истината на детето.Не го обърквайте...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    поредния некадърен трол
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

като автора на темата ли
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива)
    Хахаха най-голямата глупост, що пък да не си намери красива приятелка която да го обича, дори и без пари??

Град
    Neverland
    ЗНАМ ГО !!! Vamira77 да не би случайно да се казваш Станислав (Хитлера) от спортното училище в Бургас ти си няма кой друг да е... само ти носиш котки в раницата си, само ти се излагаше като говорише че ти дават по 50стинки ... признай си и ще ти дам 10 лева

Супер фен Аватара на Meth
    Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....
    Там е работата че тоя е на 17... Всеки ден го тормозят в училище той е от старото ми дск аз ся съм в друго дск ама като като учихме заедно всеки ден му правеха коридор направо го побъркаха даже мисля е има клипчета в youtube..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Създаването на профила ти в този форум е било най-безсмислено изгубеното време за теб.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Vampira77 тоест Vampira1977 виж кво ако купиш кола за 100 бона примерно е след месец я дадеш втора ръка тя ще струва 10-20 бона а ще е не покътната. Ако и дават 2 лева за училище моля те 2 лева вика кво ще си купи с два лева освен чипс ? Относно апартамента... То в един апартамент може да има 50 стай ама да са 2 квадрата... как може да вярваш на хората ? продължаваъ и ще излезеш разочарован... Не е вярно че е страшно богата... добре де да предположим че е толкова страшно богата че и дават 2 лева... кажи името на мамка и и татко и ако са личности аз ще ги познавам...
    Брей, искам да я видя тая кола дето след месец от 100 бона ще падне на 10-20.Тцтц.

teenproblemTESTS
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    И аз се чудя. Просто му гледам коментарите от много време и се смея.Прави ми впечатление, че е пълен некадърник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си