- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беден съм, а я желая
Здр. Аз съм момче на 12 години.Имам 4 сестри и живея с тях, баба ми, дядо ми, и родителите ми.От известно време харесвам едно момиче.Много е красива и изпитвам силно привличане към нея.НО има един проблем - тя е богата, а аз беден.Живее в апартамент с 4 стаи и две бани, родителите и карат кола за 11 000 (поне така съм чувал от съученици) и на всичкото от горе и дават по 2 лева ВСЕКИ ДЕН, когато сме на училище.Не мислете, че гледам какво има.Вярно е че е страшно богата, но за мен това е проблем в случая.
Малък си още, имаш време да се занимаваш с такива неща като порастнеш.
Vampira77 тоест Vampira1977 виж кво ако купиш кола за 100 бона примерно е след месец я дадеш втора ръка тя ще струва 10-20 бона а ще е не покътната. Ако и дават 2 лева за училище моля те2 лева вика
кво ще си купи с два лева освен чипс ? Относно апартамента... То в един апартамент може да има 50 стай ама да са 2 квадрата... как може да вярваш на хората ? продължаваъ и ще излезеш разочарован... Не е вярно че е страшно богата... добре де да предположим че е толкова страшно богата че и дават 2 лева... кажи името на мамка и и татко и ако са личности аз ще ги познавам...
На мен ми дават по 50ст, даже по някога пропускат, но те не стигат за нищо и обикновенно си нося нещо от вечерята или закуската в кутия.Всики път като баща ми ми дава по 50ст ми казва как той като бил дете можело с 20ст да си купи кифла и боза, а на мен ми били давали по 50ст.
Последно редактирано от vampira77 : 07-21-2015 на 06:03
Истината е, че беден мъж никога няма да има хубава жена...
Пробвай рокля, може да ти хареса.След това се пробвай да се харесаш на най-богатото момче в класа.Казвам го от личен опит.
Толкова да сте елементарни, срама нямате!!!
Мило дете, ако някое момиче ще те харесва то може да си сигурен, че няма да е заради това в какво жилище живееш и колко стотинки в джоба имаш. А, ако това са причините да си харесван от който и да е просто бягай надалеч от него!
Здравей момче!Направих този профил, за да ти кажа истината.Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива), защото най-вероятно може да останеш девствен, може пък някоя да ти върже, ама малко вероятно на такъв бедняк.И най-важното НИКОГА няма да отидеш да учиш нещо хубаво, защото всичко хубаво се плаща.Единствения вариант е да станеш дребен престъпник...Тва е истината.Гадна е нали?
Баща ти сигурно е от БКП и не е чувал за инфлация. Накарай го да изкара един ден с 20 стотинки за да разбере за какво става въпрос.
А момичето не е толкова богата, но има вероятност да е разглезена. Нищо не спомена за характера и, така че няма как да получиш адекватен отговор как да действаш.
ой сиромах
жени много споко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Иначе и пари да имаш . свяста още по трудно се отлрива
Казах истината на детето.Не го обърквайте...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
като автора на темата ли
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ЗНАМ ГО !!! Vamira77 да не би случайно да се казваш Станислав (Хитлера) от спортното училище в Бургас ти си няма кой друг да е... само ти носиш котки в раницата си, само ти се излагаше като говорише че ти дават по 50стинки ... признай си и ще ти дам 10 лева
Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....