- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
вадил ряпа на много силно слънце и мозъкът му се изпарил
Това да се гавриш с някого, че има много мнения и един вид седи по цял ден във форума е нелепо, защото и ти го пишеш във форум. Това, което ти го правиш в момента тя го е правила 6 години, надали и пречи в развитието/социалния живот. Не те знам какъв си иначе, другите 30 мнения не съм ти ги чел, ного живееш
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Бате... Кво ми говориш![]()
Ето такъв като тебе рядко се среща, толкова добре четеш между редовете, че вече знаеш толкова добре, че аз се "подигравам" с това което съм написалЗвънкай там по телевизиите, че ей такива врачки като тебе, много се търсят!
циганче на което са му откраднали банана
в Русе им викали циглета
^ahahhaha
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Животът май го е поочукал напоследък, личи от коментарите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Май кълвач й е поочукал главата напоследък, личи от коментарите.
Шегувам се разбира се, знаеш, че те обичам <3.
Още не мога да му разбера филма :/
Приятна мацка определено. Обективна е, позитивна личност; оставам с впечатлението, че не може да е твърда с хората, с които би трябвало да е. Мой тип човек, бих пила вино с нея отново :P
Тяло на хилав мъж и ум на канарче.
остър език
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хари изважда оръжие с чест и го прибира с достойнство
WE ARE NOT ANGELS!
страшен ми е ;/ иначе на моменти ми изглежда свестен, друг път повърхностен
от мен ли се страхуваш? и с какво заслужих това отношение?
WE ARE NOT ANGELS!
радвам се + има нужда от женски индивид, който да му изтрие крайното мнение за любовта и да го стопли и знаеш ли и аз съм имала моменти, в които съм я анатемосвала и не ми се е вярвало, че може да има такива чисти и неугасващи отношения м/у интимни партньори и ме е било страх да се впусна в сериозна връзка и все още си ме е страх и те разбирам, затова искам да ти кажа, че като се появи точният човек, представите ти се променят и вярата ти се разпалва и е разбираемо да се чувстваш така, след като около теб се въртят разни грозни отношения и като ти самият си си изпатил, затова според мен е по-добре да внимаваш и да не се обвързваш сериозно, ако не си сигурен, че това е човекът, но пък е неизбежно да не си изпатиш по някакъв начин, дори да не е подобен и го приемай като урок, който трябва да извлечеш от кофти случка и като горчивина, която ще те накара да оцениш и усетиш сладкото, важното е да извлечеш положителното и да не се оставяш на страха като се появи човечецът и ако въобще се появи .. сигурно няма да ти помогне текстчето ми, ама кой знае ;д
Последно редактирано от galaxy29 : 07-26-2015 на 02:12