- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
модерно е да храните хороскопи, но на лично всеки 2ри иска да му четат наталната карта...
нали, наблюдения :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ахахахахахахахх "потапям куклата в магическата вода. Изцеждам я. Черната циганска магия, която ви беше направена е премахната!"
астрономията и физиката са теоретични науки => никога не можеш да си сигурен дали е така или не.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има време и за това
^Ми то тогава направо ще закриеш раздел Любов.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
open your mind. it won't fall off.
цял ден ми е смешно да ви чета глупостите във форума :дд
е, аз не, има и доста по-опитни от мен в тази сфера![]()
Как може дама да си прееба лицето. Никига не съм имала акне или пъпки и ако сега ми останат белези, ще се гръмна.
Снощи беше загуба на време, дано тази вечер е по-добре или си остана вкъщи.
Но понеже съм смела, ще хапна и другата половина от разхлабителното![]()
Малко ми е скучничко...
Що не и двете, Пантер?!
Може, как, само желание да има :д
Интересна седмица ми предстои.
Пристигнах, обаче ми е притеснено. А не искам да ми проличи. Като игнорирам трудните неща, които ми предстоят в чисто емоционален план, ми предстоят и някои доста хубави.
Изникна изненадващо море, само трябва да се реши- Гърция или нашенско.
Тази седмица се записвам и за курсовете.
Много приятно запознанство се завърза и се задълбочава.
Такъв мор настана, че май в скоро време ще тичам за климатик.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от dreamwalker : 07-26-2015 на 16:26
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от dreamwalker : 07-26-2015 на 16:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хмммм, добре, няма да е чак толкова плавно, колкото ми се искаше. То и щеше да е странно, де. Все пак не съжалявам, трябваше да стане, просто...
дам, няма как да не е трудно :/ но пък това наистина е най-добрият вариант.
... а ако проработи ще е повече от прекрасно
малко по-он: тъпо ми е, чувствам се зле и не знам още как, имам нужда от излизане, но явно трябва да е насилствено, защото сама не мога да се навия
Студено ми е, след малко нахлузвам и юргана!