.
Затворена тема
Страница 25 от 106 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2626
    Айдеее, час и малко до нощния влак .. и пак ми е жега, не знам бира ли, мента ли, кво ще спасява положението.
    Im outta here bitcheeez!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Д*йба, щях да се самоубия. Ама в буквалния смисъл. Тез' глупави газови котлони.... Иначе добре, де
    а ко стана с газовия котлон
    странно ама аз днеска си купих портативна газова горелка и върнах 2 преди да нацеля дългосрочно работеща а не само в магазина

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    дааа, твай четох и аз. Кофти за момичето и роднините, моите съболезнования.
    тъпо е че някои хора не оценят стойността на парите
    а можеше примерно да избяга в някое кубинско райско кътче и да започне на чисто просто ей така от утре

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тъпо е че някои хора не оценят стойността на парите
    а можеше примерно да избяга в някое кубинско райско кътче и да започне на чисто просто ей така от утре
    Вярно думаш, просто като е даденост дори не ти минава през акъла какво би правил, ако имаш толко и толко пари. А пък другата страна на монетата е, че емоционалната болка направо обезличава всичко друго, пък на това момиче мн драма му се е събирал през годините.

Ениуей
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на babity
    Бясна съм. Възпитана съм от горди хора със стойност, а за пореден път ми се налага да ги виждам на колене по най-гнусния и жалък начин. А аз не мога да направя нищо за да променя положението им, а съм беспособна да се държа по начин, който би ги утешил, защото в противен случай ще повторя тяхната грешка. А всъщност изглежда все едно ги тъпча... Болно ми е, адски много. изпитвам само неприязън и озлобление.
    И все пак съм просто пречка...
    Пие ми се безпаметно.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ахх, обичам ги тия прекрасници, дойдоха до нас буквално и ходихме пеша до езерото и пяхме по пътя :д много ми е хубаво, че дори след толкова години си запазихме приятелството <3

Мега фен Аватара на Lilanda
    За пореден път ми се доказва, че ако някой има желание да дойде да те види, ще дойде да те види. Така се радвам, че го направи. Такава е прекрасница. :3 Не съм вярвала, че ще се сближа с някого за толкова кратко време. Проблемите след това са толкова незначителни пред любвеобвилността й. <3 Звуча като лесбийка.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За пореден път ми се доказва, че ако някой има желание да дойде да те види, ще дойде да те види. Така се радвам, че го направи. Такава е прекрасница. :3 Не съм вярвала, че ще се сближа с някого за толкова кратко време. Проблемите след това са толкова незначителни пред любвеобвилността й. <3 Звуча като лесбийка.
    Мисля, че си опасно наивна.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    Бясна и безкрайно благодарна едновременно. Кълбо от емоции... Какво въобще се занимавам с абсолютно неадекватни хора, дето не заслужават внимание\приятелство...?! Защо бясна ще остане за мен, благодарна, понеже си направих адски важни изводи и повече няма да се въртя в кръг и да изпитвам неудовлетворение по една и съща причина. Наистина. Аз съм тва, което съм. Харесвам се даже в момента въпреки небрежния си заради нервите вид - във всякакъв смисъл.
    Здрасти, ново начало ; )!
    Последно редактирано от paradosou : 07-27-2015 на 21:16

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Бясна и безкрайно благодарна едновременно. Кълбо от емоции... Какво въобще се занимавам с абсолютно неадекватни хора, дето не заслужават внимание\приятелство...?! Защо бясна ще остане за мен, благодарна, понеже си направих адски важни изводи и повече няма да се въртя в кръг и да изпитвам неудовлетворение по една и съща причина. Наистина. Аз съм тва, което съм. Харесвам се и даже в момента въпреки небрежния си заради нервите вид - във всякакъв смисъл.
    Здрасти, ново начало ; )!
    А ти си твърде добра.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Грешиш.

Мега фен Аватара на Rakshy
    пуснаха ми оферта за 4 дни работа във Видин и се чудя дали да приема :/ Ще съм с напълно непознати хора, които ще са на поне 10 години над моите :Д :Д Има ли някой от Видин? Поне Баба Вида да видя докато съм там :/

Мега фен Аватара на galaxy29
    каква работа

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    каква работа
    Неприятна, предполагам Трябва до сутринта да реша, а не ми помагаш особено :/

Мега фен Аватара на babity
    Аре гръм да ме удари вече, че не знам колко още ще издържа. Ако прекарам днешния ден, съм ебаси коравата пичка.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    безсънно спане, за пръв път от много време
    най-хубавото, което ми се случва в момента
    не беше яко събуждането.
    и осъзнаването

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    вчерашния пост за тъпото умножен по 1315411451421514151445
    е така просто
    и дори вече не е е така
    защото явно можело и повече
    Последно редактирано от Ewok : 07-28-2015 на 07:18

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    а ко стана с газовия котлон
    странно ама аз днеска си купих портативна газова горелка и върнах 2 преди да нацеля дългосрочно работеща а не само в магазина
    To работи, въпросът е, че там, където регулираш колко поток на газта да допуснеш нещо заяжда.. та както се опитвам да го усиля "леко" и.... "бум" Не мога да сваря да спра отдолу клапата на газовата бутилка. абе филм..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    за пантерата :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    хехех, гениален е тоя Корельо бе. Пък аз се чудя, че интелигентните младежи все него четат.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    павло ескомар е по омен

Мега фен Аватара на NomNomNom
    павло започна зле, няма я тази остра мисъл за майтапчетата
    пауло е мега

Поканиха ме на второ интервю, оказа се, че приятел на приятеля ми работел там, познал ме е ( баси колко е малък светът :Д ) , и му казал, че ме били харесали много, че не наемали чужденци, ама щели да направят изключение за мен, ако всичко мине ок :д
    Сега само тр да преговоря всичките неща, които съм написала във св-то, защото усещам как ще се изложа на multicast и mlps
    Препоръчаха ме и на едно др място, там е за lead engineer, ама като че ли там ще е по-скучно, ама ще е френско говорящ екип, та поне мога да преговоря френския покрай тях ( ако изобщо ме вземат на някое от двете места ). :Д

А хич не ми се напуска, имам най-добрата шефка на света, компанията държи на служителите, в топ 10 на най-желаните работодатели в света е, като цяло всичко е супер, ама ... се чувствам много млада за толкова не-динамична и спокойна среда.

Ох, наистина, дано не се изложа на интервютата, мн съм притеснена, защото и на двете места съм препоръчана, и не искам да се излагам пред приятеля ми и неговите приятели.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Успех, НомНомНом.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    за пантерата :Д

Хахах :д

Ох, тоя отгоре пак се разгрява оперно. Предполагам, че за нещо се упражнява човекът, ама като го знам как с часове вие...оф, бе. Откъде пък си е намерил пиано съпровод, никак не ми ясно.
    Да си идва мъж ми, ще се глезим с обяда днес^^
    Номи, успех!!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Една позитивна новина, сред купищата лайна тези седмици - ще ставам студентка! )))))

и после ще ви разкажа една история за телефона си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си