- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Айдеее, час и малко до нощния влак .. и пак ми е жега, не знам бира ли, мента ли, кво ще спасява положението.
Im outta here bitcheeez!
Вярно думаш, просто като е даденост дори не ти минава през акъла какво би правил, ако имаш толко и толко пари. А пък другата страна на монетата е, че емоционалната болка направо обезличава всичко друго, пък на това момиче мн драма му се е събирал през годините.
Ениуей
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бясна съм. Възпитана съм от горди хора със стойност, а за пореден път ми се налага да ги виждам на колене по най-гнусния и жалък начин. А аз не мога да направя нищо за да променя положението им, а съм беспособна да се държа по начин, който би ги утешил, защото в противен случай ще повторя тяхната грешка. А всъщност изглежда все едно ги тъпча... Болно ми е, адски много. изпитвам само неприязън и озлобление.
И все пак съм просто пречка...
Пие ми се безпаметно.
ахх, обичам ги тия прекрасници, дойдоха до нас буквално и ходихме пеша до езерото и пяхме по пътя :д много ми е хубаво, че дори след толкова години си запазихме приятелството <3
За пореден път ми се доказва, че ако някой има желание да дойде да те види, ще дойде да те види. Така се радвам, че го направи. Такава е прекрасница. :3 Не съм вярвала, че ще се сближа с някого за толкова кратко време. Проблемите след това са толкова незначителни пред любвеобвилността й. <3 Звуча като лесбийка.![]()
Бясна и безкрайно благодарна едновременно. Кълбо от емоции... Какво въобще се занимавам с абсолютно неадекватни хора, дето не заслужават внимание\приятелство...?! Защо бясна ще остане за мен, благодарна, понеже си направих адски важни изводи и повече няма да се въртя в кръг и да изпитвам неудовлетворение по една и съща причина. Наистина. Аз съм тва, което съм. Харесвам се даже в момента въпреки небрежния си заради нервите вид - във всякакъв смисъл.
Здрасти, ново начало ; )!
Последно редактирано от paradosou : 07-27-2015 на 21:16
пуснаха ми оферта за 4 дни работа във Видин и се чудя дали да приема :/ Ще съм с напълно непознати хора, които ще са на поне 10 години над моите :Д :Д Има ли някой от Видин? Поне Баба Вида да видя докато съм там :/
Аре гръм да ме удари вече, че не знам колко още ще издържа. Ако прекарам днешния ден, съм ебаси коравата пичка.
безсънно спане, за пръв път от много време
най-хубавото, което ми се случва в момента
не беше яко събуждането.
и осъзнаването
вчерашния пост за тъпото умножен по 1315411451421514151445
е така просто
и дори вече не е е така
защото явно можело и повече![]()
Последно редактирано от Ewok : 07-28-2015 на 07:18
хехех, гениален е тоя Корельо бе. Пък аз се чудя, че интелигентните младежи все него четат.
павло започна зле, няма я тази остра мисъл за майтапчетата
пауло е мега
Поканиха ме на второ интервю, оказа се, че приятел на приятеля ми работел там, познал ме е ( баси колко е малък светът :Д ) , и му казал, че ме били харесали много, че не наемали чужденци, ама щели да направят изключение за мен, ако всичко мине ок :д
Сега само тр да преговоря всичките неща, които съм написала във св-то, защото усещам как ще се изложа на multicast и mlps
Препоръчаха ме и на едно др място, там е за lead engineer, ама като че ли там ще е по-скучно, ама ще е френско говорящ екип, та поне мога да преговоря френския покрай тях ( ако изобщо ме вземат на някое от двете места ). :Д
А хич не ми се напуска, имам най-добрата шефка на света, компанията държи на служителите, в топ 10 на най-желаните работодатели в света е, като цяло всичко е супер, ама ... се чувствам много млада за толкова не-динамична и спокойна среда.
Ох, наистина, дано не се изложа на интервютата, мн съм притеснена, защото и на двете места съм препоръчана, и не искам да се излагам пред приятеля ми и неговите приятели.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Успех, НомНомНом.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Една позитивна новина, сред купищата лайна тези седмици - ще ставам студентка!)))))
и после ще ви разкажа една история за телефона си