.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 718

Тема: Юдаизъм

Hybrid View

Голям фен Аватара на Liora
    Да.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Да.
    Ми чакай де, ти ако си решила да вярваш в Бог, ти трябва да си наясно със себе си какво искаш, ти какво очакваш да ти казват неверниците, ми за тях тва е нормалното. В смисъл ти преди да станеш вярваща не си ли давала сметка, че ще има такива хора, с които няма начин да не те сблъска живота, дори ще са в мнозинство.

Ама аз и като те гледам как лесно си сменяш религиите от ден за пладне, даже и нас ни питаш каква религия да си, а за мен тва си сериозно нещо, което се отразява на целия ти живот, не е като да си разменяш картинки от дъвки..
    Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 22:01

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми чакай де, ти ако си решила да вярваш в Бог, ти трябва да си наясно със себе си какво искаш, ти какво очакваш да ти казват неверниците, ми за тях тва е нормалното. В смисъл ти преди да станеш вярваща не си ли давала сметка, че ще има такива хора, с които няма начин да не те сблъска живота, дори ще са в мнозинство.

Ама аз и като те гледам как лесно си сменяш религиите от ден за пладне, даже и нас ни питаш каква религия да си, а за мен тва си сериозно нещо, което се отразява на целия ти живот, не е като да си разменяш картинки от дъвки..
    С това "да" исках да кажа,че се пазя.
    Не съм си сменила религията.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

С това "да" исках да кажа,че се пазя.
    Не съм си сменила религията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си