.
Затворена тема
Страница 30 от 106 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2626
    Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^Толкоз' ли те мързи да отвориш шкафа с алкохола?

Ям си студена диня от КауфлаНА и си тегля филм. Ех.. живот ли бе да го опишеш? Ей сега като почне уни-то ще стане истински филм с висшите математики До тогава, много здраве!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    ^Толкоз' ли те мързи да отвориш шкафа с алкохола?
    не заслужавам удоволствие, нищо хубаво не заслужавам ;д

Мале, наистина си трезвена..

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    много ми се плаче, а нямам сили да се разплача ;д само ми се насълзиха очите
    думни 2 уискита и ще ти дойде силата, пияницо

Пха, няма да ходя във Видин, чудесно е чувството Но пък ми е тъпо, толкова тъпо, че вместо да отида в моята зала, ходих в тази на сестра ми, за да не ходя сам :/ Още ме е яд как вчера цял ден работя с железа и ламарини, а се порязах на картон и то ебати зверското порязване ;(

@babity мнол са смях на първия ти ред

Мега фен Аватара на pandabear
    Пак хванах нет на далавера, хехехе. Страшен нощен плаж направих току-що. В къщата работят 3 климатика и пак си е жега, а е 2ч през нощта. Ужас. И съм почти сигурна, че бирата тук става все по-добра с всеки изминал ден. А може да е само моята специално : ) Този сервитьор в плажното капанче много плакне очичките ми. Момичетата ми се подхилкват като почна да им плямпам за него, ама те си дойдоха с мъжете, а-ма-ха. Е...и той поглежда от време на време към масата ни, ама пък знае ли човек...може да гледа кучето ми, което е плажната атракция просто. Всички много му се радват, даже някакви дечурлига искат да се снимат с него. Разсеях се. Абе може и да си поговорим тези дни, ако не ме хване злият враг срамът :Д Днес ходих да избирам разни подаръчета за близки хора, обаче харесах само един, а пък се оказа май, че на човека за когото е, няма да му хареса, хахах. И такам. Чудесно върви почивката. На много нови места бях и много красиви гледки видях, и има още много да се види. След ден-два заминаваме за Плитвичките езера и нямам търпение. Лека нощ и до чуване ;p
    Последно редактирано от pandabear : 07-30-2015 на 23:16

Голям фен Аватара на Liora
    боли ме главата,пих течен аналгин и нищо

Голям фен Аватара на Smith_6
    Чувствам се леко ядосан и гладен, както винаги.

Мега фен Аватара на babity
    Поразбудих се, остава и съседите да се поразтикат и да. Почвам да чистя. Днеска времето е айляк, остава само да разхлади още малко, макар че това пък ми отваря поле за размисъл кво ще обличам довечера на тъпия реюниън
    Иначе, сети се мара да се побара, ама заради закъснението ще си се бара сама
    Искам да спре да ме боли корема, верно снощи се освиних, ама ся ми е гадно пък

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Спомням си, разбира се
    цъкай кога да се видим^
    Ама ти тук ли си?

Много добре ми дойде тази нощ. Даже се завихме с чаршаф! Само котките откачиха пак и цяла нощ трополене като от копита, ама поне се наспах прилично. Нямаше жега, нямаше тревоги, липсваше ми един здрав сън.
    И на всичкото отгоре мирише толкова приятно в момента - зеленината отвън се е напоила от дъжда и е супер свежо <3

добро утрО :3

I'm hopeful for today and the following days <3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ама ти тук ли си?
    Тук съм вече повече от 2 месеца :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не разбирам на какъв език се говори в града ми, лол. За първи път от години Варна май ми харесва повече от Пловдив.
    Аз винаги съм харесвала Варна повече от Русе. :д Всичко отдалечено от морето, е провинция. Страшно ми харесва като град просто, не знам.

ОН: На 8ми ще ми идват гоооостииииии. :3 Йейейейе. Ще се лее кафе, мамка му!!! И ми е кеф, че нещо, което чакахме толкова време най-накрая се случи. :д И се наспах. И след малко трябва да ставам от тоя компютър, че имам работа. Научих 3-4 аФтобуса от тук и ставам все по-ориентирана, хуахаха. Ногу яко.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    не пия кафе, не пуша нищо, не друсам, и алкохол не пия, освен ако повода не е за малко наздраве, не се пипам, не знам какво не е наред с мен.

Ама ако имах кофа сладолед, щях да я изям

btw никога не съм ходила във варна, бургас и русе, наистина трябва да отида, варна звучи много красиво по думите на всички :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Варна доста добре става, ремонтчета, това-онова.
    Не мога да повярвам, че ще го кажа, при положение, че доста хейт съм изливала по града си, но може пък като завърша да се върна.....

Не знам вече
    Много ми е раздвоено, но животът е пред мен, right?
    Още ~2 години да реша..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Dagichka
    галаксино, гууш.

и аз вчера ревах, адски кофти ми стана, убих една жаба без да искам (тръгнах да излизам от входа и като отварях вратата усетих, че нещо задира и след малко гледам една жабка на решетката отпред стои без да мърда, смисъл не беше размазана, ама ;с_ и 15 минути стоях до нея да видя дали ще живне и скочи, ама тц.. поне сестра ми си дойде и ми донесе подаръци, руски шоколади и от онези сладките дъвки love is.. цяла кутийка <3 и все пак още ми е кофти ;д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сънувах, че ще ходим на концерт на менсън, обаче нз как кракът ми се контузи жестоко. дори усетих болка О: толкова реалистично беше. иии той ме носеше на гръб. ии не можех да повярвам, че ще видя на живо моя любимец. тръпката беше мн истинска. песните му винаги са ме възбуждали и някак от гърба му се озовах в скута и започнахме да се се натискаме на песента para noir. около нас започнаха да подвикват да си вземем стая и тн и тогава... ме събудиха :Х
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-31-2015 на 08:32

В крайна сметка се оказа, че тези от човешки ресурси са зле, имах си днес второ интервю ( техническо ), и човека ми каза да чакам още две интервюта.
    Освен работата, работното време ми хареса - от 9 до 7, с 2 часа обедна почивка, ако се успиш - ядеш за по-кратко време :д Петъците работиш от 8 до 3

Нз, вече съм скептична, защото на едно интервю преди време ми казаха, че ако не ми се обадят ще е грешка, ама аз знаех, че се боря с още 5 човека, които обаче имат опит по 7-10г. , а аз 3г. почти.

А сега осъзнавам, че отивам да живея на място, където никой не знае английски, даже има хора, които не знаят испански добре, какви неща правя от любов. Ако не беше той, щях да съм някъде на майната си отдавна ( англоговоряща майна) , ама пусто щото той има хубава работа, която не иска да сменя, аз тр да се забия или в най-селския северен град, или при каталунците, щото поне ще можем да сме заедно всеки уикенд + през седмицата когато той почива. А Мадрид хич не ме кефи за живот - огромен е, много хора и всякакви хора, няма море + като си ходя до бг ми е по-кратък полета до барса :д

Едит: имам неофициална информация, че са ме харесали много и че шефът на отдела е пуснал заявка до човешки ресурси да отворят позиция за мен, защото не съм нито Л1, нито Л3, а те търсят Л1 и Л3 хора, а аз съм Л2 :д ( защото за работа по проекти нямам мн опит и съм за Л2, пък за отстраняване на проблеми съм Л3 :д )

Да видим дали ще отворят позицията и дали ще ми дадат толкова пари, колкото съм поискала, защото съм си искала като за л3 :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 07-31-2015 на 10:29
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    За Бургъз имам само спомен, че съм минавала на няколко пъти, но все пак го мразя, щот си имам причина пък! Русе е скучен, но красив и виждам, че нашите Високи, Красиви, Модерни, силните на града като цяло, се опитват да го съживят всячески. И правим яки концертчета. И освен това имаме прекраааасни шадраванчета. :33 Архитектурата на малката Виена е супер, но много криво поставят ебахти рекламните пана и серат върху красотата. А Варна си ми е много на сърце просто, почти няма лято, през което да не съм изкарала поне седмица тук, защото имам роднини в Аксаково. Дори зимата ми харесва, но зимата имам предвид като е по 1, 2 градуса и не духа вятър и не вали дъжд.

ОН: Бързо настроението ми се промени. Вярвах, че идиотите не са толкова много, имах лъч надежда, а те кретените били основната градивна единица на обществото ни. Следващия път да се замисли като псува някого на колско е години и дали ѝ отива на пола такова фриволно поведение. Щях да ѝ го рекна ако беше пред входа обаче, уви, я нямаше. А пък ако отново видя котенцата във входа без майка си, ще ги закарам в някоя организация за защита на животни. Не разбирам кой кретен би оставил котенца на няма две седмици отделени от майка си във хладен вход, за да не ги изядат бездомните кучета. В един нощем се прибираме и едно не сме видели около входа. Много Том и Джери е гледала, както каза антраксЪТ.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    и аз вчера ревах, адски кофти ми стана, убих една жаба без да искам
    и аз плаках цял ден
    убих по невнимание новоизлюпено врабче
    днес уж съм по-добре

Мега фен Аватара на Dagichka
    ( гууш

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Синя луна във Водолей.

#ДаСиВодолей

http://www.elephantjournal.com/2015/...ign-can-learn/

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на babity
    А по принцип аз съм др Куин Мъчителката, щото пипам грубо

Ебаси, явно съм в няква корава рутина, щом пфиключих с всичко толкова бързо... Сега ми е скучно.

Дигнах левел. Сложих си ВиндоВс 10. Е... очаквах повече, ама.. нали, да съм в крак с модата.

Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Дигнах левел. Сложих си ВиндоВс 10. Е... очаквах повече, ама.. нали, да съм в крак с модата.
    аз ще изчакам със 7цата да стане като с XP-то и чак тогава ще вдигам :д
    Иначе как е като производителност и къстъмизация ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^Как.. няма разлика голяма. Все едно гледаш 8.1, само дето има малко "подобрения". На Windows button като натиснеш, не ти изкарва цял друг екран, ами в ляво на монитора ти излиза като прозорче. Аз си мислех, че ще е изцяло променен, а то.. Някои иконки са ти сменени(battery, wi-fi, speakers). Toва е общо взето... май.
    П.П. Сега виждам, че и календарът ти е променен. Друго, като влезеш в File explorer пак са сменени иконки, изглежда все едно по-раздвижен.
    Последно редактирано от Vanchhh : 07-31-2015 на 11:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си