- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо е ОК да харесваш паласките си, но не е ОК да харесваш кокалите си?
PinkPan7her то ъова се отнася и за дебелите ... Но пък мисля, че не е нормално да си 80кг. и да си мислиш, че си перфектна хаха.. То и аз като кажа , че искам да напълнея нямам предвид да приличам на Nicki Minaj. А и според мен по-привлекателни са нежните жени, а не бизони наподобяващи на викинги. Плюс това забележки от мъжкия пол не съм получавала, а по- скоро комплименти, всичките коментари идват от женския пол
Между другото преди месец си купих бирена мая, заради акнето, но чух, че помага и за напълнаване, но ефектът се постига бавно. Имате ли идея с какво мога да го комбинирам, за да получа по-бързо желания ефект?
Нежността не е свързана с килограмите, ама хич даже. Не одобрявам наднорменото тегло при някои хора, които просто ги мързи да си мръднат задника, но има много пухкави момичета, които пак са нежни, защото това е излъчване, а не цифра, която кантара ти показва.
Много ясно, като някой иска да те наебе, няма да ти каже "Глей, ква си кльощава, ма!".
Имам един приятел, който има атлетично тяло, доста изчистен, но е слабичък, не много висок. Бил се хванал с няква много кльощава мацка и описваше секса с нея, като "скелетен секс", едва ли не ръбело му.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ники Минаж е отвратителен трол, нинам шо си са влюбил, чуек
Бирената мая я комбинирай с храна, най-добре действа. Плюс че не знам как изобщо можеш да надебелееш от бирена мая, но както и да е, по-добре пий бира :/
Точка за Мерилин. Нежността няма нищо общо с килограмите, особено пък с тези, които са по-характерни за момиченца в 6-ти клас. Ква нежност има във фигура, дето отзад (или отпред, като е станало дума) не мога да позная дали е жена или мъж.
Една от жените, които са ми вдъхвали точно това усещане на доверие, нежност... абе, женственост, е лееееееко закръгленка. Малко де, с 10 кила отгоре, не с 30 :д
Извинявай, обаче ако имаш фигура и талия, едва ли ще те объркат с момче. А и съм сигурна, че ако някоя дебелана беше написала темата, едва ли щеше да търпи нападки, както винаги отговорите щяха да са " не се притеснявай, никой не е перфектен, а и няма нищо лошо в това да харесваш тлъстинките си" хаха. А за бирената мая, просто съм чувала за напълняването, а сега колко е вярно не знамКаквото и да ям ми се лепи само на дупето, а целта ми е да кача килограми в краката и ръцете.
имаше тема пусната от "дебело" момиче, ходи я виж и не се мисли за много готина![]()
ако хипотетично се лепи на гъза ти значи трябва да ядеш повече, за да се лепи някъде другаде + тренировки, защото иначе просто ще станеш слаба и мазна, което е ебати гадното щото ще имаш шкембенце, а няма да имаш цици![]()
![]()
![]()
Рядко виждам кльощаво момиче с талия, честно. Идеята е да имаш читави пропорции - гръдната обиколка да е близка до тази на ханша. Тогава пак ще изглеждаш секси, дори да не си 50 килограма. Повечето кльощави момичета нямат особено изразен бюст, което пак е минус.
Наскоро имаше тема пусната от пълно момиче и доста храна отнесе, просто трябва да потърсиш. Проблемът ти не е, че си кльощава, а че искаш одобрението на другите. Искаш всеки да те харесва, да получаваш комплименти от всички. Каквато и визия да имаш - това никога няма да стане. Винаги ще има някой, който не те одобрява и не му харесваш. И това е нещо съвсем нормално, просто трябва да престанеш да искаш "евала" от всеки.
Казват, че бирената мая увеличава апетита, а не, че от нея се пълнее. Като цяло е полезна, няма да ти навреди.
Имам си дупе имам си и цици, имам хубавафигура просто искам да заякна в краката малко. Не си търся комплименти, защото получавам достатъчно + това си имамприятел, който ме харесва такава, каквато съм. Просто не мога да разбера, защо трябва да се обиждаме? Аз никога не съм си позволявала да обидя някого за външния му вид, защо трябва някой да си позволява да ме обижда? Да, може да коментирам, но това е рядкост и само, ако са засегнали мен. Но никога не съм си позволявала да отида при някое момичени да й кажа " Много си дебела, вземи да почнеш някоя диета".
То повече апетит няма накъде. Пробвала дъм да ям по 3 пъти на ден и да преяждам - ефект нулев, пробвала съм и да ям по 7 пъти на ден, но по малко и пак ефект нулев. Ходих дори при личния, вече се бях уплашила все пак не е нормално да си седя на 43 кг. От 2 години той ми каза да не се занимавам с глупости и че това е било от пубертета и с времето ще си дойдат и килограмите. Rakshy правих упражнения за крака и пак ефекта отиде пти дупето оформи се и стана по- голямо, а краката НИЩО ...
ето ти една съфорумка, която си беше кльощавичка https://www.facebook.com/PetyaGeorgievaFitness?fref=ts
А щом ти се харесваш така, както си, не виждам причина да се дразниш на коментарчетата.
Тя ако се харесваше, нямаше да пуска тая тема. Очевидно е, че има комплекси и не се харесва. Освен това в прав текст си казва, че иска да напълнее. Вместо да пише тези глупости, можеше да пусне тема с питане как да го постигне.
Error 404: logic not found![]()
![]()
И не, нищо не си пробвала![]()
![]()
като корема ти събира 1 шепа храна от това гладуване или липса на храна ти буквално преяждаш с 2 шепи... А като си пробвала 7 пъти на ден сигурно си била на по една филия леб... Трябва ти качествена храна, чуек. Мнол въглехидрати, мнол тренировки, достатъчно мазнини и протеин и бум лелелей ето я :Д :Д :Д
Пържоли, дюнери, банички, спагети, пици + леки закуски м/ у храненията кроасани, чипсове.. Човек случвло ми се е да ям в продължение на 2 часа. Ако тва не е стабилно ядене...
Еми не е. По 200 грама месо на 6-7 хранения на ден + 300 грама ориз +- и евентуално още един bridge meal(shake) някъде по пътя преди/след тренировка. Виж колко повече храна е. Баничките, дюнерите, чипсовете имат главно калории от мазнини и нямат много хранителна стойност. Като не ядеш добра храна защо очакваш да имаш няква промяна? И това си го яла 1-2 дни, кел файда като само си го изсрала и ай, кой откъде е.. Тряа постоянство, чуек.
90% от моделките по 180см/45 кила са без талия. Blake Lively имаше период, в който беше хубаво слаба, пак си нисеше С чашка. Идеята е, че пропорциите сами по себе си не зависят от дебелината и сланините, а само се проявят в по- добрия си вид или се скриват в зависимост от килата.
^в този ред на мисли, до скоро смятах, че конструкцията е нещо предопределено и по никакъв начин не може да се пооправи, ама се оказва, че не е точно така. Имам супер изразен брич и винаги съм имала, но напоследък някакси като ми се пооформиха/пизчистиха краката, с дрехи изглежда по колосално различен начин. Също както дупето - никога не съм имала чупка в кръста и задника ми винаги е бил като дъска, дори и като бях хиляда милиона килограма, а сега леко се е поокръглил и повдигнал. Разбира сд, не съм ликвидирала целулита и разтрисам баджаци из къщи като са ма'ам по боксерки, но не е и каквото беше, при все че миналото лято бях и по-слаба.
Иначе, да. Ако на теб бе ти е комфортно в тялото ти и нацепена да си, няма да си ок и ще те жегва кой какво казва. Престраших се да нося къси и вталени дрехи, ама като сядам до някого в градския винаги ме е страх, че ще премачкам някого... Главата, всичко е от главата.
Сега излиза, че ти си харесваш тялото, ама просто много зле се чувстваш, понеже някой си ти е казал "Вземи яж, че си кльощава". С тема в тийнпроблем няма как да накараш хората да спрат "да те обиждат" или да изказват мнението си. Ясно е, че не се харесваш такава, просто приеми съветите, които се опитваме да ти дадем, яж по-качествена храна и тренирай. И както каза някой преди мен, прави го ежедневно, в продължение на месеци, за да има ефект.
Оф, бейби, нали знаеш, че като тренираш стойката ти се променя... Ако си започнала да използваш мускули, които преди просто са били там без да вършат никаква работа, много ясно че ще се промениш и на външен вид :Д Пример: ако си започнала да клякаш това те кара да си в по-добра позиция с таза и оттам задника ти изглежда по-добре (+ че може да си качила малко мускул)
Важен е крайния резултат!![]()
Еми, не може. Описала си това, която бяха казала горе.
Може да си най- дългокраката, ако си 100 кила, няма да изглеждаш така дългокрака. Килата замаскират реалните ти пропорции, не ги сътворяват. Задникът ти може да е като на негърка в момента, но когато тазът ти се стесни от неядене, тогава се обади.