президент не съм, но и не е лесно да склониш сектанти да повярват в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, особено след третия несполучлив опит нататък - знам го от опит
президент не съм, но и не е лесно да склониш сектанти да повярват в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, особено след третия несполучлив опит нататък - знам го от опит
Нали се сещаш, че на времето точно теб са щели да обявят за сектант и да те изгорят?
Нали се сещаш, че на времето точно теб са щели да обявят за сектант и да те изгорят?
да, крадецът вика дръжте крадеца, не стига че са идолопоклонници и вършат най-голямо духовно беззаконие, но и претенции над всеки друг да ги следва/да е последовател на тяхната религия
Не знаех, че има и фалшив Господ Бог.
Това нова мода ли е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
"Дечица, пазете себе си от идоли." 1 Йоаново 5: 21,
като се има и предвид, че това е най-първата Божия Заповед?!
Виж кво още пише в "Изход", глупако:
Първоначално написано от Corb1225
Изход, 34:7 "Който пази (правдата и показва) милост в хиляди поколения, Който прощава вина, престъпление и грях, ала не оставя без наказание, Който за вината на бащите наказва децата и децата на децата до трета и четвърта рода. "
Избираш си квото ти е изгодно, а? Искаш ли да извадя още?
Ето какво мисли старозаветният Бог за наказанието на децата за греховете на родителите:
Изход, 34:7 "Който пази (правдата и показва) милост в хиляди поколения, Който прощава вина, престъпление и грях, ала не оставя без наказание, Който за вината на бащите наказва децата и децата на децата до трета и четвърта рода. "
Избираш си квото ти е изгодно, а? Искаш ли да извадя още?