- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Зависи кога идваш и къде смяташ да оставаш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В Прага ли живееш?
У вас, как къде? Иначе щях ли да те питам за супа.
Иначе, не съм решила кога или в много скоро време, демек другата седмица, или чак ноември.
Някойтам, копеле, не взимай влак през ПЛОВДИВ, НЕДЕЙ! Нито пък дневен, нема такъв ад. Буквално ти се ще да се обесиш на миризливото перде :Д :Д Миналата година на връщане от Бургас сме пътували 10 часа. 10! Нощния влак is where it's at. Качваш се, пускаш си едно дългичко албумче на любима група и си ти :Д Ако си си сам в купето може и да си задремеш, само че тогава свали слушалките, щото контролите правят проблеми като си се заключил :Д Като малък много често пътувах с нощен София-Варна, качваш се в 10 +- вечерта и си там към изгрев +-
А в София, ако трябва да стигнеш до метрото - с гръб към часовника тръгваш наляво през рейсовете. Там ще видиш гадното М, на метрото :Д
гуд лък
Много е изнервящо да си сам вкъщи![]()
Що не пътувате с автобус бе, хора?
Далеч не са много по- скъпи от влаковете, които доколкто знам, са в окаяно състояние.
Някво ми е готино и мотивирано, ама сякаш ми се приисква най-сетне да намеря някоя пача :\ не е хубаво това, все пак се отказах от любоФта
^ За качествена пача ще трябва да дочакаш зимата. Чувала съм, че тогава са най-добри.
чувствам се добре, днес цял ден бях на студен плаж, поспах си, докато ме вееше вятъра.
играх волей с някакво семейство и беше забавно и после момчетата ми искаха пет и много ме харесаха и беше толкова топло всичко, даже супер мн. се изненадах като едното почНа да бяга след мен като тръгнах да си ходя, за да си кажем лично чао, абе <3 cute cute cute
за такива моменти си струва и забравям да мисля за тъпотии
и мисля че се справям още по-добре с фокусиране върху градивните неща в живота. да не казвам голяма дума,ама да..
susan miller е мн позитивна за раците през август.. абе.. да.
видяло се, че тая година ще са едни темите и просто ще се заредя с търпение да дойдат и темите, които аз искам.
мн е тъпо като си интуитивен и просто знаеш какво ще стане, не можеш да се изненадаш мн.
абе .. не тряя да мисля толкова, просто ще живея, тренирам и ще се постарая да си изстискам лятото както трябва.
а, да, и днес тренирах :д
в0в, твърде лично, ама.
да си кажа ;д
а, и искам да става понеделник, за да поработя. да. обичам това което правя в момента![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
отричайте че се вижда дежурното заяждане от пинкпан7ер към някой77ам
Навън ухае на детство. На онова детство - изживяното. На детството пред блока. В махалата. На детството, което ти оставя спомени за цял живот. На футбола в 'свободното' училище. На играта на фунийки, която сякаш е отговорна за половината количество боклук по улиците. На белота под липата. На семките в ръката. На приятелския qtech между махали. На стражарите, а и на апашите. На гами. На старческите нерви и изпитването им. На бягствата. На първото и чисто, необременено от сексуални желания влюбване. На истинското приятелство. За истинското приятелство.
^брей, честно казано не вярвах, че можеш да бъдеш и сериозен понякога. Браво!
така ли лек
Като стана дума за Прага и аз ще бъда там* след около 5 дена.
Нямам търпение да срещна човека с черното наметало и сърп в ръка![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
искам да плача като малко дете, но сълзи не потичат от очите въобще
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride