- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
по-голяма е магията с пуснато парно лятото
мисля че е интересно как си говорим за влакове и автобуси. от съществена важност за вселената е.
по-пенсионерско от това няма как да стане
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не си за влак аахахах
във влаковете хората поне си ГОВОРЯТ
с което ще заключим този епичен и много важен спор: с влак или с автобус /поради не-налични средства за самолет/
лека нощ
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
най-после
махай се че да се продължи спора както си му е реда
по кръчмарски
кво да си ГОВОРЯ
да не е форум тоя влак
най-мноо да ми искат цигари
или пари
НЕМАМ
Искам да се оплача.
Гледах 9 сезона Supernatural, озвучени на немски. 10-тият не преведен и го гледам на англ с немски субс. Такааа... Не съм вярвала, че ще го кажа, ама озвучението е тоооолкова по-добро. В оригинал Сам, Дийн и Кастиел имат супереднакви гласове, които не им пасват. Не е да свикване... От самото начало не разбирах как може да има тим Сам, мн ме нервира. Тоя дълбок глас грам не отива на лигавото му, несигурно, драматизиращо поведение. На гласа на Дийн му липсва закачката. На Кас - нотката тип "аз не съм от тая планета". На немски са им избрали толкова пасващи гласове! И Краули забравих! Подмолността му липсва.
Дано ги намеря преведени.
Добре, оплаках се![]()
галаксинке, такава си глупачка
че на сканията идва й да те смачка
още ми е странно като гледам календара и виждам, че най-накрая сме август :дд още 18 дни и летяя, отсега ми се е свил стомахът :д надявам се да не се избием вкъщи, след като и четиримата ще сме си тук 2 седмици плътно.. ще е интересно :д
яде ми се сладкооо
вълнувам се. почти не спах. im a big big girl in a big big world with a big big suitcase.. and I'm leaving.
Даааам. Затваряте се в някоя тоалетна. Около вас се носят романтични благоуханни миризми. Достигате почти до сюблимния момент. Оооо даааа! Ооооо дааааа! В този момент започва яко тропане на врата и псувни да излизате най-накрая от човек с дебел глас, който го е хванало рядкото щастие и "козирува" вече известно време пред врататя. Трябва да го пробвате някога с Антракса...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
То за тва не е пробвано още. :ддд Или па таман сме се подхванали в купето и някоя лелка контрольорка идва да ни провери билетчетата. :ддд
да ви смени комдончетата
Ще ходя в огромен аквариум днеееес ( сладководен ), ходила съм само в един.
А как стана - чудя се днес какво да правим следобяда, като се прибере от работа и съквартиранта му дойде да ме пита нещо, пък аз го питах да предложи нещо готин из града. Каза ми за аквариума, пиша на любимия и се оказа, че искал да ме заведе като изненада тази седмица, ама аз съм мн бърза и вече нз за кой път ни се случва той да е намисли да правим нещо и аз да го изненадам преди това със същото :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...