- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
по-скоро водка
ама темата е тотално забила
сигурно е заради мижавите 2 звезди :Д
М, ай пиши, брат. Виж, че те споменаваме по другите раздели. Липсваш ни.
Хора, здравейте всички! (:
Казано е - "всяко начало има своя край, а всеки край има свое начало".
Преди малко повечко от три месеца се поставиха основите на Обителта на M**** - първият форумен отшелник, а сега - четвърт година по-късно, настана време да се постави началото на края. (:
Настоящето прощално съобщение се очертава да бъде дълго, затова моят съвет е - само на тези, на които им е интересно, да дочетат написаното. :Р
Не мога да не отбележа, че през настоящия месец се наблюдаваха много отказващи се от форума... (:
С какво моите приказки са по-различни?
Всичко се случи преди месец и няколко дни - на 26.07.2015 г. - денят, в който Обителта отбеляза два месеца.
Тогава, обзет от форумна еуфория и неделно-вечерна скука, написах благодарствено съобщение до всички. Няколко часа след публикацията на споменатото съобщение липсваше каквато и да е реакция. Останал разочарован, това бе повода да изтрия коментара си от 26.07.2015 г., а и с това да се замисля над своите (бъдещи) действия тук. За радост на papugai и LoadRunner най-накрая осъзнах нещото, което несъзнателно вътре в себе си вече съм знаел: всичко написано в настоящата тема от мен е безсмислено и безинтересно за околните, четящи я.
Осъзнах, че няма причина, поради която да продължавам да "живея" във форума.
И тук се обръщам към Niakoitam: Човече, забелязах, че и ти се каниш да намалиш форумното си присъствие. Както вече си открил - това не става от днес за утре.
Аз лично бях облагодетелстван от факта, че преди три месеца (поради други причини) реших да се самоогранича в писането само в една-единствена тема: настоящата. През това време имаше периоди от по седмица-седмица и нещо, през които дори нищо не пишех.
Но за по-трайно напускане на форума се нуждаех от психическа пренастройка. По тази причина на 26.07.2015 г. прецених, че за да се откажа от форума, то първо трябва да приключа успешно един експеримент - да не пиша в продължение на месец никакви коментари във форума. Първоначалният ми план бе да публикувам настоящето съобщение на 26.08.2015 г., но поради работни ангажименти едва днес поставям началото на края. (:
А, че ще бъде трудно продължителното ми напускане на форума - спор няма. Особено, когато в сивото ми ежедневие липсват по-интересни неща за вършене. :/ :/ :/
По тази причина реших да се подсигуря по следния (леко сложен) начин, описан в няколко стъпки. (((:
1. Създаване на еднократен за ползване e-mail, със сложна произволно набрана парола;
2. Промяна на e-maila, посочен в настройките на Teenproblem, с гореспоменатия (важно уточнение: LadyDi, с коментара си тук, успешно заблуди момичето! E-mail-ът може да се променя, но за целта е необходимо да се потвърди новият. Едва тогава форумът сменя стария e-mail);
3. Създаване на еднократна за ползване регистрация в сайт за отложено изпращане на e-mail-и (отново с произволно набрана парола);
4. Промяна на паролата за Teenproblem със сложна произволно набрана парола (в моя случай - трета по вид);
5. Изпращане на отложен (със 180 дни или по друг начин казано - половин година) e-mail до моя достъпна пощенска кутия, и в който e-mail се съдържа предварително запазена новата произволно набрана парола за Teenproblem.
Всяка една от гореспоменатите няколко стъпки вече е факт и единственото нещо, което поддържа все още профила ми тук "жив" са сесийните бисквитки, които браузерът ми ще изтрие при своето затваряне след малко. (:
Та... да! Докато вие дочитате настоящето ми съобщение, аз вече ще съм отлетял оттук за поне шест месеца! (:
Но нека спра с безинтересните неща около напускането ми. (:
В следващите редове ще изкажа благодарност към вас - потребителите, които с коментарите си, внасяхте разнообразие в сивотата на ежедневието ми. (:
За вас се реших да направя една кратка статистика. (:
В тази -> таблица <- съм обобщил броя коментари на всеки един разписал се потребител, т.е. кой с колко тухлички (коментара) е допринесъл в съграждането на Обителта ми. (:
Както се вижда - в темата сме се разписали общо 37 различни потребителя. От тях - 32 сме регистрирани и 5 са гости. Без да се включвам в бройката - регистрираните са 31 различни потребителя.
Благодаря на всеки един разписал се! (:
А сега ще отлича потребителите в топ 10 (като ще започна отзад напред):
* 10-ти: Vanchhh
Vanchhh, благодаря за отделеното време! Уви, нямам някакъв сериозен спомен за комуникация помежду ни.
* 9-ти: Lilanda
С Lilanda имах удоволствието да контактувам преди няколко месеца. Въпреки краткото време, през което продължи комуникацията ни, мога да кажа, че тя е невероятен събеседник. Одухотворена, интелигентна млада личност, изпълнена с борба за живот (предвид трудностите, с които я е сблъскал вече живота). Уви, за мое съжаление през последните месеци, през които таях надежда, нито тя, нито Ivaaaaa, нито therichbitch преразгледаха своите молби и искания към мен повече да не комуникирам с тях.
Ех, знам си, че понякога съм адски досаден... :/ :/ :/
* 8-ми: ДОТА
Папагале, папагале, защо така? Ако не бе сменил ник-а, то сега щеше да си в топ 3!!! Изпреварвайки pe6oskeiborda и LoadRunner. (: Аз съм от тези, които не те познават и не знаят точната ти възраст, но съдейки по коментарите ти мога да заключа, че си интелигентен човек, прекарващ времето си във форума пишейки закачливи коментари към повечето потребители тук.
* 7-ми: Rafa7a
Rafa7a е някъде тук! (: Млад Терминатор, който ми сподели кодовите думи "I'll be back!". (: Един от 4-мата потребители, които ми писаха на ЛС, докато спазвах едномесечното си форумно мълчание. Благодаря му, за което! (:
* 6-ти: haritov
haritov, както при Vanchhh, ти благодаря за отделеното време! Уви, нямам някакъв сериозен спомен за комуникация помежду ни.
* 5-ти: papugai
Ъъъ, Déjà Vu! (: Ем, ще го повторя като папагал: "Ако не бе сменил ник-а, то сега щеше да си в топ 3!!! Изпреварвайки pe6oskeiborda и LoadRunner. (: Аз съм от тези, които не те познават и не знаят точната ти възраст, но съдейки по коментарите ти мога да заключа, че си интелигентен човек, прекарващ времето си във форума пишейки закачливи коментари към повечето потребители тук.".
* 4-ти: pe6oskeiborda
pe6oskeiborda е нереален! pe6oskeiborda не е човек, а скейборд (без "т" в средата)! (((: Но той е скейбордА с най-големите колела!!! Жалко, че Ivaaaaa иска да му ги премахне. :/ Отрасъл на улицата, неговата дъска е закалена. Ще да е направена от дървесината на вечнозеления бял бор! Историите за pe6oskeiborda са се превърнали в Evergreens. (:
* 3-ти: LoadRunner
Често да си призная - не очаквах LoadRunner да е в топ 3, но... да! Той е там. LoadRunner е бронзовият медалист в класацията. (:
За човек, който не го бе кеф от форумните ми изяви, това трето място е голяма изненада (поне за мен). (: Но отдавам класирането му на градивната критика, която е отправял към мен. (:
* 2-ри: Corb1225
Макар Corb1225 вече да е познат под друг ник-нейм сред нас, то той се нарежда на почетното второ място и е възнаграден със сребърния медал. (: Corb1225 е още един от 4-мата потребители, които ми писаха на ЛС, докато спазвах едномесечното си форумно мълчание. Благодаря му, за което! (:
* 1-ви: dreamwalker
Ах, как ми се искаше да разбера кой се крие зад този потребител!
dreamwalker спечели златния медал в настоящата класация, но и не само... dreamwalker е и потребителят написал ми най-много ЛС! Вие на мое място нямаше ли да искате да разберете на кого да благодарите? (:
dreamwalker като награда - на теб се падна честта да получиш последното мое ЛС! (:
Използвам възможността да изкажа голяма благодарност към SHPAIdURmeN и dreamhunter - останалите двама от 4-мата потребители, които ми писаха на ЛС, докато спазвах едномесечното си форумно мълчание. Благодаря им, за което! (:
Е, май това бе всичко от мен! (:
Живот и здраве ще се завърна от своето странство най-рано след половин година!
Бъдете живи и здрави!
M****
Последно редактирано от M**** : 08-30-2015 на 19:46
много як край миро трябва да станеш холивудски продуцент напомняш ми на тях ;]
мисля скоро да пиша приказка ще се казва Хари Потър И Неизвестния Монад или нещо такова ще пусна тема трейлър първо хаха
ама преди това имам да върша разни неща например да прочета повече за монадите в реалния живот
яка система си си навързал брат не го очаквах от теб може да станеш инженер май
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Присъствам с два профила в първата десетка, а дори не съм му писал ЛС
Попътен вятър!
п.п. Панда, бия те с 3 коментара, изяж се!
Последно редактирано от Vanchhh : 09-01-2015 на 11:08
Убеждавам се че тук има тотално ненормални хора, живели в дупка в детските си години.
Тоя коментар бил писан 4 дена. В кво ли семейство трябва да си израснал за да пишеш подобни умопомрачителни глупости като същевременно си водиш статистика в ексел?
Смятаййй, 4 дена се е дописвал, преглеждал, коригирали са се запетайки, заменяли са се думи, брояли са се мнения...
4 дена! сигурно тоя коментар за М значи толкова колкото и скулптурата на твореца прекарал безсънни нощи над своя шедьовър.
М мисля че си безнадежден случай, нямам представа що принципно очакваш нещо от някой, някой да забележи тъпата ти "душа" която си е доста безлична, що по дяволите търсиш съжалението на хората, видя че и това не ти се получи, закво си мислиш че някой въобще е длъжен да те забелязва, да те кара да оставаш, да те умолява и да те дърпа за крачола да не си тръгваш докато го влачиш устремен към изхода, отчаян, ронещ сълзици.
"Моля те М, остани, моля те, много ще ми липсваш"- така мечтаните ти думи които искаше някой да ти напише.
Ако искаш нещо от живота ИЗЛЕЗ И СИ ГО ВЗЕМИ МИШКО, не очаквай някой да те съжалява. Прав ти път.
Последно редактирано от LoadRunner : 09-01-2015 на 18:55
ама буквално ли 4 дена е писал или ти така мислишне знаех че толкова много го е грижа за нас
мога да кажа че много добре се е получил аз като мисля нещата много и понякога стават тъпи накрая ама тва е супер даже се бях шокирал в началото защото мислех че го е измислял веднага ама явно не е ах той тариката неден
добре бе добре
ама просто не обичам хора които се самосъжаляват прекалено дълго, а на него му е характерна черта
така просто нищо не се постига
представям си го сега как се е опулил в монитора и си води записки
след 6 месеца Пауърпойнт-а ще изкара![]()
остава само 1 месец
ама той май си наруши срока!![]()
Ето за тази тема си спомням!! Какво стана, вече не се ли пише в нея?
може би трябва да си намерите нов DREAMWALKER![]()
Хора, здравейте всички! (:
И ето как, лека-полека, се търкулнаха 9 месеца от последното ми пребиваване тук, а също отмина и една цяла годинка от поставянето на първия градежен камък.
Днес, в Обителта на M****, се празнува нейната годишнина и всички са поканени! (:
Дали чрез тази тема постигнах желаната от мен промяна или не - вие също преценете.
Аз лично съм доволен! (:
btw: за интелигентните читатели създадох и форумен чат към темата, който от днес вече функционира. (:
наистина изглеждаш ми променен![]()
а може ли и за глупавите читатели да обясниш как се ползва форумния чат![]()