.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Само на мен ли цялата тая работа ми звучи като изневяра?

В този ред на мисли...От кога е целият този фарс?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Само на мен ли цялата тая работа ми звучи като изневяра?

В този ред на мисли...От кога е целият този фарс?
    Фарсът е от 5-6 месеца. В голям процент съм сигурна, че не ми изневерява. Имало е случаи да виждам например, че е писал на някакви момичета, карали сме се за това, но не е прекрачвал тази граница, нещата са си оставали в чата.
    Иначе, PinkPan7her, той учи, работно момче е и при всяка възможност се хваща на някаква работа, строителство например или нещо сезонно, тъй като е редовен студент, т.е. не е мързелив. Но средата си е среда и си влияе

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от sapir_s Виж мнението
    Фарсът е от 5-6 месеца. В голям процент съм сигурна, че не ми изневерява. Имало е случаи да виждам например, че е писал на някакви момичета, карали сме се за това, но не е прекрачвал тази граница, нещата са си оставали в чата.
    Иначе, PinkPan7her, той учи, работно момче е и при всяка възможност се хваща на някаква работа, строителство например или нещо сезонно, тъй като е редовен студент, т.е. не е мързелив. Но средата си е среда и си влияе
    Но откъде и защо си толкова сигурна? И то при положение, че не живеете заедно..?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sapir_s Виж мнението
    Извинявай, някак останах с впечатлението от това: "Не, не работи. Спи до обяд, цяла нощ кръстосва нанякъде с приятели."
    Влияе си, да.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Извинявай, някак останах с впечатлението от това: "Не, не работи. Спи до обяд, цяла нощ кръстосва нанякъде с приятели."
    Влияе си, да.
    Тя си е казала в поста, че момчето ѝ се е оправдавало със сесията първоначално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си