- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
толкова много да се различавам от тях.. чак тъжно ми става на моменти, вече никви допирни точки нямаме освен бла-бла ежедневните неща за обсъждане тип кой кво ще яде и тн... ем, шанс. още малко и ще си почина и аз най-накрая :3
едит: lo6o ми е :д кръвното ми е 90/60/100, вярно че от седмица не мога да си поема въздух като хората, ама дзз :д
Последно редактирано от Dagichka : 08-03-2015 на 11:26
Прибрах едно мнооого мъничко котенце, което явно се е загубило от майка си, защото още май би трябвало да суче. Тръгна след мен и падаше. Такава мила душичка, едва ходи, а е толкова игриво. Сега си прехвърлям сценарии как и дали мога да го задържа.
Малко ми е странно. Не знам защо правя нещата, които правя. Изобщо де, мега апатично ми е. И малко ми е дизи някво, капнах днеска в тая жега. Дано довечера нещото не ме държи до късно.
В шок съм. От снощи не мога да се съвзема, а чак преди около 3 часа разбрах и какво реално се е случило. Толкова млад...Нямам думи да опиша болката и тъгата си, наистина...
Променям се. Не само външно, но и вътрешно. И ми е хубаво. Приемам нещата по-леко, което е огромна стъпка за мен.))
На първо място в моята класация орална стимулация
не знам какво е женска симулация..
Вземи си придобивката тръгни и спри до мивката..
докато се измиеш ще съм свършил с почивката.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
i'm thirsty
i'm fuckin' thirsty
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Някакво такова...хем ми е щастливо и отнесено (защото съм и д и о т), хем ще пукна от притеснение и ми е супер болно, че такъв невероятен човек може да се чувства така. Още по-болно ми е, че явно съм ебаси гадния приятел, защото допреди известно време си мислех, че всичко е наред с него, но явно не. Страх ме е, дано всичко да мине наред. Просто, този контраст ме обърква, най-малкото.
Ооо, имам си стааааая! След няколко дни си взимам и билет и съм ready to go!
Тъкмо получих имейл, че си имам и buddy, и че пристигам ама баш навреме за Orientation week!
Майка: Реши ли как ще пътуваш?
Аз: Да, с автобуса на Дойче Баан е само 7 часа. С Фликсбус е 10.
Майка: Е, супер, че то мн наблизо.
Тва за 571 км :д
Пупу, толкова се радвам!
Едит: https://www.youtube.com/watch?v=fdD8OLUXLAs
Песента, която слушам на repeat.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-04-2015 на 08:29
ахахах, колко малко ме познава семейството ми чак ми става смешно на моменти, чак истерично смешно :дддд
здравето ми съвсем се бъгна, то не беше ниско кръвно, пък ускорен пулс, сега и цикълчо закъснява и започвам да се филмирам
едит: взех си паспорта, ходих и до нап, чувствам се голяма![]()
Последно редактирано от Dagichka : 08-04-2015 на 11:40
Бахти. Криза имало в Бг. Само докато стигна до Бургас видях 2xPanamera и един Gtr. За после няма да говоря. Иначе хубаво време, голям кеф. Много поздрави!
Вчера се върнах от морето. Днес бях на обучение. Ще ходя до края на седмицата, после ще си уча от вкъщи. На 13ти почвам и кормуването. Ама ми омръзна тука. Искам си вкъщи вече, не съм се прибирала от не знам кога. :// Напрегнах се сега. Ама поне си починах подобаващо изминалите дни.
Ееееебахти! Човек да не вземе да каже че дребни суми са започнали да идват в семейството. Сега започнахме ремонта, ще се ходи и на почивка, а отгоре на това се разбра, че след преди няколко дни откритата случайно от нас и набързо временно оправена авария с водопровода ни( есента или другата пролет пак ще има ремонти и даже май ще го подменим целия в двора и прецаканата част в мазето)се оказа, че сме навъртяли около 200 кубика без капчица влага и без изобщо да подозираме. Вземи сега тия 400 лева на вноски! Не че преди половин година пак не преправяхме другата част на водопровода, а имаше и половин дневен теч на кранчето ни в селото ни и около два докрай на чешмата в тоалетната там. Тамън изплатихме вноските.Но тази сума беше рекорд...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-04-2015 на 14:48
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^мда, както и моловете са пълни винаги. отдавна съм забелязала и аз тази аномалия![]()
Умишлено не отговорих, ама виждам, че не само аз съм на това мнение. Да споменем и как дотолкова ни се е набило в главите как всеки трябва да има кола, че първата работа на всеки 18-годишен льольо е да си купи кола...за да ходи на училище ли, не знам.
Мн ми е лежерно, гледам сериалче, а тази вечер ще ме водят на вечеря^^
Защо?
Работата вкъщи зачитали се?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
глупци
видели няколко хубави коли на мутри и вече цела България кара тва
моловете пълни ? кой от вас не си е купувал неща от мола ? немате ли приятели които си купуват ?
айде разбирам курвите и некви негри да ходат с по 10 плика в ръка ама замислете се вие и вашите познати не ходите ли по молове
и не на последно място ВИЕ НЕ ЯДЕТЕ ЛИ БЕ
ясно че лидъли били са пълни ама сичко тва се изяжда