.
Затворена тема
Страница 38 от 106 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2626
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Защо?
    Работата вкъщи зачитали се?
    зачиталисе

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Защо?
    Работата вкъщи зачитали се?
    Ами ако е работа ОТ вкъщи, за която ти плащат, се зачита.
    Ако е поправяне на казанчето на тоалетната чиния или миене на съдовете, примерно, не се.

Супер фен
    защо се заяждаш в стил пинкпан7ер ?

Град
    София
    Не знам как реши, че се заяждам. Попитах от чисто любопитство, защото никога в мненията му не съм срещала да споменава работа или нещо такова, както и отговорих човешки на въпроса, който ми зададе.

Поръчах си телефон на изплащане, набутвам се с пари, ама тва е положението, не можеш винаги да си топ. :Д

anonymous708973
    Guest
    Къде в изясняването на дефинициите видя заяждане?

И бтв, хората не ходят до мола да си напазаруват храна от Лидл/Пикадили. Факт е, че заведенията са нонстоп пълни, моловете се пръскат по шевовете, няма едно място за паркиране, щото всичко живо е с кола.

Едит:
    Нели, защо отказваш кафето? о.О

Едит 2:
    Използвам "льольо", щото е мн описателна. А защо често... ми, много льольовци има.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-04-2015 на 16:09

Супер фен
    значи съм се объркал

аре да направим една дисекция на моловете
    деца които се разхождат там
    хора и деца които си купуват макдоналдс кфс и т.н.
    в повечето има книги/книжарници в което не виждам нищо лошо
    кино
    некоя и друга дреха
    /говоря за нормални хора
    другото са курви и ОЛИГАРХСЦИ
    и изненада заведенията в моловете не се пръскат а обикновено са празни
    не виждам кое е толкова възмутителното освен липсата ти на акъл

Град
    София
    Ина, тук грешиш. Една огромна част от потока на хора в моловете е заради хранителните магазини. И го знам от достоверен източник, мога да обясня повече, ама не тук. :Д

Иначе го отказвам, защото реално не ми е вкусно и го пия с отвращение. Сега, аз го пия винаги само чисто, но няма доброволно да си слагам захар, защото реално нито ми е чак толкова по-вкусно, просто става по-поносимо. Пробвах със стевия, става бъркоч. Отделно, че ако случайно пропусна да пия един ден, съм смазана и яко ме цепи главата. Не ме кефи да имам такива зависимости.
    Но допускам, че ще фейлна, де, защото все пак харесвам ефекта на кафето върху мен. :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    oligarhsite ne pazaruvat ot mola, we ;d

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    забравихте майките, които са отишли да кърмят там

Btw вярно е, че специално заведенията в моловете са празнички (изкл KFC и подобни).

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ходя най-редовно по молове, но излизам всеки ден да свърша по нещичко и празно заведение по маршрута ми не съм видяла.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    така ли българко

Супер фен Аватара на Corb1225
    Да, прави сте. Икономическите показатели са фалшифицирани, а всеки българин къта по няколко милиона под дюшека.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    забравихте майките, които са отишли да кърмят там

Btw вярно е, че специално заведенията в моловете са празнички (изкл KFC и подобни).

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ами ако е работа ОТ вкъщи, за която ти плащат, се зачита.
    Ако е поправяне на казанчето на тоалетната чиния или миене на съдовете, примерно, не се.
    Ами добре тогава. Не работя. Ако те интересува още по-дълбоко моята персона те каня на ЛС разговор. Няма смисъл за толкова кратък период моята персона да увеличава темата с още минимум 2-3 страници за втори път.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на skatew
    въх таз персона :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ами добре тогава. Не работя. Ако те интересува още по-дълбоко моята персона те каня на ЛС разговор. Няма смисъл за толкова кратък период моята персона да увеличава темата с още минимум 2-3 страници за втори път.
    моля те не говори кат оня побъркания, дет не излиза от тях и никой не го разбира

днес беше по-малко работа, но пак ми умре коня :Д
    утре ще работим в хладилна камера. Подай 30 градуса към 0 градуса и пак към 30 градуса разлика там :Д От сега усещам как ще драйфам утре

тръгнах да си пържа филийки, при което сложих маалко повече олио в тигана и знам от стари готвачи, че се капва една капчица вода в мазнината, за да видя дали е готова. Капвам я аз и точно топя филията в яйцата и направи ебати изродското БУМ, добре че имам огромни мигли и капчицата мазнина се хвана в тях иначе чао чао оченце :/ Ся ме боли на няколко места по лицето, бахти живота...

А за кризата: и в най-бедните страни има някаква част от населението, които са богати. Тва че в момента по морето са се събрали всички дупета нищо не значи :Д Това че оня кара кола за над 100 бона е без значение, щото прозорците на служебната пак не се отварят (неш се прееба и само лявата страна се отваря, баси късмета чуек)

Мега фен Аватара на draid
    Много голям признак на липса на мисъл ми се струва да съдиш за платежоспособността на дадена нация относно това колко са пълни моловете и кой кара кола или ходи на кафе. В България явно вече да имаш кола и да ходиш до мола/кафето се превърна в белег на благосъстояние и то не само личностно, ами и такова на останалото население.

Интересно мислене вадите, ще ми се някой да ми го обясни и докаже.

мисленето не е интересно, а абсурдно. както и да е, да не се задрънчвам и аз.

он: подобрих си личния рекорд за подсвирквания за един ден, хихих. преди това ме дразнеше, сега... ми, ебала съм ги.

Супер фен Аватара на Deadlock
    за мен беше направо факт и съм изненадана, че се спори - българите масово ходят по заведения и карат коли. това е културен въпрос, а не такъв на финансово благосъстояние.

да не се взимаме насериозно
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

казвате го сякаш всяка втора кола на улицата е панамера. верно, из софето се мяркат, но.. из софето. и нз що се разграничавате от тези БЪЛГАРИ

Голям фен Аватара на TIFOSO
    вьвраса караме сано росинйоу

виждала съм такси москвич/лада /нз, не помня кво беше ;д/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Rakshy пиша последното мнение по тази тема и приключвам.
    Просто не знаех на къде ще тръгне темата след оняденшните дискусии. Като цяло особено напоследък и особено в интернет форум ми е през малката нощна шапчица как ще ме възприемат разни непознати хора. Дали като пълен пропадляк или пък не. Аз съм това, което съм. Леле само колко самочувствено прозвуча. . Така че кой ме разбрал и кой не в интернет, не е изобщо важно. По-важното е че не искам да карам хора, на които много държа и вероятно от отсрещната страна е същото да се чувстват неудобно и некомфортно заради мои изказвания във форума. Това е. Повече уточнения в темата няма да давам.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Deadlock
    ива, да, от кола до кола и от заведение до заведение има разлика, но това няма общо с моята позиция. не става дума за пари, а за това, че заведенията са ни важно място за общуване (още от ученическите години)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си