.
Затворена тема
Страница 40 от 106 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    По повод разговора ви - от някаква датска/белгийска (не съм сигурна) фирма, която има клон тук, пичовете са казали, че им е много странно, че тук има масово скъпарски коли (при тях дори богатите карали среден клас) и че тийнейджърите не работят, докато не завършат гимназия, а понякога и след това.

//това е тяхно мнение, не се ангажирам с него, просто споделям

Имам роднина, живеещ/а в Белгия, всичко е както казваш, но и там има мързеливци на социални помощи (и то белгийци, не емигранти), а и цялата им с-ма е доста по-различна.

В БГ няма как да се осъществи тоя филм да работиш още от гимназията, дори чисто ако сметнем графиците и заетостта и колко предмети учим в у-ще vs. колко и КАКВО учат те, дали излизаш с професия и т.н.

И, колкото и да ме оплюете, абсолютно нормално е за нашия стандарт на живот (средно) да бъдеш поддържан от вашите до някаква определена възраст. Не живеем в "нормална" държава, че още на 20-22 да строиш империи, да си плащаш за собствено жилище или от сорта. Не окуражавам мързелуването !! (преди някой да ми извърти думите, което съм сигурна, че ще се случи), но практически не знам за много млади хора, които да си имат собствени жилища, да са абсолютно независими и т.н.; И то не защото са мързеливци и/или глупаци.

Казвам това, защото ми омръзна от плюене по българите и българското и как сме били еди-какви-си, кой какви коли карал, къде ходил да разпуска и т.н.. Всъщност ЕТО това е типично българско. Мазохистично солене на собствените сънародници, на държава, постоянни сравнения и коленичения пред лицето на Запада. А малко хора си дават сметка какви големи филми и изкривени неща има и там. Хората сме хора навсякъде, с различни пороци.

Около мен пък е пълно с работещи млади хора. Да, за какво си харчат парите си е техен проблем (коли, показен имидж или каквото и да е), и Deadlock го каза добре, това е културна особеност, но отново на важи за всички млади хора.

Пс. Не се заяждам, Ewok, просто "допринасям" за дискусията.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    видехме го еден азар като е белгиец колко прокопса

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Всъщност ЕТО това е типично българско. Мазохистично солене на собствените сънародници, на държава, постоянни сравнения и коленичения пред лицето на Запада.
    ДА .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

Пс. Не се заяждам, Ewok, просто "допринасям" за дискусията.
    Дори не съм си и помисляла подобно нещо
    Наистина го написах само като споделяне. Не подкрепям казаното. Като човек опитал се да си намери работа на 14 (и то в София) съм абсолютно съгласна, че това е нещо почти невъзможно тук. Да не говоря за отношението на роднините ми към това.
    Но това е в момента. За мен нещата ще се променят, но с време. Отворихме се от няколко години да пътуваме, да събираме най-доброто от света и след няколко години новите поколения ще са отгледани от едни съвсем различни хора ))
    но време му е майката
    какво беше, 40 години в пустинята
    нещо такова.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    къде е papugai
    липсва ми

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...1f&oe=5642A38A
    не ме кефят дебелите вежди

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нзнм. мързи ме да живея. боли ме главата. и гърлото. само шматка като мен може да си го причини лятото. а дори не беше студена! ;д
    и ме е яд, че домрачова няма да участва този сезон. предполагам заради мононуклеозата. *върти очи*. мартен също има/ше и пак мачкаше. очаквам кайса да доминира, подвластички ще й бъдат далмайер, двете чехкини, дорен-абер ии вийрер може би. абе, тъпня като цяло. тази година, ако не се лъжа, първенството трябва да е в холменколен, а това означава, че оле ейнар ще сложи край на професионалната си кариера след него. мннооого се надявам отново да размисли и да го отложи поне до края на този олимпийски цикъл. дано вземе медал, за да се мотивира. нечовек. миналият сезон отново беше на топ ниво и бегово по нищо не отстъпваше на най-добрите, които са 15-20 год по-млади от него. стискам му палци. ония смотани рускини пак ще ме дразнят. трябва да се направи радикална промяна в треньорския състав. дори и с допинг са костенурки. омг. издразних са. и са отнесох.
    гладна съм. май качих някое килце

anonymous708973
    Guest

Ах, не мога :д

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    къде е papugai
    и аз тва се чудех, последните му думи бяха към Пантерата :Д

Някво напрегнато ми е, а не знам защо. Уж съм в почивка.
    Уговорихме се миналата седмица да се видим днес и нищо. Еми, няма пък аз да звъня
    Гледах тенис турнир на немски. Егати бълвоча. По- точно бяха само няколко мача и пак ми стана зле.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Гледах тенис турнир на немски. Егати бълвоча. По- точно бяха само няколко мача и пак ми стана зле.
    кицбюел ли? ;о

anonymous708973
    Guest
    и аз тва се чудех, последните му думи бяха към Пантерата :Д

Невинна съм.
    За съжаление.

Майка ми праща снимки от връчването на едни дипломи, гледам една мадама в гръб и се опитвам да се сетя коя е тая учителка такава нагласена, пък то аз

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Невинна съм.

Майка ми
    направо си го призова като сигнала на батман

anonymous708973
    Guest

Мда.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пантер, какво ти пише на профилната най-отдолу, че недовиждам ;д
    адвайс ли?

Град
    Sofia
    И с кво беше се нагласила? И сериозно ли не можеш да се познаеш в гръб на прима виста :Д
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    кицбюел ли? ;о
    Не, този не го следя. Не че тоя, на който попаднах, го следя, де- в Хамбург. Даже не беше на живо, повторения от преди няколко дни. Ама те немците са бавни. Гледах Надал срещу Вердаско, гледах финала на Надал и още един. Супер неестествени са ми някои неща, като ги чувам на немски. Hawk-Eye
    Kакто и тъпите бюти блогърки, като произнесат 'blush', примерно.

anonymous708973
    Guest
    С една мн яка рокля на майка. Ама снимката е от декември 2012, съвсем съм я забравила :д
    Стига нарежда де, що да са тъпи момичетата

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пантер, какво ти пише на профилната най-отдолу, че недовиждам ;д
    адвайс ли?
    Да.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Не, този не го следя. Не че тоя, на който попаднах, го следя, де- в Хамбург. Даже не беше на живо, повторения от преди няколко дни. Ама те немците са бавни. Гледах Надал срещу Вердаско, гледах финала на Надал и още един. Супер неестествени са ми някои неща, като ги чувам на немски. Hawk-Eye
    Kакто и тъпите бюти блогърки, като произнесат 'blush', примерно.
    О, Хамбур... о, на запис... о, ужас. Нз как имаш нерви да гледаш перуанския гъзобрък. Тоя турнир беше мастърс преди години, докараха го до мърлява 500-ца с един от топ20 (последният), а от догодина го гласят за мижаво 250. Чичовото започва стабилно да оплешивява, д-р Фуентес не е на ниво вече, както и ставите на матадорчето. Тоя финал беше много нелеп с тея 12 пробива. Най-интересното беше словесният пикоч между кюнците. Жалко, че от другата страна на мрежата не беше някое лабилно акинце без задръжки. Мен ме дразни френският, та предпочитам понякога да слушам хранилките на Тодор Попов по адрес на световния номер 10 (9 вече хехе).
    Последно редактирано от TIFOSO : 08-05-2015 на 20:38

баси, все едно някой ме кълне нон стоп, понякога не си намирам смисъл в живота.
    Може ли да имам едни 3 дена в годината, които да съм чакал със супер очакване и да се налага да ги прекарам в боледуване и съответно въздържание :/

anonymous708973
    Guest
    вижте първия въпрос: http://www.edna.bg/testove/test-sklo...iara-37/page/1
    :Д :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    къде е papugai
    липсва ми
    Нали ме беше забравила.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    вижте първия въпрос: http://www.edna.bg/testove/test-sklo...iara-37/page/1
    :Д :Д

ПТ: Душичката ми...Колко беше усмихнат, а като знам като се прибере в тях колко тежко ще му е. Обграден е от хора, които му помагат максимално и въпреки всичко в такъв момент, каквато и помощ да ти се даде, ще е нищожна. Душата ми се къса...Така искам това да не се беше случвало, човекът да е окей и да го радва, но...Тежко е, и аз самата знам колко е тежко. Знам, че той ще се справи с това, но не го заслужава. Не мога да спра да мисля за това...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    ..
    хаха :Д
    И аз никога не съм била фен на Надал, не знам защо. По големите турнири го гледам, де, защото там ги следя плътно. Но в случая хванах мачовете, умирах от скука, пък взех, че ги изгледах

Ина, зле са, защото си имат немски думи за (почти) всички продукти, а ползват такива, които не могат да произнасят. А питах за нагласяването, защото като чуя раздаване на дипломи, се сещам за по- скромно облекло. Не че да се нагласиш трябва да е за бар, просто така ми хрумна.
    Последно редактирано от therichbitch : 08-05-2015 на 20:36

активност по 2ри -> няма пари, както обещават астролозите, ама self-worth-ът расте.

честит нов ден на всички, надявам се да е прекрасен.
    аз ще се погрижа за моя да е идеален..
    май че ще е
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    гледах Ex Machina , яко филмче, препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=PI8XBKb6DQk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си