.
Затворена тема
Страница 41 от 106 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2626
    Мега фен Аватара на tori
    Още ми е тъпо за животинката. Три дни колата стоя там, а така не се и сетихме да я преместим. Какво е правило там, по дяволите?! Не е зима, чеда се скрие там, а колата отдавна не е била топла. Най-тъпото е, че вчера на излизане си лежеше и мърдаше с уши, а аз го погалих и казах, че това не е коте, а трупче на коте. Вчера си играх с него, мамка му! Даже от входа го извадих, а днес е обезглавено от перката на нашата кола. И най-най-най-тъпото е, че точно ние отказвахме да им носим вода, за да не ги натрови някой. Опитва се да ме успокои с тва, че е спяло и даже не е усетило болка ама ми е много кофти. Надали бих ревала толкова ако убием човек с тая кола. Баси тегавата тъпотия, чудя се как можах да му кажа толкова спокойно, че под колата ми се е привидяло умряло коте. Дейба. И още по-тъпото е, че ми идат черни шеги на ум, а между тях рева, щот съм лайно. Чувствам се виновна макар да не бях даже в колата.

Мега фен Аватара на Dagichka
    писна ми да ставам през нощта, да пера чаршафи, нощници и тн. мамка му, понякога не искам да съм жена :дд и ме боли още, и ми е кофти, въобще екстра.

anonymous708973
    Guest
    ^Защо въобще ти се налага да переш?

Усещам как трябва пак да свикна да ставам рано, ех.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Днес ще излизам.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Нали ме беше забравила.
    къде се губиш

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ^Защо въобще ти се налага да переш?
    имам щастието цикълът да ми е аадски обилен първите два дни, както и да се опаковам нощем винаги става мазало.. :д

http://s3.favim.com/610/140826/funny...om-2023833.jpg me

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Що не спиш на аларма и примерно през 1-2 часа да сменяш, за да не се стига до там? :Д

Мега фен Аватара на pandabear
    току-що разбрах, че в макдоналдс имало детско меню с миньоните. трябва да намеря някого, с когото да отида и да си поръчаме поне 3-4 менюта, за да мога да взема играчките

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много голям признак на липса на мисъл ми се струва да съдиш за платежоспособността на дадена нация относно това колко са пълни моловете и кой кара кола или ходи на кафе. В България явно вече да имаш кола и да ходиш до мола/кафето се превърна в белег на благосъстояние и то не само личностно, ами и такова на останалото население.

Интересно мислене вадите, ще ми се някой да ми го обясни и докаже.
    Познах се в частта с кафенетата- не вярвам всички над 25 години просто да са в отпуск и да пълнят кафетата ей така посред бял ден за спорта.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Как няма да му носите вода, бе
    Правилно ти е тъпо.С с шегите- умело си се познала в образа на лайно. Баси хората

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имам щастието цикълът да ми е аадски обилен първите два дни, както и да се опаковам нощем винаги става мазало.. :д
    не знам защо но много се смях ахахха представих си 2-3 тампона 5-6 превръзки и няколко памперса

радвам се, че ти е смешно, Мирославе -.- на мъжките ви е лесно, нищо не разбирате :дд

Супер фен
    нещо ми подсказва че на бъдещия ти мъж ще му е по-кофти

Мега фен Аватара на skatew
    ^представих си го и ми стана бая гадно :Д толкова съм щастлив, че не съм жена; ожаст

много ми е добре; на работа съм днес от 4 до 10; дойдох в 4 и 20 и ще си тръгна към 9 и 30 хях и днес бях до икеа и си взех маса и рамки за снимки и съм си свалил много яки снимки да си насложа и си взех възглавници да си довърша палетените дивани и всичко е готово вече и ъгловата масичка я закачих.. и таралежа ще си взема и искам постоянно да е пуснат да си обикаля, та ще го доизмислям; нямам търпение да стане 9 и 30 да мина през била за ароматни пръчици да си отида в рачешко-телецешкия ми crib да се напуша и да си сглобявам масички и да си закачам "картини" :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на babity
    Боли ме крако. Утре май ще си взема мехлем, ако продължава. Чудя се дали да излизам довечера. Хем ми се излиза, хем не. И тия мърльовцииииии! Не искам да се прибирам вече, писна ми на кОра дето го нямам да ходя след тях! Грррр.!!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пак кошмар. сънувах, че съм главната героиня в нимфоманка ;х.
    илл

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Боли ме крако. Утре май ще си взема мехлем, ако продължава. Чудя се дали да излизам довечера. Хем ми се излиза, хем не. И тия мърльовцииииии! Не искам да се прибирам вече, писна ми на кОра дето го нямам да ходя след тях! Грррр.!!!!
    вчера след ра'ота мнол ме болеше едното коляно направо ми се ревеше :Д В нас имам някъв мехлем, снощи се намазах и днес съм 80% ок - фирмата като гледам е Kräuterhof, а крема се казва Pferdebalsam kühlend (не знам немски и не знам кое какво, но това пише на опаковката - има един бел конь отпред :Д якото е, че са само некви билки и такива "готини" неща)

спал съм към 16 часа и утре пак, а имам да върша тооооолкова много неща вкъщи. Най-гадното е, че съм адски бавен в миенето на чинии и ми отнема по 15 минути за 5-6 съда, а сега имам двойно-тройно повече :/ wohooo цял ден миене! #fml

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    нещо ми подсказва че на бъдещия ти мъж ще му е по-кофти
    нЕма да имам мъж
    и дам, трябва да сте щастливи, че не сте жени, не си е работа тва

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    а жена?
    проблемът ти е обилен цикъл, а не... цикъл if u know what i mean

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    вчера след ра'ота мнол ме болеше едното коляно направо ми се ревеше :Д В нас имам някъв мехлем, снощи се намазах и днес съм 80% ок - фирмата като гледам е Kräuterhof, а крема се казва Pferdebalsam kühlend (не знам немски и не знам кое какво, но това пише на опаковката - има един бел конь отпред :Д якото е, че са само некви билки и такива "готини" неща)

спал съм към 16 часа и утре пак, а имам да върша тооооолкова много неща вкъщи. Най-гадното е, че съм адски бавен в миенето на чинии и ми отнема по 15 минути за 5-6 съда, а сега имам двойно-тройно повече :/ wohooo цял ден миене! #fml
    Тоя кройтерхоф-а май е загряващ, за масажи. Имах го преди, зимата си топлех краката с него, щото ми е мега насрано оросяването. Ще си взема някъв ветеринарен, да пробвам. Но благодаря за отзивчивостта все пак!

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Как няма да му носите вода, бе
    Правилно ти е тъпо.С с шегите- умело си се познала в образа на лайно. Баси хората
    ahahah

Мега фен Аватара на pandabear
    подстригах се. не знам дали да се радвам или да ми е мъчно :Д
    нямаше време да ме боядиса. за утре го отложихме.
    всички около мен са "к'во се случва, бе?!"
    хахахахах
    Последно редактирано от pandabear : 08-06-2015 на 16:09

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Познах се в частта с кафенетата- не вярвам всички над 25 години просто да са в отпуск и да пълнят кафетата ей така посред бял ден за спорта.
    Така е. Много от тях не работят по една или друга причина и тя не винаги означава липса на желание или мързел. Моловете в София масово се пълнят около обяд поради наличието на много работещи в районите които си прекарват времето от обедната почивка там.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Така е. Много от тях не работят по една или друга причина и тя не винаги означава липса на желание или мързел. Моловете в София масово се пълнят около обяд поради наличието на много работещи в районите които си прекарват времето от обедната почивка там.
    Баш в лятото се търсят хора, поради факта, че всички Софиянци отиват по родните места или на море. (ако иде реч за София)
    Работата не винаги е мега високо платена или приятна, но все пак е работа. Ако имаш желание винаги някъде се търси човек за нещо. (онзи ден на единия обект дойде няква жена да пита дали търсят чистачка или нещо друго... Не е трудно да се разходиш и да питаш)

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Тоя кройтерхоф-а май е загряващ, за масажи. Имах го преди, зимата си топлех краката с него, щото ми е мега насрано оросяването. Ще си взема някъв ветеринарен, да пробвам. Но благодаря за отзивчивостта все пак!
    Винаги :Д

той тоя не е загряващ, сега отидох да си взема още една кутийка, че миналата свърши - 5.50 е в аптеката и има охлаждащ ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си