- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
А ти пък прекалено мн дрънкаш за човек, който не прави разлика м/у миксер и робот.
Казва ти, че е рекламен трик и хкябът ще стане бълвоч. А дали е така не знам и не ме вълнува особено
он: Мн си харесаха подаръка, изпитвам удовлетворение и се убеждавам, че когато вложиш нещо от себе си, човекът винаги го оценява.
Днес пък мисля за себе си да си купя подаръци. :Д
Лол. Аз правя разлика между миксер и робот, наричам това миксер, защото ще го ползвам с тази цел в домашна среда. Просто е, а ти намери за какво да се хванеш. Супер смешно. :Д
И не може да ми го казва това, като в мнение преди него, съм обяснила от ЛИЧЕН ОПИТ, че хлябът става, даже не само той, ами и козунаци, кексове, етц. Нямам нужда да ми тълкуваш думите му.
Някойтам изстрелва първата глупост, която му дойде на ума и то постоянно. Човек трябва да е малко от малко съобразителен, да усеща кога става за смях (и кога дразни). Някаква супер детска първосигналност ми е това (да не кажа женска, че да няма обидени ;д). Ако си решил да го играеш форумен клоун, си кажи, пич. Поне хората да си знаят да не те приемат на сериозно.
И като започне с нереалното разтягане на локуми, с които на практика не казва (почти) нищо. Празнословието още повече не ми е мъжка черта. Накратко: човекът се обяснява като жена (казах го ;д).
карате се за глупости, а хлябът от тия фурни е толкова зле, че само някой без грам вкус би го харесвал
Някои казват, че да не простиш е слабост, защото не си намерил сили да простиш лоша постъпка на някого, не си намерил сили да преглътнеш фактите. Но реално е точно обратното. Да простиш е слабост и веднага ще се запитате защо? Хората сме уникални същества, които имат способността да различат доброто от лошото (да, има добро... има и лошо) Проблемът на хората, които прощават, е че границата между доброто и лошото им се размива пред лицето и смятайки, че правят добро, прощавайки, не осъзнават, че правят всъщност лоша услуга... и то на себе си. Ако беше правилно и неслабост да прощаваме, щеше да има някаква награда за нас... дори и морална. Както сме свикнали да виждаме и чуваме, прошката активира още по-неблагоприятни последици и чувство за безнаказаност у другия. Това награда ли е за Вас? Непрощавайки обаче, изграждате силен характер и показвате скрита сила... силата да отстояваш себе си и да потвърждаваш с действията си границата между доброто и лошото. И преди да тръгнете да ме опровергавате си задайте следния въпрос - вие колко пъти сте прощавали и колко пъти това е имало положителен ефект върху вашия живот? А сега си задайте следващия въпрос - отговаряте ми така, защото наистина е така или просто, защото мечтаете да е било така. И последно... това са риторични въпроси, защото всички знаем отговора, защото сме се сблъсквали с прошката.
Последно редактирано от RiB : 08-12-2015 на 13:40
Ооо зрелия Бареков с многото профили просто за фън, защитника на вселената и най-оригиналния сваляч, във форума, къде изгуби бе?После само да не кажеш за пореден път както обичаш да правиш: "Оооо, ама аз исках просто да дам малко полезен акъл.Сега стана много сериозно и затова вече смятам да се изнасям по търлъчки. Да приемем,че може да кажеш, че с ричката сме някакъв вид партия та затова е скочила . Ами папагала? И той често си ми е "голямо фенче", пък като гледам сега е на моята позиция. Значи все пак къде на бъзик, къде насериозно съм напипал нещо. Пък и да си имаме уважението, но мен тук къде насериозно, къде на бъзик са ме изкарвали философ, романописец и т.н., но дори и самата Пантера дето се хранихме здраво наскоро с нея даже и на бъзик не ме е пък и другите не са ме обявявали за подлизурко, мазньо, клоун и всякакви такива за разлика от теб. Така че по-добре не гледай сламката в моите очи,а си гледай гредата в твоите
Така че твоят характер може и да излезне ъъъъъ...и по женски от моя.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ах, какви партии. Орелът е винаги сам, само гаргите са на ята.
Виждам, че все така продължаваш да се радваш на съжалителни потупвания по рамото. По-заблуден от това не може да станеш, което е положително, защото от тук можеш да вървиш само нагоре. Пожелавам ти го. Но докато се придържаш към клишето: "Нападението е най-добрата защита", далеч няма да стигнеш.
А аз предпочитам да чета само обиди за себе си, пред това да ме подкрепят и хвалят лицемерно и от съжаление. Пък и се чувствам особено засегнат от хора, които са способни днес да са приятели на някой, а утре да го псуват като каруцари (LoadRunner); и нежната душа 102. А най-голямата ти заблуда е, че си мислиш, че хората имат нереална самооценка, защото са си позволили да критикуват височайшата ти особа.
Мда, причинно-следствените връзки не са му сила на момчето.
Ако прочета още една теория за съюзи и форумни конспирации, ще се застрелям, честно.
Добре Бареков чао. Пак започна да ми се измъкваш по чорапки и като пръдня из гащи. Скачаш и после подвиваш опашле. Ама наистина си си клоун. А като каза 102. Чудно защо ли не ми е скочил пък на мен никога? Сигурно не съм го предизвикал с подобно лицемерно поведение като теб. Правиш се на големия защитник на онеправданите, а когато някой не те кефи нещо чакаш да видиш някое слабо местенце и да го сриташ с всичка сила. Наистина си палячо.
Пантерке имаш ли си пистолет наблизо или да ходя да търся някъде из махалата за да ти услужа. В близост има и военни, може и пушка ако не си чак толкова претенциозна.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 14:43
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
...А кога ли ще дойде денят, нещо адекватно от теб аз да прочета... (да се пее като "Батальона") ;д
Кой ме би по-главата да се занимавам пак с теб?! Ти си като необясним феномен, енигма. Ако не ти е ясно, 102 е най-очевидният пример на човек, който те съжалява.
От кой да те защитавам бе, онеправдания? От теб самия може би. За имунизиран от критики и привилегирован ли се имаш? Смешник.
факт е, че всички скачате на Някойтам, и си избивате комплексите на него.
не го казвам от съжаление, просто е очевидно.
да, понякога пише глупости, и да, много се обяснява.
но не се държи лошо и никого не иска да обиди.
имате толерантност към невероятни агресори във форума и даже им се мазните, но той няма право да пише глупости/каквото си иска?
честно.
намесвам се, защото от много време ми прави впечатление.
лесно е да се чувстваш "пораснал" и много велик, когато смазваш някой, който вече е "паднал" и си има проблеми.
наистина е жалко.
ако сте толкова велики и с достойнство, не се занимавайте, отстъпете,
живейте си живота.
да насолите някой по нета не ви вдига акциите кой знае колко![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
tu quoque over 9000.
Хич.
Това към мен ли беше, защото е доказано невярно (за мен)?
Сериозно? Голяма глупост, честно. А само, ако знаеше и колко е далеч от истината (за себе си говоря).
В тона на песента...хайде уволнение. Ходи отново там в ъгъла откъдето дойде да си плачкаш тихичко и проклинай деня, в който си попаднал на първото мнение на гадния Някойтам и разните му там лицемери. И продължавай да се самоубеждаваш каквото си пожелаеш, за който искаш да говориш. И спри да употребяваш думата лицемерие, защото по мазен лицемер от теб във форума няма. Пък и трол отгоре на това. И аз не съм от хората, които в реалността ще кажат абсолютно всичко, което мислят за някого, но вече съм почти напълно убеден, че без да претендирам, че в ралността съм някакво страшилище неземно, ти нямаше да ми кажеш и една пета от това дето си ми казал до този момент, а най много да го говореше пред някого зад гърба ми.
Всъщност искрено съчувствам на приятелите ти в реалността.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 15:17
Отивам да си купя тостер, оф, яйцеварка де, все същото.
яйцеварката е готино нещо, ама моята като е готова пищи адски силно, всеки път подскачам :д
не съм спала, адски зле ми е чисто физически, но го прикривам добре, не искам да притеснявам нашите :д и се натъпках с хапчета и такам, сега съм окей, позитивна съм, още седмица и ще ми се сбъдне една от мечтитее ^^
Говориш наизуст. Сигурно аз съм един от малкото, които казват всичко тук, и доброто и лошото. Не се изтъквам, ама което си е така, си е така.
Тънка заплаха за физическа саморазправа ли трябва да е това? По стечение на обстоятелствата, такива неща ми се прощават, пък и както виждаш не си боравя много с обиди. Съдба, какво да се прави.
Другите неща не заслужават коментар. Опитваш се да хапеш като змия преди да умре (знаеш клишето), което показва колко дълбоко си се засегнал. Твърде много искам от теб, но може би някой ден ще разбереш, че никой не цели да те засегне. Най-голямата ти трагедия е в това, че приемаш всяка критика като някакъв вид атака срещу теб. Така никога нищо няма да промениш в себе си. "Аз съм това, което съм" и подобни бла бла клишета са измислени за примиренци като теб. Дерзай.
Последно редактирано от Corb1225 : 08-12-2015 на 15:35
Чак пък на психолог започна да ми се правиш.
И не се страскай толкова де. Аз ти заговорих за реалността пък ти веднага реши, че ще те бия. Сега ако се притесняваш заради това да ми кажеш какво мислиш, вече няма как да ти помогна. Психологията е хубаво нещо, но аз определено не съм психолог. Вече ще ти викам Генчо заради песента, която постнах по-рано. Ако искаш може да приемеш и метафората, че е възможно ти да си Генчо пък аз ламята. Сценария и при нас с теб е горе долу подобен.
И сега силно ти се ще да си биеш камшика, но се притесняваш, че разни по-горни мои думи ще излязат наистина вярни.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 15:48
Чувствам, че се "опразвам". Доста ми е апатично и напрегнато едновременно и се трупа и трупа...
Поне усещам, че вървя към нещо, някаква промяна. Имам нужда.
Всичко е толкова ограничаващо, а и аз сама трудно излизам от черупката си. Да свършва по-бързо това безкрайно лято и да се захвана с нещо, че откачам вече.
И тя ме натоварва и не искам да я виждам, а ще е всеки ден. Ще бъдат трудни две седмици. Трябва да издържа някак, защото, ако се поддам на емоции и първосигналност (не е в мой стил, но както казах нещата се трупат) ще направя неща, за които ще съжалявам и ще си прекъсна отведнъж няколко приятелства. Затова стискам зъби и... оф.
Вече нямам с кого да споделям, поне не и толкова много без да дотегна. Подозирам, че или ще започна дневник, или ще ми четете обърканите постове :/
Искрено се радвам, защото вече започвах да се замислям дали да не послушам съвета на Ива за факането в темата за предишния и мислено да взема да те нафакам и след това да гледам как със зрялото си мислене ме преследваш след всеки пост с разни тъпизми търсейки отчаяно вниманието ми, както правеше по едно време след постовете на папагала, който направо си те беше блокирал.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 16:25
Няма по-тинесто дъно от това, на което съм в момента. А аз имам доста експириънс в това. Ужасно е да се чувстваш безполезен. И поради тази причина се опитвам и да съм невидима. Не ставам за отдушник, нямам нужда от такъв. Няма да мине, то сега започва. Искам някак да прескоча предстоящите месеци и да се случи нещо, какквото и да е. Остават още 7 дни, а тогава тепърва ще почвам да си сърбам попарите. Вече си омръзнах и в оплакването даже. Липсва ми времето, в което можех да си позволя някакво видимо размекване. Вече печеля оскари с представянето си по дифолт.
Не мога да опиша болката си. Твърди, че му пука, а ми доказва обратното. Не ме е търсил сам от поне 2 седмици, не мога все аз да му тичам след г*за. Давам си още 15 минути. След 15 минути всичко се променя. Тежко ще е, но ще мине и това. Леле, колко ми липсва от сега...
едит: Това беше. От утре всичко ще е различно. Това беше.
Последно редактирано от Lilanda : 08-12-2015 на 18:18