- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
https://www.youtube.com/watch?v=dJcMNllZqIA
мн е яко, да ;д аз си дръпнах няколко видеа за референс :Д
Всичко ми се струва окей. Доволна съм от себе си. Използвам много повече от потенциала си и това ми харесва.
Обаче пак взех много да размишлявам, пак ще върна всичко до начална позиция, пак ще се объркам.
Не разбирам толкова неща и за пръв път си казах кво пък, не е нужно да го схващаш, остави се на течението. Казах го и не се послушах, естествено.
Както и да е, много дийп е.
Разрових си компютъра и открих стари видео дневници, от които ми се реве :д Ако мога пак бих ги заснела, де. Говоря пълни тъпотии, но поне съм сладка. :д
Вчера дядо ми наричаше бабки всички останали шофьори. :д След това кармата се обади и 2 часа висяхме на една бензиностанция, щото колата се задави.
А този човек пък, леле. Кара ме да си фантазирам. Краде ми мислите.
И сега ме чакат да хапна, да се изкъпя и да ида при тях, а аз стоя и пиша това.
И се чудя в колко трябва да си легна довечера, за да спя достатъчно време, при положение, че ще ставам рано.
по течението е най-добре... кийп гоин , и аз като се разровя в компа ми се реве ...
превърта ми се не искам лятото да свършва ... чувствам се кофти всеки ден по 5 мин ... и тея 5 мин са преди да заспя , защото знам , че още един готин ден си отива ..., но продължаваме напред
Иии, тафнали са ми данните за дебитната карта, блокирах и дебитната, и кредитната, опитаха да ми дръпнат 640 евро, банката ги спря, сега опитаха пак 120, обаче съм спряла картите и ще дръпнат дедовия :д
а дърпат от компания, която познавам, това е компанията, от която си купувам билети за влаковете, а интересното е, че тази неделя опитах да си купя билет от там, банките ми блокираха опитите и трябваше с пейпал ( а пощенска банка още миналата година не ми позволяваха да плащам там, явно и обб са ги добавили в съмнителните, и ето на ).
И още някакви хора са горяли от там, които дори не са чували компанията.
За сега не съм изгоряла, само се моля да нямам нищо ( троянци примерно) на служебната машина.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Днес, докато се разхождах с куч попаднах случайно на някакво езеро: http://i.imgur.com/5t29Iiu.jpg
Красиво беше определено. Направо ми се искаше да се топна :Д
Беше ли бая голямо? Май е едно от тия, за които ти говоря. Има едно много заблатено също, не знам колко са, но самата природа е някак страшно красива там! Към града е тъпо иначеАко имаш време и предполагам кола, отиди на Невястата - това е една скала, пътя се познава по една арка на която май пишеше "Св.Пантелеймон". Има наблизо и водопади, с екопътека, абе баир колкото щеш... и дивотия.
Тъъпи, гадни кУчки, Кифли и Пикли ....... само с такива си имам работа.....тцтцтц
Пих вкиснат домашен сок от дренки. Не трябва да се тревожа за корема си нали? Би трябвало да се неутрализира, като се има предвид принципния ефект на дренките ;д.
И тва беше мега плачливата седмица. Асоциалността ми действаше по-добре май, по-спокойно е със сигурност ;д.
Последно редактирано от Corb1225 : 08-14-2015 на 19:37
неспокойна съм
просто ми се пътува нанякъде
i'm short with money tho
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
понякога ми се иска да се самобичувам. 'добре'. омг. има толкова, ТОЛКОВА много други отговори, които заслужава и всичките са свързани с поне петнаЙсе псувни, но да...
иска ми се да можех да се върна няколко години назад, за да погледна СИТУАЦИЯТА със сегашните ми 'мъдри' очички, което отново не е гаранция за обективност, защото сегашното ми Аз е мн мнително и анализиращо /мн перверзна дума, бтв/, което пък е пълна противоположност на предишното ми наивно Аз. и се получава неуравновесеност, а нали се стремим към балансиране. омг, кви ги блещя. искам да кажа, че сега, абстрахирайки се от розовите облачета, с които съм се напушвала едно време, виждам само едно екстраполиране на образа му и налагане на този модел, който както вече споменах, е възможно да се е зародил от някой трип.
както и да е. отивам да си бия камшици.
млъквай кюнец
Усещам се в някои ситуации, че помъдрявам. А дано да съм права.
На лековата вълна съм, не ми се занимава със сериозни неща, все гледам веселата част да хвана, а другата отлагам. Може и от лятото да е.
П.П. Кучето ти е мнооого готино, но ако подскачаше в морето на 2м от петгодишното ми дете, примерно, сигурно щях да те шамаросам. (Гледах снимките в темата за домашни любимци)
то по стара загора различни от такива нема
На снимката не личи, затова и ситуацията бе хипотетична.
На колко години е? )