- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
^ Какво работиш сега :д И да не би да ставаш IT в бъдеще?
// Купих си новички черни кецове Адидас, нямам търпение да ги разходя и да гледам лошо
Не ѝ пиша умишлено вече 2 седмици с надеждата да се сети, нещо като тест, ама едва ли ... както всички неща, станали плод на емоция и еуфория, и това беше нещо кратко, но все пак сладко ^^ Идеята ми за РД-то ще пропадне предвид обстоятелствата, но видиш ли на концерта може да се загледам...
150 левчета от залози за няколко дни е едиственото, което ме радва тези дни, магическото докосване на мишката в bet365 се надявам да продължи още седмица преди да се наложи да се стягам вече за София и Полша и ще кеширам спечеленото.
А цялата ми глава продължава да е все едно съм вкарал таралеж вътре, то нос, глава, гърло, к*р бе
Секс в Хаити, френски кибрити
Уж се наспах, а съм пълен джигер. Супер мотано ми е. И кофата май се мъчи да ме цепи. Едно не ми е ясно, защо вечер пуска по 53056886856,които не простира, седят си по2 дни в пералнята и сега пак трябва да ги пера, а в това време е супее опгимистично като цяло да се пере.
Напълняла съм, не мога да си обясня как, дразни ме, ама заради мой си филм някъв, реално малко ме интересува как изглеждам, затва съм яко в '' модата'' тия дни. Продължавам, но съм супер демотививрана.
Вчера беше ебаси грозната гледка. Ясно е, че конфликти на работа има навсякъде, но когато е за сметка на работника, пред клиенти и се подбива авторитет, просто ми става мега криво и жалко. И аз не одобрявам ваичките му методи, но никога не бих направила такъв панаур пред хората. Навсякъде ли взаимоотношенията работодател-работник са толкова грозни? И трябва ли задължително, 100 на 100 да съм на дадена работа, само щото нямам алтернатива. Може би липсата ми на опит говори, но...
Добро момче е, но не знам докога ще го издържа да си мисли, че липсата на комуникация ще се преодолее чрез физически контакт. С'а... Ти може да си нежен колкото си искаш и да прегръщаш още толкова, но като няма нищо в теб, как това трябва да значи нещо. Не го искам с приятелите си. Няма да ме изложи, но не искам единствената вечер в седмицат, когато излизам да има някой на главата ми. Така де, искам, ама не него.
Пак си набих филма, да си допия кафето освен и да бягам да чистя.
Под такъв стрес не съм била от години, а може би и за първи път съм.
Но и това ще мине, има ли избор..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как да използвате дясната си ръка вместо жена
http://bgtatko.bg/27730/kak-da-izpol...a-vmesto-jena/
японците са стигнали някво невероятно ниво по излагация
^
Тоз' пък, продължавай да наблюдаваш утайките на държавата, та после се чуди, за невероятното ниво на излагация.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Прекрасно! Тая вечер заради дъжда не ни извикаха на работа и е толкова прекрасно да сме си само двамата. Вкъщи. Не съм не вна и истерична, не е недоволен и мрънкащ. Гушкаме се и си говорим. Силно се надявам да си вземем парите навреме и да идем на почивка, защото е прекрасно да сме си двамата и да не мислим за нищо. Обичаам го пък.
Ще истерясам напълно тия дни. Как може да не му пука изобщо? Смисъл говори се едно, показва се друго, а се случва трето. И в края на краищата му е все тая. Еми не мога да го повярвам. Няма как въобще да не му пука, не ме интересува какво ми показва, няма как.
А иначе той разбра, че се разболявам /ОТНОВО/ за няма и 5 минути без да съм показала каквито и да е признаци, което ме изненадва. Или ме познава прекалено добре, или изглеждам/съм изглеждала толкова отпаднала, че ми е личало отдалеч. И се надявам да не е второто.![]()
Още само няколко дена и повече не искам и да чувам за тези хора.Супер!
После сигурно по някое време може и да ми залипсва този целия фарс,но за в
момента не искам да имам нищо общо с никой от там.Няма и да имам.
Взаимно ще се освободим скоро един от друг,знам че и на тях ще им е по-добре.
звездите бяха казали, че ще подновя стари контакти.
е..тру стори. не съм сигурна дали е за добро :Д
^jump in.. you'll see.....
а моите не са мн. благосклонни към мен.
но пък всички ми обещават пари.
къде ги?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не мога да спя нормално от дни, уж ми се спи до към 12, но все си казвам айде още малко да ми се приспи хубаво и после к'во? Ку*ец.. след 12-1 ми се отспива и ме удря безсънието. Пиша си проекта, играя дота, гледам сериали.. накрая в пълно изтощение заспивам към 8 сутринта, при което се събуждам в 10, 10 и нещо свежарка все едно съм спал 100 години.. Тренирам и я чакам да се прибере..
Уж ми е добре, ама съм уморен as fuck.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ок, що са такива малоумници, идиоти, продажници?! Една грешка направих и се разкайвах по всички възможни начини и сега някви дупелизци ме ебат в гъза?! Но хората, дето никой не може да ги търпи и за нищо не съжаляват, са най-облагодетелствани. Живота ми е кучка от юни месец насам и няма изгледи да се оправи.
Един приятел друса пред мен. В пълен шок съм.
btw кур за времето
Последно редактирано от Rakshy : 08-21-2015 на 22:45
Кур за всичко ;д.
Ама нещата ще се оправят, и по-лоши съм преживял. Щом сме тук и мърдаме, значи всичко е наред и има надежда.
Последно редактирано от corbV2 : 08-21-2015 на 23:16
кефи ме обаче как като кажа на някого, че българските медии са пълен кенеф и съвсем предумишлено насаждат неприязън към западния свят на хората им се вдигат веджите
разликата :
http://www.telegraph.co.uk/news/worl...ce-latest.html
http://www.vesti.bg/sviat/evropa/vyo...parizh-6041493
много ме кефи да се чувствам сякаш живея в някоя уралска република
вчера се мотах навън с мокра коса, щото мразя сешоар-ефекта при сиг 10-15 градуса нз и в резултат на това ме цепи глава, подсмърчам, втриса ме и... ебало си е майката. ужст.
не понасям тоя кучи студ![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дъждец...явно и днес ще сме си само съседи с морето...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!