- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
OMG.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Sled po-prodyljitelna meditaciq useshtash silna vutreshna harmoniq, granicheshta s nepukizym. Cqlata energiq, koqto imam se kanalizira i stava lesna za boravene - po-dobre treniram, po-kachestveno ucha, poveche uchastvam v razgovor s nqkoi chovek i realno go slusham s interes, vmesto prez tova vreme da si mislq drugi neshta; Pomogna mi syshto da prosledq kak sled edin chas, prekaran vuv facebook i nqkvi drugi saitove mozyka mi se prepylva s bezpolezna informaciq i otnovo mislite mi zapochnaha da se preskachat edna-druga
trqbwa dvijenie!
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Днес казах бай бай на морето. Майка ми пое моята щафета.
И си се върнах от Бургас до София сам.
Първо пътувах с един дядо,дъщеря му,сина и и племенничката и,които бяха с прекачване за Плевен,а после с още три момчета и впоследствие една жена,с който си разменихме за цялото време само накрая няколко думи.
Откачиииих. Не стига,че станах в 6:00 с баща ми да доподредим куфара и да хванем рейса в 7:00 от Поморие за Бургас,а после и с влака до София тодуп тодуп,тодуп тодуп,ме хвана скуката,секлета,заболяха ме кокалите,очите от взиране и ушите от тодупкане и беше направо трилър ходенето ми до тоалетната по-малка нужда,защото нямаше как да изкарам от 6 сутринта до 15:30 на обяд уж с 32 километра по -малко и то само до София,а и имаше и още около 30 километра.Добре че те бяха с кола. Та такива ми ти работи.Направо откачих днеска.И само си гледах чантата горе.А гледам,че едното момче дето се качи чак на Казанлък по едно време вътрешно започна да си роптае. А аз си казвам на акъла.То ти от Казанлък ама аз още от Бургас.
И да, по удобен момент за изясняване на отношенията между нас не мисля,че ще има скоро.А често съм много раздвоен в това какво да мисля и какво е действително.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 08-23-2015 на 16:56
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някои антибиотици може и да разбалансират организма.
Иначе ако сега нaистина не си в цикъл направо не ща да съм около теб когато станеш.
Иначе както каза jghgh хубаво е да имаш хора,които те приемат такъв какъвто си и аз изключително се радвам,че имам около себе си ПОНЕ един човек,който ме приема такъв какъвто съм и с всичките ми недостатъци, които имам въпреки,че ясно осъзнавам,че може и да и е трудно и един вид просто заради мира да ми прремълчава много истини.Това не знам дали е за добро или лошо.Знам обаче едно. Никога не бих си позволил каквото и да става да я нахраня така както си позволих да го направя с теб без да ми мигне окото.
А с каквито и хапчета да ми се оправдаваш просто хванах дълбоката ти хаплива иронийка по въпроса.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-23-2015 на 17:17
Последно редактирано от NomNomNom : 08-23-2015 на 17:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ем... последните страници са си хранилка, та не се учудвам. Посттравматичен период след бруталните жеги xD.
paradosou пак дойде да раздава справедливост ;d.
Он: утре ще се занимавам с банки. Предчувствам досадата отсега... И майка ми ме инструктира да съм си вземела някакъв код за проверяване на здравните осигуровки. Едно от най-омразните неща в живота ми е бюрокрацията, пък ако ще да трябва да попълвам нещо супер кратко и супер просто. Хващат ме дяволите...
Случващото се в последните страници да се нарече просто хранилка, е по-скоро недоглеждане, отколкото справедливост ;д. Едни хранят (и се излагат), а други им се смеят.
П.С. Някойче, не скачай, не говоря за теб (само ;д).
Последно редактирано от corbV2 : 08-23-2015 на 17:54
Номке моето е бяло, а не червено. И понякога действително тече, повечето тестостерон вдига агресията почти като мензиса. А как може да стане червено оставям на теб да ми обясниш тази анатомия на един такъв процес.![]()
МЕНЗИС тая дума е толкова грозна че не искам нито да я чувам нито да я вижда м
цикъл е по качествено изказване
Плаче ми се от тази песен ...
https://www.youtube.com/watch?v=UOtWzkHsVl0