- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш :)
Искам да изчукам някое готик парче. Като онуй от "Двама мъже и половина"...
Ии да ти жигоса пентаграм на корема с група други такива ли ? :дПървоначално написано от kartacha
Дори и на всеки секс да ми жигосва по едно малко пентаграмче на ректума, прежалвам се...Първоначално написано от dontcare
бизнес дами,учителки,драскане,хап не
бръсната глава+лееки мускули ... мм![]()
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
Не знам дали се брой за фетиш, но направо полудявам,когато ме хапят (по ушите, носа, устните, врата, дори и бузите, колкото и да е странно) . Наскоро осъзнах, че имам този "фетиш" но досега не ми е правила спечатление! Сега даже някак си изпитвам нужда от това... или просто съч перверзна!! xD xD
Аз обичам да се къпя с дрехи да правя секс облечен под душа pissing също харесвам, както и дребни унижения да ме връзват изцапват с храна плуят и пр,![]()
Зависи от състоянието, но като цяло да се кефи, вряка, тика си го сама, иска още и още, тече като чучура на някоя минерална чешма, без да спира, гледа в очите, сама се пляска, мляска иска да се тряска с още двама трима, ама е готова да е с две и повече стига да е и с мене, без други мъже и най-вече не ме оставя на мира, защото знае, че не може да ме изтрае вънка от нея ....
Само глупости днеска!
Имам и то не са малко, но поне си ги знам.
Единият ми вид фетиш е към дрехи: кожени/латексови панталони, обувки с остър ток, кожени ботуши, прилепнали и добре изпълнени тениски с широко деколте и т.н.
Другият ми голям фетиш е фемдом: трамплинг, role play, cum control, pony play, bondage, wax torture и други весели работи...
Моя фетиш е аналния и груб секс
Дълга черна коса (до кръста) и очила, от тия с тънките рамки...
Foot fetish opredeleno jenskiqt krak e opredelqsht ne dupeto ili cicite krachetat
Момичето да е с черни или червени прашки и на много високи токчета.
foot fetish
Връзване, доминиране, фейсситинг, както и прозрачно или бяло бельо сигурно имам и още, ама за сега това е достатъчно!![]()
Момчетa с прилепнaли бели ризи с леко нaвити ръкaви и леко рaзкопчaни или с прилепнaли суитчери, леко нaболa брaдa, кaфяви или черни очи, момчетa с кaчулки, леко смъкнaти пaнтaлони, тaтуси, обици, хубaв пaрфюм, високите момчетa, бръснaтa глaвa.
Обичaм дърпaнето нa косaтa.
Женски бедра