- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Почнах "След мръкване" на Харуки Мураками, после ме чака и "Изворът" на Айн Ранд. Дано да остана доволна.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Последно четох Чейс - ,,Смяна на сцената'' , а сега почнах ,,Този път наистина''![]()
прочетох ромео и жулиета и престъпление и наказание. харесаха ми и двете, но шекспир не е моят човек. а достоевски.., руската литература си е отделна класа много над останалите ;д.
В момента чета Бягаща по вълните, но все не си намирам време да я продължа!!!
"Господин Монк отива на Хаваите"
прочетох седем години копнеж на силвия дей
стабиуно подмокряща
Оригиналния Dracula на Bram Stoker
With an introduction and notes by David Rogers
Kingston University
Приключих с първата част на "То" и започвам втората.
Да попитам: дали някои знае от къде мога да си изтегля електронните книги от поредицата "Танатонавтите" на Бернар Вербер?
"Разбий ме" - Техере Мафи.
Книгата ме дразни.На всяка втора страница има едно "Не дишам" или "Кислородът не може да стигне до дробовете ми"... -.- Дразни ме.
"Затвори очи" на Джон Вердън. Този автор е издал 4 книги до момента. Прочел съм три от тях и ги смятам за много добри. Същото бих казал и за тази. Повечето привърженици на трилърите със сигурност биха я оценили.
Прочетох си Трагедия в три действия на Агата Кристи. Интересна, завладяваща и крайно неочакван край, като всичко нейно.
Почвам Night Without End - Alistar Maclean.
Наскоро започнах да чета пиеси и мога да кажа, че драмата ме спечели. Чела съм твърде малко пиеси, някъде към пет. Все на български автори. Две бяха за селската идилия, в другите героите бяха от буржоазията. И така молбата ми е, да ми препоръчате пиеси. Може нещо както по- съвременно, така и писано преди доста време, но с голяма стойност. Благодаря предварително за всички предложения!
П.С Ако ви е удобно, давайте с предложението си за пиеса и и линк, за да знам как да намеря произведението онлайн или да го сваля. И вече ако го няма онлайн ще го търся на хартия!
Шестото клеймо привършвам и Le Fauteuil hanté, ама е на френски и ми е малко тегава.