- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Oпределено не си..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Защото не съм пускал тема как нямам приятели и приличам на плондир ли ?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Анархи, остави го корбето, просто си ме е харесал и се закача ;]
Ауриса и анарибот са най големите педалчета. Някой ден ще се търкалят като утайки, но и сега психологически са за съжаление.
Не знам кой е за психологически съжаление, лабилен психар, глупак самохарактерен, който се е опитвал да се самоубие заради момиче, което не е докосвал.. ;д
Смешник, ходи да работиш за 200 лева в некой магазин като продавачка с това просто мислене си само за теб... кенеф прост
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
знам ли и аз ... откак се появи във форума само ме гони по темите и джафка. Ако му прегледам историята сигурно 90% от постовете му ще са по мой адрес :Д
Ех. Тези геймъри на думи в анонимното много мощни. Бухаш ли либе. Точиш ли още лиги по цял ден с очилата с чипса и биричка на шкембака.. Учило иначе международни. На пъпа на баща си и в ТЕhеран щел да ходи да сере. А още се хвали как имал пушка и ходил да плаши уличните деца които го били и обиждали като рамбо.
![]()
Какво пак си измисляш бе клоун?
Никога не съм учил международни.. Града се казва Tehran, ъ какво общо с баща ми?
Аз съм навит да се видим ела до София като ти е зор и ще ти кажа всички в очите какъв лабилен плужек си.
Естествено не си ми толкова важен, че да пия път до селото ти..
Никога не съм носил очила и не са ми трябвали, очите ми са в перфектно състояние и сто процента съм в пъти по-здрав от теб.. Чипс ям супер рядко, а бира не си мъж ако не пиеш...
И кога съм се хвалил, кой съм гонил с пушки, абе обитак ти си рядко тъп на трета бе.. ;д К'ви пушки к'ви гонитби какви филми бе изтрещелец, ти пак си влязъл в некой сценарии и нема излизане, за психиатрия си ти мойто момче.. И за кастрация..
Dr. Gregory House
Както кажеш, хер Флик.
некво мнол умрело чуек. Ебава си майката от мускулна треска :/
Поръчах си протеинов чипс и очаквам да е най-гадното нещо, което съм опитвал :/
АхахахахахахахахахахахахаПриродозащитник беше бит с патица по главата, след като се опита да спре традиционна гонка на патици в морето в каталунското градче Росес, предадоха световните медии. Това стана по време на фолклорен обичай, който води началото си от 1918 година.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
явно според теб е нормално да си пускаш снимки във форуми
личи си че нямаш социални контакти и живи приятели и познати
иначе галакси тва ти го каза за тялото, убеден съм, не е толкова лоша че да е имала друго предвид
Ебаси, чувствам се както преди 1 месец
страхотночувство
направонезнамкакживеехбез него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.