- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
I like it!
Щях да съм добре, ако не бях прочела няква мн. мрачна астро прогноза, за моя радост, чак през 2023...
Защо някои хора се хващат на благородна работа, а само насаждат страхове у хората...
Пуу!
Bring it on, де! Животът си е живот, тря'а го живеем.
Чувствам се Ок иначе.. но не ми се разправя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Който квото иска да си говори, София е единствения жив град в България. Позитивизмът е навсякъде.
Като в емоционална дупка...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
На работа съм, но ми е много добре; гледма си някви презентации по анатомия и вчера вечерта се върнах от Рила.
Заминахме събота сутринта и през деня стигнахме до хижа Скакавица, седяхме малко там после отидохме до водопада, седяхме си, разхождахме се, бая яко беше; вечерта пълнолунието в риби мноого ми въздейства и вярвам, че ще продължавам да създавам/черпя от енергията, която то ми вля; въобще и марс/венера абе перфектен момент беше за планина :Д пихме ракия, ядохме; към 12 заспахме и в 7 станахме и ходихме до 7те рилски, където се качихме най-горе и се виждаха и 7те езера и беше мноого красиво и въздействащо
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
последен работен ден
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...a2&oe=567B0158 ( фейспалмвам)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
gimmmmmememeeeeee fooodd
pass that shit
biva li da ima tolkova mnogo hrana i nikoi da ne se int ot neq
tova e grqh..Joey was right 88
Д'еба! Нещо се изнервих. Успях да си "тунинговам" телефона в долния ляв ъгъл. Всички смартфони ли са такива или моя му е прекалено кекава пластмасата? Досега за около 10 години ползване на телефон и никога не ми се е случвало да си "тунинговам" някой. Ето затова няма даже и да имам възможност, да си купя скъп GSM,освен ако изрично не е казано,че е здрав поне малко като тези новите дето ще пускат скоро на пазара и са правени от специална сплав така че и кола да мине през тях нищо не може да им направи.Ръбчето изглеждаше страшничко.Добре че не беше дисплея,а гръбче си имам.Обаче страничното дето се наби не знам даже дали се сменя.Забелязах,че едно малко парче пластмаса надига протектора и с доста зор го отстраних.Сега изглежда значително по-добре.Под протектора има малко въздух там понеже лепилото беше позасъхнало още преди и ръбчето е като маркирано против кражба.Но много трошлив излезе.Вярно,че падна върху цимент,но пък бях полунаведен все пак...
Ако не беше интернета направо си минавах на някой обикновен евтиняж с копчета и малко по-добра камера...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да си търсиш работа в джобса - несравнимо безполезно! Ще да взема да уча, че тя работата просто отече...
Бясна съм. Не мога да реша дали да се разрева от ярост или от разочарование.
Малоумници пълни, една камара теория и те пак ще измислят откъде да извадят нещо, което никога не съм чувала, камо ли учила. И да им таковам тъпите 72 минути, тая мухла името си няма да напише за толкова, на нас обаче трябва да ни вземат въздуха и да ни направят на нищо. Ебаси, лесен и интуитивен предмет, те го превръщат в ракетна физика.
Да можех да кажа, че съм неподготвена и си е моя вината, щях. Ама просто не е. Каквото и да бях направила, нямаше да съм подготвена за тоя ужас.
Писна ми.
довечера ще бърша сополи. вината си е моя, де. що се правя на заинтересована.
Безкрайно тъжно ми е..и ми е спряло...хората са неблагодарни помяри...оф глупости те даже и хора не са...и даже не го осъзнават... чудя се закво се опитвам ... ;[ ;[ ;[ ;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
От скука си направих don't judge challenge хаха. :Д Който не смятам да качвам никъде, разбира се, но е забавно. :Д
Иначе ми е някво смотано. Искам да го видя, но съм си дала обещание да не го търся и така...
Иии първи неработен ден. Напълно неработен. Супер ми е. Сега 15 дена чилче. :Д
От близо 5 години не съм ходил в цирк, но регулярно виждам клоуни...омръзна ми вече от всички тия драми и интриги...
Днес отново се включих по основната тема напоследък за нашия град в групата ни във фейса ала яйцето или кокошката кое е първото или иначе казано въпроса за чисто новия ни фонтан в центъра и трябва ли в него и в шадраванчетата около него да се къпят и да си играят разни деца от ромски,но и от български произход или не.По честите дискусии започват от това,че не трябва,но днешната започна от позицията,че нямало проблем,защото било просто забавна детска игра,трябва да сме широкоскроени и бла бла бла. Аз разбира се съм на обратната позиция. Че фонтана не е за къпане и игри,а за украса и както казах се включих в лютия спор дето се заформи за пореден път. По време на дискусията директно в чата ми писа някаква непозната за мен девойка,съгражданка дето беше на обратната позиция (исками се и аз да можех така да пиша директно на съвсем непознати, или да ги заговарям,но не би). Та ме подхвана почти с "шутове" с позицията,че може би мисля така,защото нямам деца и няма как да пребиеш едно дете и постоянно да го следиш къде е като си на работа. Оттам като потръгна темата и откарахме един около 2-3 часа разговор почти без спиране на писането. Оказа се че ми е кака и е около 4 години по-голяма от мен. На около 33 години. Та започнахме от това с децата и се премина през теми за възпитанието на деца,боя като средството за това,респекта от родителите,белите от детството,годините,певците ,музикалните програми,морето,пътуването ,телепортите и науката като цяло и така. Накрая ми каза,че и били допадали разсъжденията ми и пиша страшно увлекателно и още някой и друг комплимент за моята персона по повод писанията ми. Това обаче съм го чувал някъде. Кога ли...? А да,сетих се...миналия път....и още по миналия...и още по миналия път...и още и още и още по-миналият път. Явно все пак все още успявам да правя на хората добро първо впечатление.... Поне първо...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-01-2015 на 18:51
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!