.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен
    много ми е смешно как вярвате на всичко
    Не мога да си представя по-голям брат, който уж е загрижен за малката си сестра, а в същото време спокойно я нарича курва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Не мога да си представя по-голям брат, който уж е загрижен за малката си сестра, а в същото време спокойно я нарича курва.
    Ами ако е курва изискана госпожица ли да я нарича?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами ако е курва изискана госпожица ли да я нарича?
    не знам, ако имаш сестра с подобно държане щеше ли да и викаш 'тъпо курве' ?

не знам, ако имаш сестра с подобно държане щеше ли да и викаш 'тъпо курве' ?
    При подобно държание да. Най много да го го умекотя на кифла. Как да кажеш на 13 годишна дето се е взела вече за голямата работа. И какво ще напусне къщата ли? На 13 малко трудно ще си намери работа пък и ще и остава време за тъпкачи. Пък току виж решила да се възползва от техните пари или по-точно от тези на родителите им.
    Ще разбера,че дъщеря ми си пуска такива снимки в интернет и вярно,ще го кара на парола в уречен час и под надзор. А телефоните...е, те не винаги са били както се каза смарфони и айфони.А мобилния интернет като не плащаш за него просто не работи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2015 на 20:02
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    При подобно държание да. Най много да го го умекотя на кифла.
    Усещаш ли, колко безумно тъп си ?

Усещаш ли, колко безумно тъп си ?
    Не,усещам че се правиш на особено интересен. Това,че е казал под анонимност,че мисли сестра си за курва,не значи че и го казва на всеки кръгъл час в очите. И това,че държи на нея,не означава автоматично,че вътре в себе си той не може да смята поведението и за курвенско и просто да го споделя анонимно...

Мега фен
    Не,усещам че се правиш на особено интересен. Това,че е казал под анонимност,че мисли сестра си за курва,не значи че и го казва на всеки кръгъл час в очите. И това,че държи на нея,не означава автоматично,че вътре в себе си той не може да смята поведението и за курвенско и просто да го споделя анонимно...
    Бих искал да видя как някой твой роднина те описва, сигурно ще е трудно да се разбере, че говори за човек.
    Ако кретени като теб не уважават собственото си семейство и под прикритие на анонимността ги плюят, това не означава, че всички са такива, задръстен нещастник.
    Заслужаваш цялото отношение, което получаваш тук, защото си същия малоумник като анархито.

Всичко това е анинимно, все пак. Никога не бих я обидил в лицето, нито ще говоря зад гърба и пред нейните познати. Поведението, което описах по - различно ли е от това на к***а?
    Последно редактирано от underfree11 : 08-31-2015 на 21:46

Ами как да и вика при условие че е на 13 и сигурно ''любовния'' и живот е по добре развит от на повечето 16/17 годишни каки и батковци. Аз на 13 маи дори и нямах фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си