.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Мега фен
    много ми е смешно как вярвате на всичко
    Не мога да си представя по-голям брат, който уж е загрижен за малката си сестра, а в същото време спокойно я нарича курва.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    може би иска да спи с нея, и ревнува
    или завижда
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    може би иска да спи с нея, и ревнува
    или завижда
    Говорим за него, а не за мен.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Не мога да си представя по-голям брат, който уж е загрижен за малката си сестра, а в същото време спокойно я нарича курва.
    Ами ако е курва изискана госпожица ли да я нарича?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами ако е курва изискана госпожица ли да я нарича?
    не знам, ако имаш сестра с подобно държане щеше ли да и викаш 'тъпо курве' ?

не знам, ако имаш сестра с подобно държане щеше ли да и викаш 'тъпо курве' ?
    При подобно държание да. Най много да го го умекотя на кифла. Как да кажеш на 13 годишна дето се е взела вече за голямата работа. И какво ще напусне къщата ли? На 13 малко трудно ще си намери работа пък и ще и остава време за тъпкачи. Пък току виж решила да се възползва от техните пари или по-точно от тези на родителите им.
    Ще разбера,че дъщеря ми си пуска такива снимки в интернет и вярно,ще го кара на парола в уречен час и под надзор. А телефоните...е, те не винаги са били както се каза смарфони и айфони.А мобилния интернет като не плащаш за него просто не работи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2015 на 20:02
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    При подобно държание да. Най много да го го умекотя на кифла.
    Усещаш ли, колко безумно тъп си ?

Усещаш ли, колко безумно тъп си ?
    Не,усещам че се правиш на особено интересен. Това,че е казал под анонимност,че мисли сестра си за курва,не значи че и го казва на всеки кръгъл час в очите. И това,че държи на нея,не означава автоматично,че вътре в себе си той не може да смята поведението и за курвенско и просто да го споделя анонимно...

Мега фен
    Не,усещам че се правиш на особено интересен. Това,че е казал под анонимност,че мисли сестра си за курва,не значи че и го казва на всеки кръгъл час в очите. И това,че държи на нея,не означава автоматично,че вътре в себе си той не може да смята поведението и за курвенско и просто да го споделя анонимно...
    Бих искал да видя как някой твой роднина те описва, сигурно ще е трудно да се разбере, че говори за човек.
    Ако кретени като теб не уважават собственото си семейство и под прикритие на анонимността ги плюят, това не означава, че всички са такива, задръстен нещастник.
    Заслужаваш цялото отношение, което получаваш тук, защото си същия малоумник като анархито.

Абе ей смешник. Защо не хванеш да се покриеш в дупката от,която изпълзя вместо да се правиш на много интересен.
    Аз лично тук в темата за споделяне минимум два пъти съм "хранил" брат ми в момент на емоция,защото с нещо много ме е издразнил,но съм бил така благоприличен да му го спестя в очите,за да запазим благоприличие и да сме си в добри отношения,което не значи,че като цяло не го уважавам и не държа на него...

Мега фен
    Абе ей смешник. Защо не хванеш да се покриеш в дупката от,която изпълзя вместо да се правиш на много интересен.
    Аз лично тук в темата минимум два пъти съм "хранил" брат ми в момент на емоция,защото с нещо много ме е издразнил,но съм бил така благоприличен да му го спестя в очите,за да запазим благоприличие и да сме си в добри отношения,което не значи,че като цяло не го уважавам и не държа на него...
    Веднъж го нарече педал, сигурно във вас му викате хомо.
    Ти си тъпа путка и путка ще си останеш.

Веднъж го нарече педал, сигурно във вас му викате хомо.
    Ти си тъпа путка и путка ще си останеш.
    Ами не съм,защото не си го е заслужил. Сигурно е бил друг потребител. Свери си часовника по-добре.
    Иначе на педали си говорим с по-големия ми братовчед в очите и то само на бъзик.

Момче с бой и с обиди нищо няма да постигнеш освен най-много сестра ти да те намрази завинаги както аз мразя моя брат и го презирам за това,че се държи ужасно с мен,а е само с 5 год. по-голям от мен. Но както и да е според мен ти трябва да и дадеш урок като я уставиш да се упари сама и да се оправя сама,но също така можете с вашите да и забраните да излиза от вашия дом или да я изпратите на село ако имате такова докато тя се кротне малко и си седне на задника да учи.Така трябва да прави тя и не само,но и всички нейни набори и съученици...

anonymous708973
    Guest
    благоприличен да му го спестя в очите
    Искаш да кажеш лицемерен?
    Сори, тва е дефиницията на лицемерие.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искаш да кажеш лицемерен?
    Сори, тва е дефиницията на лицемерие.
    Да,понякога,когато нещо не е толкова наложително да се каже,може да се спести за се избегне напрежение във бъдеще,защото може и да сме си нужни в даден момент.

Последното,за което се сещам,че роптах тук е когато дядо ни умираше (той почина три дни след рождения ден на брат ми,тази година,но го прибрахме от болницата във влошаващо се състояние няколко дни преди рожденият му ден),а той хвръкнал да си празнува рождения ден,който въпреки,че идеално знае ситуацията гаджето му тръгнала да организира тайно от него и да го вика в последния момент. Съжалявам,но това му поведение беше путкенско и скапано,а гаджето му в случая не се прасна по тимберичката да хване да се сети,че няма нужда да прави такива работи в тоя момент и това е адски глупаво. Пък отгоре на това започна и да и обяснява колко готино видиш ли направила. Или пък да взема да му опявам всеки път като остава с гаджето си,а в нас нещо ми дотежи. Да,понякога действително ме дразни като дойде за два дни,а понякога за по-малка в седмицата и започне да ми се разламангва или да ми нарежда какво да правя клато работиме нещо.
    А случайно може пък и да му кажа където гаджето му ми се прави поне на добра позната,но не се сети да ме покани на рождения си ден.Ама не ми е работа. Впоследствие разбрах,че той го е организирал и е канил гостите. Ами въобще не му прави чест значи. Друг е въпроса,че ако тя нещо ме издразни в повечето случаи му го спестявам.И без това баща ни не и се кефи особено и до неотдавна ми беше писнало от скандали понеже държал да не е лицемерен само,че не го кефи като другите решат да не са лицемерни с с него и така.

И като се абстрахираме от това аз съм убеден,че брат ми винаги би скочил за мен, винаги би ме закарал някъде ако има възможност и се намира в близост без да ми поиска за това и стотинка и дори много пъти ме е черпил на разни събирания или екскурзийки тъй като може да си го позволи. Ако се счита и това за показател във Facebook доста често ми харесва разни публикации и особено ако са свързани с дома,семейството или родния ни град.Аз почти не му харесвам неща.

Всичко това е анинимно, все пак. Никога не бих я обидил в лицето, нито ще говоря зад гърба и пред нейните познати. Поведението, което описах по - различно ли е от това на к***а?
    Последно редактирано от underfree11 : 08-31-2015 на 21:46

Цитирай Първоначално написано от underfree11 Виж мнението
    в краен случай мога да покажа чатовете от фб, за да стане ясно, че не си измислям.
    Покажи. Любопитно ми е.

Ами как да и вика при условие че е на 13 и сигурно ''любовния'' и живот е по добре развит от на повечето 16/17 годишни каки и батковци. Аз на 13 маи дори и нямах фейсбук

anonymous708973
    Guest
    Да,понякога,когато нещо не е толкова наложително да се каже,може да се спести за се избегне напрежение във бъдеще,защото може и да сме си нужни в даден момент.
    Ако исках да кажа тактичност или умение да знаеш кога да си затвориш устата, щях да използвам точно това.
    Баш лицемерие си имах предвид. Влизаш тук и плюеш брат си и приятелката му, вместо да говориш с тях. Ми, мишкарщина си е и лицемерие, да. Поведението му било путкенско - хващаш се и говориш, това ти е брат. Ама е по-лесно само да плюеш зад гърба му. Това е путкенско също. Потрес. Разбирам да е непознат човек, "да няма смисъл да се занимаваш", ама ти е брат...

Може да я запознаеш с оня самостоятелния на 12........не ми се вярва особено историята да е истинска, а ако е чатовете са малко преовеличени.....я пусни да ги видим..... :/

http://postimg.org/gallery/1fy08u3zg/77faf5b1/
    Три screenshot - a са достатъчни. Не знам дали аз не преувеличавам, но такива неща ги чета не с един, а с повече хора. Не ми се иска да оставям тези снимки за дълго, просто от притеснение, че някой от нейните "приятели" може да познае чата, и да стане неприятно. Пак казвам, не съм направил тази тема за да я унижавам.
    Мога да покажа още, но няма да го направя.

Мега фен
    http://postimg.org/gallery/1fy08u3zg/77faf5b1/
    Три screenshot - a са достатъчни. Не знам дали аз не преувеличавам, но такива неща ги чета не с един, а с повече хора. Не ми се иска да оставям тези снимки за дълго, просто от притеснение, че някой от нейните "приятели" може да познае чата, и да стане неприятно. Пак казвам, не съм направил тази тема за да я унижавам.
    Мога да покажа още, но няма да го направя.
    Станимир Драганов 79
    Интересно име ползва малката ти сестра, освен ако ти си станимир и си пишеш с нея, което е далеч по-интересно

Станимир Драганов 79
    Интересно име ползва малката ти сестра, освен ако ти си станимир и си пишеш с нея, което е далеч по-интересно
    Айде довиждане от темата, не ми се занимава да споря с някакви кретени.Щом мислиш, че си измислям нямаш работа тук. По принцип всякакъв чат може да бъде фалшифициран без проблем. Пуснал съм тези чатове, за да изясня до каква степен е проблема. Иначе от къде го измисли това "Станимир Драганов" изобщо не знам и не ме интересува.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не е само Станимир Драганов, има и друг.

П.П. ДОТА, това са хората, с които общува сестра му, в линка се появява името на получателя.
    Последно редактирано от dreamwalker : 09-01-2015 на 11:50
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Иначе от къде го измисли това "Станимир Драганов" изобщо не знам и не ме интересува.

сега се усетих, че "ТЯ" си пише със Станимир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си