Първоначално написано от
女性の目
Отговорът е елементарен. Само аз единствен мога да се правя на велик. Да , удряли са ме момичета , не отричам! Но , аз изобщо не съм отвръщал. Идея си нямаш колко са ме унижавали и подигравали! Всеки ми се смееше! Веднъж една тъпа истеричка се правеше на много изнервена и крещеше злобно и ме риташе , настъпваше и спъваше. По едно време се вбесих и взех една тухла и тъкмо да я уцеля , тя се отдръпна и така хвърлих тухлата , че разбих витрината на един стар и затворен магазин...
Тогава сеирджиите изпопадаха на земята от смях...
Спомням си , че дори някой ми каза:
-Евалата , ти направо си си роден циркаджия , никога няма да те забравя тебе".
И ако искаш повярвай , изобщо не се ядосах , че ми се смяха? Обаче , главата направо ме заболя от яд! Винаги съм бил подиграван от хората в училище. Като изключим периода от 5-ти клас до класа в който съм сега 9-ти. Отделно не се разбирах с началната ми учителка. Тя щеше да ме остави в 4-ти клас , САМО защото не ме харесваше . Освен това тя подиграваше и ме наричаше ЗАГУБЕН , и че заради мен не може да обърне внимание на останалите . Така и така се затворих в себе си... годините си минават. Или съм най-великия или съм никой. За сега се опитвам да бъда смирен и да не се заяждам с никого. Но , на всичкото отгоре , дори не мога да вървя спокойно по улиците? В последно време доста напълнях. Не излизам от вкъщи много , освен рано сутринта и когато ме видят как вървя , ми се смеят и ме имитират , и казват:
-Погледнете го този дебелак как ходи .
И въпреки това аз си мълча , даже не се обръщам. То , да ме унижават и да ми се подиграват разбирам , но чак да не мога да излизам заради това е прекалено!
Някой ден ще ми падне пердето и ще покажа на всички на какво съм способен!
Мразя човешкото общество и тъпите ви правила за живеене. За това , ако искаш да излезе нещо от теб. Първо трябва да придобиеш умението да унижаваш хората!