.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Дилема

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Темата е приключена, но искам и аз да се включа с нещо малко.

Тези два цитата се припокриват с мнението ми. Браво, момичета! ;д

Наистина ли си окей със себе си да търсиш помощ от човек, който не познаваш и да го караш да отделя от времето си за теб? Моята съвест не би ми позволила да използвам хората по такъв начин. Повечето биха помогнали, и аз бих помогнал, но не е там въпроса, а доколко ти постъпваш коректно. Съветвам те от тук нататък да акцентираш повече на себе си и адекватността на твоите действия. Защото ако беше стигнала до извода, че постъпката ти не би била правилна, този проблем нямаше да съществува. Приятелката ти може и да е в грешка, но се опитай да я разбереш преди да я обвиняваш, и да я злепоставяш пред други хора, макар и непознати. Неприятно впечатление ми направи начина, по който се опитваш да омаловажиш чувствата й по въпроса.
    Пресилваш.
    За какво използване говорим? Кое е чак пък некоректно? Кой казва, че PinkPan7her ще го залее от самото начало с въпроси? Естествено, че първо ще пита удобно ли е, има ли човекът желание да си сподели опита, време... Не виждам нищо нахално в това да напишеш едно "Здрасти, разбрах от еди кого си, че си правил еди какво си, занимава ли ти се да отговориш на някои въпроси по темата?". Съдя от себе си, разбира се. В смисъл аз бих отговорила с удоволствие. Прав си и че има немалко хора като мен... други пък няма да се отзоват. Нищо изненадващо при това разнообразие на характери и моментни влияния.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Пресилваш.
    За какво използване говорим? Кое е чак пък некоректно? Кой казва, че PinkPan7her ще го залее от самото начало с въпроси? Естествено, че първо ще пита удобно ли е, има ли човекът желание да си сподели опита, време... Не виждам нищо нахално в това да напишеш едно "Здрасти, разбрах от еди кого си, че си правил еди какво си, занимава ли ти се да отговориш на някои въпроси по темата?". Съдя от себе си, разбира се. В смисъл аз бих отговорила с удоволствие. Прав си и че има немалко хора като мен... други пък няма да се отзоват. Нищо изненадващо при това разнообразие на характери и моментни влияния.
    Мисля, че, както каза Ричи, е доста по-уместно първо момичето да го попита дали е удобно и после тя самата да му пише. Не е въпрос в това дали той ще се отзове или не, а че така злепоставя приятелката си пред него, особено след като тя му е обещала, че отношенията им си остават между тях. Нарича се тактичност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си