.
Затворена тема
Страница 92 от 106 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 2626
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    жалко че номном изпусна Хфактор
    така ми се слуша нещо тип Валентина Хасан

Тази Виктория много ми хареса, както и едно момиче от Варна, дето не казаха нищо за нея, а пееше доста добре, накрая само каза "Ура, имам 4 да", някой знае ли нещо за нея?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Deadlock
    харесвам си един форумец и ми трябва айпи да го изнасиля <3

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    В настроение съм да раздавам правосъдие. Искам да наказвам глупавите и наглите хора. Но знам, че не ми е по силите. Поне не за всички. Да, голяма мъдрост, няма що.
    Както и да е, трябва да спя.
    Радвам се много за М.,че си е взела изпита.
    А тези пък... леле... чувствам се поласкана и отвратева едновремено.
    По много начини се чувствам.
    И преди години не ми правеше впечатление ресторанта до баба ми, ама сега откакто съм тук... ужасно ми бърка в нервите, не бих свикнала отново.
    И този цикъл край няма. А по принцип щеше да ми е свършил отдавна.
    Приятелката на братовчед ми е ужасна. Все са му ужасни. :д
    Днес на колата й падна акумулаторът. Дадоха ни ток с друга кола. И после и аз карах друга кола. В пъти по- удобна.
    Боли ме коляното.
    Лаптопът ми липсва.
    И майка ми ме кара да се чувствам неспособна. Неспособна, да й обясня как действително стоят нещата. Не може да си пречупи егото и погледне реално на ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Сторил ѝ си се подозрителен.
    Да, бях необръснат и още на централна гара ми правиха проверка полицаи и щях да си изпусна влака заради тях.

Със сигурност си има логика и истина в звездите, слънцето и луната, но да ти е опорна точка за запознанство ми идва малко крайно. Все пак благодаря на jghgh, която преди време ми подшушна за една девичка, че трудно ще се получават нещата и те в крайна сметка не станаха, та оттогава си имам едно наум и респектирам въпроса

Уж още 2 седмици в България, ама то Варна-София-Загреб-София-Варна ще ми изяде едно 4 дни, още 3-4 да си оправя бакиите в универститета, общежитието, да се "изпратя" с компанията и то кво остана :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Племи, само да не ни забравиш.

Мрън, трябва да се науча да спя...
    Не е адекватно да се будя в толкова.
    И сега не мога да заспя, защото.си се събудих с причина, която не е решена все още. А после ще дойде и официалното ми време за ставане :/
    И утре пак ще трябва да е рано... И в петък
    Мда, събота ще е денят за доспиване.

Мега фен Аватара на babity
    От толкова лежане и спане имам чувството, че започвам да се разпадам. Всичко ме боли. Иииии продължавам да сънувам зверски тъпотии, така че и спането не е особено качествено.
    Снощи бившото ми псевдогадже успя да счупи тъпометъра с изказвания. Не, че съм искала да си затопляме отношенията, но очевидно добре е станало, че съм надигнала глас и се напърдя кочана.
    Изооратиха ми няколко доклада, сега като си получа и записките от стария телефон, мига да се пускам леко така с каквото имам налично.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    - Depressives don't. They want to be unhappy to confirm they're depressed. If they were happy they couldn't be depressed anymore. They'd have to go out into the world and live. Which can be depressing.

mdaaap
    дададада

баси, лягам си в 21:30 и ставам в 07:00 без аларма, нз какво се случва с мен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^

Тебе не мога да те разбера
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Бясна съм. БЯСНА.
    Ебаси малоумните куриери, дявол ги взел, ве. На къв съсед си го оставил, кого лъжеш, като такъв съсед не съществува. 5 пъти им звъня, по минута ги чакам, за да ми кажат как системата им не работела и да им се обадя с някакъв код, който нямам. Ще ги избия, бе, малоумници недни. И не е като да е каприз, дявол го взел, в понеделник пътувам за чужбина и тая пратка ми трябва.

Eдит: Оказва се, че пакетът е доставен в магазинче наблизо, но тъпият куриер е написал улицата и номера под "Вашият пакет е при следния съсед..." и аз си мисля, че това е име, понеже изобщо не виждам, че пише "str.", защото е написано с левия крак.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-09-2015 на 10:11

Мега фен Аватара на babity
    Мамка му, мамка му, мамка му! Очевидно няма да ми се обадят за второ интервю. Толкова съм разочарована. Определено не е в моята сфера, но го усещам с цялото си същество, че това е моето ново нещо и сега всяко друго обаждане за позиция, различна от желаната, просто ме сдухва. Толкова много искам точно това, а ми се обадиха и с доста по-добри предложения. И определено е ирония на съдбата, че аз, която очна линия не мога да си сложа и хабер нямам от гримчета и помади, съм желана за търговски преставител на козметика.
    Поне се запознах с много интересен човек. Надявам се поне това да доведе до нещо хубаво.

Мега фен Аватара на Blab
    баси болките днес, не ми се верваше.
    а брат ми няк'ъв го блъснал отзад и смлял колата.
    сега ще правя кекс за курбан.
    после ми говорете астрологията как не работела...
    миличкият<3.
    много съм неадекватна и аз с тая температура, през нощта станах да танцувам чарлстон.:Д
    трябва малко да се събера, че не е хубаво така:Д

//а тея малоумници от бг х фактора:Д:Д:Д:Д:Д влади априлов да се самоубие ритуално, бе, реплики от типа: а сега едно момиче, което цял живот никой не поглежда - огромен facepalm, бе, жалкаджии, ама к'во ли се учудвам:Д зле.

Супер фен Аватара на RiB
    Започнах да уча за държавните си изпити )) Питам се... защо реших да уча право по-точно? Ужааасно огромни теми и много голям конспект - следващите 30 дни ще е яко гърч, но съм се надъхал адски много.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Питам се... защо реших да уча право по-точно?
    щото си кат всеки втори

Развълнувана съм и физически ме боли сърцето.
    Аз май си намерих мястото, само това ще кажа.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    щото си кат всеки втори
    Радвам се, че ме познаваш И ТИ ^^ Не го написах, защото не съм искал да го уча или съм го записал ей така... няма значение, жив и здрав да си.

Супер фен Аватара на tireheb
    споко е чиек, майтапа са
    badi welik и да си ги земаш изпитите

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    споко е чиек, майтапа са
    badi welik и да си ги земаш изпитите
    ни моа накърни мье дустойнстеното и са плача кат жена испуснал распродажьба в молла на минос пейсет процентьа

Мега фен Аватара на Rakshy
    мъдреца е най-безполезния зъб, който ми расте от 2 години :@ :@ венеца ми е подут и полуразцепен, да му *** майката

Супер фен Аватара на nexttt
    Интересно се получават нещата.. ако преди месец, някой ми беше казал,че сега ще стоя с него,да играя лига,до 5-6 поредна вечер,щях да му се изсмея в лицето.. уви,нещата се получават доста различно,за моя изненада.
    Радвам се някак,обаче..щастливо ми е.

Мега фен Аватара на tori
    В Русе съм си вече и е толкова странно, че нямате идея. И в същото време е толкова познато. Хем е вкъщи, хем не е. Докато сляза от колата и видях група познати лица, имам странното чувство, че още повече ще се натоварвам тук.
    Почивката беше страхотна!

Идеално е всичко! Какво по-добро от дъждовно утро, палачинки и кафе? Предстои изключително тежък изпит утре, но дано всичко е наред, все пак учих като луда хахахах
    О-б-о-ж-а-в-а-м си работата! Прекрасно ми е, мило ми е awawwawww <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minčić. Виж мнението
    Идеално е всичко! Какво по-добро от дъждовно утро, палачинки и кафе? Предстои изключително тежък изпит утре, но дано всичко е наред, все пак учих като луда хахахах
    О-б-о-ж-а-в-а-м си работата! Прекрасно ми е, мило ми е awawwawww <3
    Ай, че позитивно! Усмихна ме.

Пия червено вино с обяда. И съм напълно гримирана за вкъщи. Щото мога.
    И ми е готино. И очевидно умирам от глад, щото ме врътна от една чашка. Нищо де, продължавам :д

Нямам търпение. Обичам промените. По ирония на съдбата, в момента съм готова да приема всички освен една.

И с това приятелство реших какво да правя. Нещата били повече от прости. Надявам се да открия някого, в когото да вложа похабената до момента енергия.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-10-2015 на 15:26

Супер фен Аватара на RiB
    Признавам, това си е най-сериозното предизвикателство в живота ми към този момент. За 8 часа само 4 теми съм минал, факин шит мен. Ташака си е голям, ама нали съм гений, трябва да успея.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    бе далеч си от гений
    ама ти винаги може да се помолиш на бог, нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си