- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
жалко че номном изпусна Хфактор
така ми се слуша нещо тип Валентина Хасан
Тази Виктория много ми хареса, както и едно момиче от Варна, дето не казаха нищо за нея, а пееше доста добре, накрая само каза "Ура, имам 4 да", някой знае ли нещо за нея?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
харесвам си един форумец и ми трябва айпи да го изнасиля <3
В настроение съм да раздавам правосъдие. Искам да наказвам глупавите и наглите хора. Но знам, че не ми е по силите. Поне не за всички. Да, голяма мъдрост, няма що.
Както и да е, трябва да спя.
Радвам се много за М.,че си е взела изпита.
А тези пък... леле... чувствам се поласкана и отвратева едновремено.
По много начини се чувствам.
И преди години не ми правеше впечатление ресторанта до баба ми, ама сега откакто съм тук... ужасно ми бърка в нервите, не бих свикнала отново.
И този цикъл край няма. А по принцип щеше да ми е свършил отдавна.
Приятелката на братовчед ми е ужасна. Все са му ужасни. :д
Днес на колата й падна акумулаторът. Дадоха ни ток с друга кола. И после и аз карах друга кола. В пъти по- удобна.
Боли ме коляното.
Лаптопът ми липсва.
И майка ми ме кара да се чувствам неспособна. Неспособна, да й обясня как действително стоят нещата. Не може да си пречупи егото и погледне реално на ситуацията.
Да, бях необръснат и още на централна гара ми правиха проверка полицаи и щях да си изпусна влака заради тях.
Със сигурност си има логика и истина в звездите, слънцето и луната, но да ти е опорна точка за запознанство ми идва малко крайно. Все пак благодаря на jghgh, която преди време ми подшушна за една девичка, че трудно ще се получават нещата и те в крайна сметка не станаха, та оттогава си имам едно наум и респектирам въпроса
Уж още 2 седмици в България, ама то Варна-София-Загреб-София-Варна ще ми изяде едно 4 дни, още 3-4 да си оправя бакиите в универститета, общежитието, да се "изпратя" с компанията и то кво остана :Д
Племи, само да не ни забравиш.
Мрън, трябва да се науча да спя...
Не е адекватно да се будя в толкова.
И сега не мога да заспя, защото.си се събудих с причина, която не е решена все още. А после ще дойде и официалното ми време за ставане :/
И утре пак ще трябва да е рано... И в петък
Мда, събота ще е денят за доспиване.
От толкова лежане и спане имам чувството, че започвам да се разпадам. Всичко ме боли. Иииии продължавам да сънувам зверски тъпотии, така че и спането не е особено качествено.
Снощи бившото ми псевдогадже успя да счупи тъпометъра с изказвания. Не, че съм искала да си затопляме отношенията, но очевидно добре е станало, че съм надигнала глас и се напърдя кочана.
Изооратиха ми няколко доклада, сега като си получа и записките от стария телефон, мига да се пускам леко така с каквото имам налично.
^
Тебе не мога да те разбера![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Бясна съм. БЯСНА.
Ебаси малоумните куриери, дявол ги взел, ве. На къв съсед си го оставил, кого лъжеш, като такъв съсед не съществува. 5 пъти им звъня, по минута ги чакам, за да ми кажат как системата им не работела и да им се обадя с някакъв код, който нямам. Ще ги избия, бе, малоумници недни. И не е като да е каприз, дявол го взел, в понеделник пътувам за чужбина и тая пратка ми трябва.
Eдит: Оказва се, че пакетът е доставен в магазинче наблизо, но тъпият куриер е написал улицата и номера под "Вашият пакет е при следния съсед..." и аз си мисля, че това е име, понеже изобщо не виждам, че пише "str.", защото е написано с левия крак.
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-09-2015 на 10:11
Мамка му, мамка му, мамка му! Очевидно няма да ми се обадят за второ интервю. Толкова съм разочарована. Определено не е в моята сфера, но го усещам с цялото си същество, че това е моето ново нещо и сега всяко друго обаждане за позиция, различна от желаната, просто ме сдухва. Толкова много искам точно това, а ми се обадиха и с доста по-добри предложения. И определено е ирония на съдбата, че аз, която очна линия не мога да си сложа и хабер нямам от гримчета и помади, съм желана за търговски преставител на козметика.
Поне се запознах с много интересен човек. Надявам се поне това да доведе до нещо хубаво.
баси болките днес, не ми се верваше.
а брат ми няк'ъв го блъснал отзад и смлял колата.
сега ще правя кекс за курбан.
после ми говорете астрологията как не работела...
миличкият<3.
много съм неадекватна и аз с тая температура, през нощта станах да танцувам чарлстон.:Д
трябва малко да се събера, че не е хубаво така:Д
//а тея малоумници от бг х фактора:Д:Д:Д:Д:Д влади априлов да се самоубие ритуално, бе, реплики от типа: а сега едно момиче, което цял живот никой не поглежда - огромен facepalm, бе, жалкаджии, ама к'во ли се учудвам:Д зле.
Започнах да уча за държавните си изпити)) Питам се... защо реших да уча право по-точно? Ужааасно огромни теми и много голям конспект - следващите 30 дни ще е яко гърч, но съм се надъхал адски много.
Развълнувана съм и физически ме боли сърцето.
Аз май си намерих мястото, само това ще кажа.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
споко е чиек, майтапа са
badi welik и да си ги земаш изпитите
мъдреца е най-безполезния зъб, който ми расте от 2 години :@ :@ венеца ми е подут и полуразцепен, да му *** майката
Интересно се получават нещата.. ако преди месец, някой ми беше казал,че сега ще стоя с него,да играя лига,до 5-6 поредна вечер,щях да му се изсмея в лицето.. уви,нещата се получават доста различно,за моя изненада.
Радвам се някак,обаче..щастливо ми е.
В Русе съм си вече и е толкова странно, че нямате идея. И в същото време е толкова познато. Хем е вкъщи, хем не е. Докато сляза от колата и видях група познати лица, имам странното чувство, че още повече ще се натоварвам тук.
Почивката беше страхотна!
Идеално е всичко! Какво по-добро от дъждовно утро, палачинки и кафе? Предстои изключително тежък изпит утре, но дано всичко е наред, все пак учих като луда хахахах
О-б-о-ж-а-в-а-м си работата! Прекрасно ми е, мило ми е awawwawww <3
Ай, че позитивно! Усмихна ме.
Пия червено вино с обяда. И съм напълно гримирана за вкъщи. Щото мога.
И ми е готино. И очевидно умирам от глад, щото ме врътна от една чашка. Нищо де, продължавам :д
Нямам търпение. Обичам промените. По ирония на съдбата, в момента съм готова да приема всички освен една.
И с това приятелство реших какво да правя. Нещата били повече от прости. Надявам се да открия някого, в когото да вложа похабената до момента енергия.
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-10-2015 на 15:26
Признавам, това си е най-сериозното предизвикателство в живота ми към този момент. За 8 часа само 4 теми съм минал, факин шит мен. Ташака си е голям, ама нали съм гений, трябва да успея.
бе далеч си от гений
ама ти винаги може да се помолиш на бог, нали