.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Хаххахха, за къв вкус ми говориш пък ти, същия звук и бас предлагат и тройно по - евтини модели, и щеше да го знаеш, ако мнението на някви прости тикви не беше единствения критерий, по който избираш.
    Тъп си ти бе педофил. Айде чичка ма'йни се от тоя сайт, като не ти харесват па на теб трай си ве майна. Къв си ти, че да ме обиждаш е бонак? Взимай си други слушалки като не ти харесват бийтс и готово!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Wiz Khalifa Виж мнението
    Тъп си ти бе педофил. Айде чичка ма'йни се от тоя сайт, като не ти харесват па на теб трай си ве майна. Къв си ти, че да ме обиждаш е бонак? Взимай си други слушалки като не ти харесват бийтс и готово!
    Аз не съм те обиждал, а просто казвам, че си кухар. А ти с всеки пост затвърждаваш твърдението ми все повече и повече.

Аз не съм те обиждал, а просто казвам, че си кухар. А ти с всеки пост затвърждаваш твърдението ми все повече и повече.
    Ако наистина си на 31 години си мега мега тъп мой чичка Твоето мнение или на който и да е не ме касае, тва са си ваши проблеми, а не мой, окей?

Banned
    Ако наистина си на 31 години си мега мега тъп мой чичка Твоето мнение или на който и да е не ме касае, тва са си ваши проблеми, а не мой, окей?
    Дай си адреса, ще ти пратя буквар, защото колкото си неук, толкова си и негромотен. Когато се научиш да пишеш правилно, ела да ми го напишеш пак.

Дай си адреса, ще ти пратя буквар, защото колкото си неук, толкова си и негромотен. Когато се научиш да пишеш правилно, ела да ми го напишеш пак.
    А ти чети внимателно чиче! Точно и ясно съм го написал, айде бягай да си изливаш хейта другаде чиче

Banned
    А ти чети внимателно чиче! Точно и ясно съм го написал, айде бягай да си изливаш хейта другаде чиче
    Чета, чета, но ти си оставаш същият неук и неграмотен маймун.

Чета, чета, но ти си оставаш същият неук и неграмотен маймун.
    Ти си оставаш същия хейтърски чичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си