- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
oh god
спрете.
има ли в тоя форум вариант за нормален ден, без препирни, без дълги постове, обяснения и заяждания?
besides this:
https://www.facebook.com/pochistvane.sled.smurt
WTF IS DIS
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Той найкотам, ако не прави сцени у форум трябва да спи ;(
Аз в съня ти ще дойда да правя клъцни срежи :Д
можеш да чувстваш принадлежност към две държави, Някойтам, а по-интересното е, че има хора с шарени корени, които не се причисляват към конкретна националност. имат гражданство тук или там, но нямат родна страна. когато си се местил много като малък, родителите ти са от различни националности, адаптирал си се към различни култури, патриотизмът ти е чужда концепция. много е интересно
ще кажа нещо controversial, което не е лично към теб, макар че твоите думи ме подсетиха - според мен е важно да излезе човек от Бг, да поживее по възможност в повече от една чужда държава, за да има широк кръгозор и да усети колко голям е всъщност светът
Виждам, че си много възмутена.
Винаги съм казвала, че животните заслужават повече обич и уважение.
Всеки с малко акъл може да оцени, че да наречеш някого идиот е в пъти по- малко обидно и пренебрежително от това да ходиш наляво и надясно и на всеки 3-ти потребител да разправяш колко зле са се справили родителите му, плюеш по семейната среда, приятелската, каква била чуждата среда и т.н. и т.н. Така че огледай се, прочети си коментарите с хилядите льольовци, скапаняци и тези, които ги гощаваш с газ. Безочиливост е 2-рото ти име.
Относно другата ти обида, която повтори, даже май потрети- да, арогантна съм понякога и не, не се гордея, но за разлика от теб имам доблестта да не противореча, вместо да се обяснявам по форумите колко не съм надменна, както ти правиш.
/Впрочем, както казах се подсетих и образът беше събирателен, ако исках да кажа, че конкретно приятелят ти е идиот, шях да го формулирам така, светът не се върти около теб и твоята половинка. Но дори да бях го нарекла него идиот, какво от това, кой е той, коя си ти, нямам право? И да си го позволя ме прави безочлива. Замисли се ти колко човека си нарекла идиот или скапаняк във форума и "тогава си отваряй устата" , както ти нареждаш. Щом ти можеш, и другите могат, това е./
Не помня, мислех си, че е германец и затова коментирам изваждане на немско гражданство.... (facepalm)
Повече нямам какво да кажа lol
Последно редактирано от therichbitch : 09-12-2015 на 15:53
Офф бати ужасната събота ,работа до 3...искам отпуска вече,че не се издържа,ама още 2 седмици трябва да изкретам![]()
В крайна сметка сладоледа ми оправи настроението поне малко :Д
Предлагам на съфорумците от Пловдив да си направим форумна среща идната седмица към 20 септември,обмислете го.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Добър ден на всички!
Чувствам се ентусиазирана, в унисон със слънчевата светлина.
Въртят ми се в ума бизнес планове и не знам ще ми стигне ли една календарна година да ги изпълня или започна, предвид колко зле си организирам времето, но защо да не опитам. Saturn transit the 6th може би ще ми помогне.
I'm optimistic as fuck.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Май разбрах фейса на още една потребителка от тук. 8ми или 9ти общо на човек от нашите съфорумници ако не изпускам някого. Какъв съм агент само...
И то напълно сам, а не като разни други хора...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-13-2015 на 11:13
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
дам, и аз съм впечатлена, не си като разни други готованковци
притеснено ми е, вали, пия кафе и уча, мислите ми са другаде
на толкова хора, които ценя, не обръщам нужното внимание и не показвам, че ги ценя. просто мисъл
Въобще нямам представа какъв е тоя форумен чат и къде се намира. А Ewok съм останал с впечатлението, че е мъничка.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!