.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 289
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Но ти май искаш положението в Турция да ескалира и както ние нямаме държава, ИСлямска държава да стане нашата?
    В такъв случай Аурис няма да плува през Бяло море на гума от тир в очакване на милостиня отвъд границата, хехехе.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

https://youtu.be/j0zYNh09Ppw

ПС: В Украйна се оказа, че официално жертвите са не 10 000, ами много повече отколкото се казваше.

Супер фен
    ^ Аурис с удоволствие ще пуца по арабелите, пък и от малък е фен на оръжията и ходеше на еърсофт и лов, та не бери грижи за него :п

Гледах едни документални серии на Вайс - те горките са толкова глупави и дезорганизирани - нищо чудно, че американците ги правят на кайма.

Шансът да умра е 1 на 1000, пък сигурно поне 10-ина радикални маймуни ще застрелям <3 Кеф.

// шегувам се, разбира се. Отчасти :п

Супер фен Аватара на Deadlock
    аурис, обясни за западната пробежанска пропаганда - защо?

Супер фен
    https://youtu.be/j0zYNh09Ppw

ПС: В Украйна се оказа, че официално жертвите са не 10 000, ами много повече отколкото се казваше.
    К'во - отказа се да ни убеждаваш в ползите от арабските нашественици и смени на Украйна ? Много си лесен ...

Е да, ама никой няма проблем с украинските бежанци - стотици хиляди има вече в Полша, и в България са над хиляда ако не се лъжа, ама и дума не си чул за тях, нали ? Щото никой няма абсолютно нищо против.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    // шегувам се, разбира се. Отчасти :п
    Симпатяга.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    аурис, обясни за западната пробежанска пропаганда - защо?
    Не знам. С един приятел точно това си говорехме онзи ден. Просто няма абсолютно никаква логика да лъжат. Абсурдно е. Обаче го правят.

Буквално не знам какво се случва. Във вестниците четеш едно, а като отвориш liveleak / youtube и реалността изведнъж е коренно различна.

Във вестника ти обясняват какъв плюс били мигрантите, а после четеш статистиката - ми те 50% от тях не работят.

Изнасилват дете - няколко седмици затвор http://www.frontpagemag.com/point/20...iel-greenfield

А е това е най-фрапиращото : https://en.wikipedia.org/wiki/White_pixelization

Почвам да се чудя на каква планета живея честно казано ...

едит; и сериозно, виж клипчето : https://www.youtube.com/watch?t=87&v=KVWAIKoatWM
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 09-13-2015 на 13:18

блабла бла

Аурисе. Ти си беше, чевека, който рева, че не ни трябвало армия и НАТО ни пази. Сега те оставам да ревеш. Гледай си европейските и нациски американски приятели.

Нищо не правиш, овен да слушаш нарежданията от Хамерика. А иначе големия еврпеец се водише. За свободни ценности...

как да ти кажа... има някаква шизофрения
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-13-2015 на 13:15

Супер фен
    Аурисе. Ти си беше, чевека, който рева, че не ни трябвало армия и НАТО ни пази. Сега те оставам да ревеш. Гледай си европейските и нациски американски приятели.
    Мммммммммм

ароматът на отчаянието.

приемам капитулацията.

Град
    Dreamland
    Изнасилват дете - няколко седмици затвор http://www.frontpagemag.com/point/20...iel-greenfield
    WTF, това е скапана политика от страна на въпросната държава, престъпленията трябва да бъдат наказвани подобаващо, не виждам защо трябва да се прави генерализация за всички бежанци и имигранти, гледайки сульо и пульо.

Супер фен
    Ама такива примери има и от Великобритания, и от Швеция, и от Франция, и от Германия.

Мен ми е кофти за свестните хора от Азия, които идват да си изкарват прехраната честно и достойно, ама като държавата е вдигнала ръце от радикалните ислямисти и в джамиите се проповядват тотални гнусотии, каква да ми е реакцията ?

След като знам, че няма кой да съблюдава закона и ще им се разминава точно както на циганите им се разминава в Б-я, каква позиция се очаква да имам ? Единственият избор е да ги третирам като потенциална опасност, до един.

И точно от Украйна нашото правителство не приемаше толкова бежанци и подкрепи Да мобилизират етническите българи във войната, защото сме в нато. Това се казва да сме съвремнни роби.

Супер фен
    ^ за това не съм разбрал но действително е малоумен ход, съгласен съм.

За втори път обаче - виж клипа : https://www.youtube.com/watch?t=87&v=KVWAIKoatWM

и ела пак да си кажеш мнението. Съмнявам се да ти допадне чутото. Знам, че е 20-минутен, но отдели поне 3-4 минутки да видиш началото - достатъчно ще ти е.

И Ванга е предсказала, че Европа ще се промени и ислямизира.

Супер фен Аватара на Deadlock
    не знам, аурис, и аз определено не знам..

фейсбука на полицията в Лунд; преведете най-горното съобщение:

https://www.facebook.com/Polisen-Lun...5862/timeline/

Мега фен Аватара на draid
    Драйд. Ако зависеше от тебе какво щеше на направиш? Да хврълиш армията по границата с картечницте да трепят всичко живо? Еми в ''демокрацията'' няма как да спреш тази мащабна вълна, по този начин.
    Ако зависеше от мен, с удоволствие бих изпратил и армията на границата. Това е граница и колкото по-бързо бежанците разберат, че това е граница и там се преминава само през утвърдените пунктове, толкова по-добре за всички нас.

Значи ги обричаш на гибел и ще провокираш етническа омраза на световно ниво.

Супер фен
    Значи ги обричаш на гибел и ще провокираш етническа омраза на световно ниво.

Супер фен

AHAHAHAHAHAHAHHA

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не знаете какво говорите

тези които искате да дойдат може да ви видят сметката и не само на вас

онзи ден гледах как колят един с резачка правеха си кефа буквално

желая ви спокоен сън

а когато на границата пускаха куршума без предупреждение нямаше дума тероризъм

и всеки знаеше от къде трябва да мине

и още нещо не всички бягат някои идват
    Последно редактирано от haritov : 09-13-2015 на 18:15
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Това е за временно надтаняване и не може ТУрция да поеме всички

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не знаете какво говорите

тези които искате да дойдат може да ви видят сметката и не само на вас

онзи ден гледах как колят един с резачка правеха си кефа буквално

желая ви спокоен сън

а когато на границата пускаха куршума без предупреждение нямаше дума тероризъм

и всеки знаеше от къде трябва да мине

и още нещо не всички бягат някои идват
    За това трябва да има по - строг контрол, а не да не допускаме жени и деца

Мега фен
    Германия даде тон, вече си затвори границата и Шенген умря.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз за това говорех
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Ама те 70 или 80 процента са мъже на възраст 20 до 35 години. Идват с идеята после да си доведат семействата.

Заговори се тези дни за лагери в Турция, в които да пристигат и да им се разглежда заявлението, вместо да си горят паспортите и после да се чудиш този инженер ли е или инженер-бомбаджия. С подобна идея и аз съм съгласен.

Папагала е прав - Германия наистина затваря границите с Австрия под предлог, че е с цел контрол на 'вълните', с които ги заливат. Дано не замразят Шенген, че ще е краят на ЕС това ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си