.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 155 от общо 155
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Първата е добра, като изключим смотаната статуетка и кофти вазите.
    Останалите са покъртителни. Съчетанието м/у такова червено и такива талашитени врати не е яко. Вижда се и кухня (?)
    Никога не съм разбирала как могат хората да си обзаведат всяка стая в коренно различен стил. Това, че законите на физиката те спират да си на 2 места едновременно и респективно не ги виждаш и двете едновременно, не значи, че целият дом не трябва да е горе долу с една тоналност (не буквално). Трябва.
    Например в хола да ти е така, пък в кухнята- тип кръчмата до джамията, а пък като влезнеш в банята, да се чудиш къде си.

Та към Лиланда- смятам, че това с акцентната стена трудно би се получило с усилията на лаик (относно дизайна, иначе знам, че баща ти умее другото), както и с ограничен бюджет. Всичко трябва да е изпипано до последната подложка, за да не изглежда просто като разноцветната стая на Алиса от страната на чудесата.
    Сложи си едни хубави плътни завеси в бордо и ще постигнеш тази тежест, която ще отличава стаята ти от тази на 12- годишна.
    Май съм последният човек на земята, който обожава завеси и мрази щорите. :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 09-10-2015 на 19:35

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Оооо не си, повярвай ми. :Д

Другото не го пропускам тактически, просто в момента ме мързи да отговарям. Ако по-късно се сетя, ще едитна. Ако не, благодаря ти. ;3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Да го имам, ако случайно намина през вас нощем и не искам да светвам лампите.
    хД

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хД
    На гости ли ме каниш ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не си. Със щори никога не съм постигала тази затъмненост, необходима ми за дълбок сън през деня, както с плътни завеси.

Напоследък /като съм на гости/ се заглеждам по щори тип ден и нощ http://eridan-m.com/tl_files/eridan/...n_snimka1_.jpg обаче видът им не ме грабва.
    Приятелят ми си е инсталирал такива в стаята http://img-01.al-dogrami.info:8181/2619/267_big.jpg и действително успяват да постигнат ефект *пълен мрак*.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си