.
Затворена тема
Страница 97 от 106 ПървиПърви ... 478793949596979899100101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2626
    Супер фен Аватара на Deadlock
    КАФЕ!
    и дъжд. косата ми е мокра, дрехите ми са мокри, колелото ми е мокро, душата ми е мокра и искам да вали вали вали
    най-после нещо истинско : )

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    интересно какво или кой е "тварта"
    Хахах, не знам как не си разбрал, при все че цял форон ни знае като двойка от преди да се съберем наистина даже...

ОН: йейейейейейе, в болницата е супер интересно! Нищо не сме правили - само разучавахме кое отделение къде се намира ама пак беше интересно. Влязохме в травматология, но пък водещата сестра на групата ми е била анестезиологична сестра 14 години, което автоматично означава, че трябва да съм ПОСТОЯННО около нея. Знам, че още ми е адски рано, но вече започнах да мисля какво и как за след като завърша, тъй че да - ще съм постоянно наоколо. Имам странното чувство, че само аз слушах наистина заинтересовано и питах, другите плюс отговорничката на групата вървяха като патета за украса. И като казах незаинтересованост - ТОЛКОВА съм ѝ бясна на тая мойта овца, че няма накъде просто. Хората нямат по 40 лева да си платят кандидат-студентските, кво остава за семестри, учебници и да ги издържат четири години докато учат, а им е призвание. Тя просто пропуска първата седмица на първи курс. ЗАЩО нарина 450+ кинта за семестър, записване и други и защо ще даде 90 лева за облекло като не Й се учи това?! Да беше изчакала една година в учене на химия и биология както трябва за тва, което иска и тогава да кандидатства отново. Отказвам да повярвам, че е толкова глупава, колкото показва. Мечтаела да стане лекар ама за сестра е безотговорна.
    Отделно тоя латински имам чувството, че няма да го науча въобще, тая даскалица е толко тиха и заспала, да не кажа умряла, че не знам. :д
    Толкова е хубаво да учиш това, което ти се учи...

Калпазанке, перинатална медицина какво ще рече? Нещо, свързано с бебета ли е? :д Чувала съм го преди ама не съм въобще наясно.
    Последно редактирано от tori : 09-16-2015 на 12:48

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Взеха ме на работа до нас. Сега работата, университета и вкъщи са ми на 3 минути разстояние едно от друго. Много съм доволна. И предметите ми за този семестър са супер интересни. Чувствам се мотивирана, дейна, ползотворна и развиваща се. Искам и още, обаче. Имам още някакви планове за реализиране и се надявам да се осъществят.

Усмихвам се))

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хахах, не знам как не си разбрал, при все че цял форон ни знае като двойка от преди да се съберем наистина даже...
    антракса го зная, или както преди беше известен като "ge6a", но просто се шегувах

ОН: йейейейейейе, в болницата е супер интересно! Нищо не сме правили - само разучавахме кое отделение къде се намира ама пак беше интересно. Влязохме в травматология, но пък водещата сестра на групата ми е била анестезиологична сестра 14 години, което автоматично означава, че трябва да съм ПОСТОЯННО около нея. Знам, че още ми е адски рано, но вече започнах да мисля какво и как за след като завърша, тъй че да - ще съм постоянно наоколо. Имам странното чувство, че само аз слушах наистина заинтересовано и питах, другите плюс отговорничката на групата вървяха като патета за украса. И като казах незаинтересованост - ТОЛКОВА съм ѝ бясна на тая мойта овца, че няма накъде просто. Хората нямат по 40 лева да си платят кандидат-студентските, кво остава за семестри, учебници и да ги издържат четири години докато учат, а им е призвание. Тя просто пропуска първата седмица на първи курс. ЗАЩО нарина 450+ кинта за семестър, записване и други и защо ще даде 90 лева за облекло като не Й се учи това?! Да беше изчакала една година в учене на химия и биология както трябва за тва, което иска и тогава да кандидатства отново. Отказвам да повярвам, че е толкова глупава, колкото показва. Мечтаела да стане лекар ама за сестра е безотговорна.
    Отделно тоя латински имам чувството, че няма да го науча въобще, тая даскалица е толко тиха и заспала, да не кажа умряла, че не знам. :д
    Толкова е хубаво да учиш това, което ти се учи...
    браво докторке

да сте живи и здрави
    Последно редактирано от npp : 09-16-2015 на 15:24

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    пери|натална медицина какво ще рече?
    разгледай я на 2 съставни части думата и ще се сетиш
    с бебета е, да

он: разбирам да си на 50 и тепърва да започваш да се занимаваш с компютри, ок, ама на 26-7г. да не правиш разлика м/у replay/reply и да си 'риплейваш' имейлите- срамота. В същото време шефовете да са 5 пъти по- земни и ненадути от теб. Евала. Изтощавам се само като слушам подобни разговори. Това ме изнерви допълнително днес. Едни си носят работа за вкъщи, други чаткат семки и раздават от малкото си акъл.
    Направила съм си списък с нещата, които да направя през четирите почивни дни и са само забавления Нямам намерение да си ползвам почивката за чистене и подреждане (

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Взеха ме на работа до нас. Сега работата, университета и вкъщи са ми на 3 минути разстояние едно от друго. Много съм доволна. И предметите ми за този семестър са супер интересни. Чувствам се мотивирана, дейна, ползотворна и развиваща се. Искам и още, обаче. Имам още някакви планове за реализиране и се надявам да се осъществят.

Усмихвам се))
    ^_^

чувствам се...
    прекрасно и уморена. много се движа тези дни.
    not baaaaaaaad
    но и мн. плющя, което се отразява, нооо.. както и да е

колегите от моята работа ме обичат!!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    антракса го зная, или както преди беше известен като "ge6a", но просто се шегувах

браво докторке

да сте живи и здрави
    Не уча медицина в чисрия и вид. За сестра уча и вероятно натам ще пиша анестезиология като завърша за магистратура, че разбрах, че имало начин. За начало мисля първо да се съсредоточа в преместването си в Софийски.

ОН: Знам какво видях и не ме радва.

anonymous708973
    Guest
    Анестезиолозите не са ли лекари? о.О

Срещнах баси яката мадама^^

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    но и мн. плющя, което се отразява, нооо.. както и да е
    искаш да кажеш че теб те плющят а не ти тях, нооо.. както и да е

Мега фен Аватара на tori
    Принципно. Баш в сайта на унито видях и ми се ще да е наистина. Не неква лаладжийска работа.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мн сериозни взеха да стават нещата в няколко направления и трябва да се движа по всички коловози едновременно, с определено темпо и разписание, а това ми е непосилно, защото е невъзможно да се концентрирам в едната посока, пък какво остава за няколко. усещам, че няма да успея със сложните маневри.
    животните са толкова сензитивни.
    дори егото ми заспа зимен сън. би трябвало да ме ласкае, знам ли.
    и съм филмирана. не, че е новина. просто жанрът е друг.
    и съм ебаси инфантила. коги ш порасна, беее

Мега фен Аватара на Rakshy
    you're an itch i can't reach
    a wound that won't heal

been dreaming of her, all of my life,
    but she won't come true
    she's just my nightmare I woke up to

but the worst part of all is she really don't give a...
    ...she don't give a shit...

бахти яката песен,ей

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Общо взето на всеки час се будех.
    Много мразя такива неопределени неща "не знам" "аре споко" -.-
    Да беше едно "не" и тва е, да не чакам. Или пък като е станало на "знам" вече да ми се съобщи. Но неее -.-

Мега фен Аватара на Rakshy
    имам чувството, че ако спя цял живот пак като стана ще ми се спи на боклук

anonymous708973
    Guest
    Свободен ден. Мисля да го употребя в търсене на фитнес и разхождане нагоре-надолу
    Вечерта на коктейл^^

Добре ми е, определено.
    С готина мацка се запознах, много ми допада и учи в Германия, а пък аз северната част изобщо не съм я посещавала, та ми е време.
    Онзи ден пък излизах с един българин, свежар се оказа и той. Вчера ме разходи нагоре-надолу по туристическите забележително, нощна Прага е разкошна^^

В тукашната Сефора видях освен Нарс също и Ърбан Дикей, а вчера мернах мол Debenhams. Ох, ще ми страда бюджетът, не е човешко това.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2015 на 07:27

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^От години съм хвърлила око на метеоритите, не че се гримирам от-до всеки ден, че не се гримирам от-до дори веднъж в месеца, ама... да.
    И никакъв шанс да ги пуснат подарък към списание Грация.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Анестезиолозите не са ли лекари?
    Да, а при тори най-вероятно иде реч за анестезиологичен профил.

Тори, перинатологията обхваща времето малко преди раждането, раждането и краткия адаптационен период след това.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^От години съм хвърлила око на метеоритите, не че се гримирам от-до всеки ден, че не се гримирам от-до дори веднъж в месеца, ама... да.
    Хахахахах, грация :Д :Д Никакъв шанс, не.

Ох, ама аз точно с това се "утешавам" - фон-дьо-тен използвам всеки ден, руж вече също. Тоест тези продукти ще ми влязат в употреба. Eдна мацка много ме навива за Ести Лаудър, ама не ми звучи като мой тип продукт. Освен че е един кош пари, разбира се.
    Сенки не слагам всеки ден, ама все пак я искам Naked 2, разкошна е.

Хора, успокойте ме, че няма нищо страшно в газовите котлони? Не ме кефи бе, мирише ми на газ, мислех да готвя, ама ме е шубе
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2015 на 10:11

Град
    пространството на Дисе
    ^И аз съм против газовите котлони по същите причини /сорка, тва с успокоението не ми се получи /.

Пантер, продуктите на Decleor /описани в темата за ревюта/ ги имам точно от грация. Отделно поръчах на съкровището да ми вземе септемврийския брой, щото вътре са бб крем и тоалетно мляко пак на тая марка. Имало и мостри на Локситан, но май не във всички броеве, та тръпна в очакване да се прибера в Бг и да си разпечатам списанийцето.
    Тъй че надежда за метеоритите не съм загубила. Търпелива съм

Няма ли около теб био/натурални? Кво им е толкова специалното на Диор и Ести?
    /не хвърляй камъни по мен, лаик съм!/

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Не съм търсила целенасочено Ести, но искам фдт с цвят, който на 100% да е моя, а това с дрогерийните няма да ми се получи.
    Био фдт не съм гледала, не знам дали дори има, в интерес на истината.

Една мадама с доста проблемна кожа ми препоръча този на Ести, каза, че супер й се отразявал. Пробвала е доста от по-скъпите, та се доверявам. За МАК се чудех, но според нея са професионални и при ежедневна употреба може да те изпъпчат, разни влогърки споменаха същото. Иначе като ми остане време ще разгледам и Шисейдо, например.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2015 на 10:54

Супер фен Аватара на tochko
    Досега беше някакво монотонно, особено в училище. Тепърва почвам да скучая и ми е адски лигаво. Храната за сега е на ниво, сънят също. Отдавна не съм правил сила и се чувствам като парцал и искам да се възстановя час по скоро и да се боря също така.
    От друга страна съм адски нетърпелив да ходя на тенис с едни приятелчета за да се виждам с нея. Не знам как ще издържа до вечерта

Град
    пространството на Дисе
    Попаднах на картинка, която нямаше как да подмина

Мега фен Аватара на tori
    Една аверка има 2ката, аз съм с 3. Обожавам ги и двете, но някак ми се струва, че 3 е по-добра. Цветовете са по-маслени на допир, по-пигментирани, по-красиви от тези на 2. Нейкед или бейсикс не съм докосвала ама ми е дерт да ги пробвам. Сега мислех да си вземам Chocolate bar на Too Faced, както и някаква реплика на Semi-Sweet ама ще пропусна за момента, че имам да попълвам други дупки. Някой ако има шоколада, да си го пази много, че ще разбера къде живее.

Другото - не знам, пише само анестезиология. Имам страшно много време. За сега знам, че съм си паднала на дупето.

ОН: Тъпо ми е и си измислих излизане, сега си чакам животното да се видим малко. Събота идва!!!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не знам кво ми става, много съм зле
    всеки път се разминавам с едно бягащо момиче, от половин година мисля едно смотано здрасти и всеки път не го казвам :/
    днеска мисля че тотално я загубих

anonymous708973
    Guest
    Една аверка има 2ката, аз съм с 3.
    За мен тройката е изключена, много ми е розова, аз съм с жълт подтон, най-много неутрален.

Всички обясняват Нейкед им харесвала повече от 2, обаче на мен 2 просто ще ми пасне повече. Сребристите тонове в 1 ги имам от Инглот и са с невероятно качество, не ми трябват други, отсъствието на черно никак не ме кефи, а и опаковката е потресаваща с този гаден кафяв велур :д
    Много го мисля и се чудя, защото не са малко пари, ама...

Умирам за Too Faced и аз, ама няма откъде да се докопам до нея - имам предвид палитрата с многото сенки плюс четири ружа и бронзанта, мисля, че A few of my favourite things се казва. Мисля, че тези двете новите тип Natural Eyes не са необходимост, ако имаш Нейкид.
    Като сме почнали, хвърлила съм око на новия сет на Бенефит - това лято излязоха три, аз искам този с бронзантите.
    И вече ако съвсем си помечтая, искам и Colourpop. На второ място в желанията след Нейкид 2 ми е. Хайлайтърче, сета я на Coffeebreakwithdani, я на Kathleenlights + липи в едно хубаво червено, бери и т.н.
    Ах.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2015 на 17:46

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бясна съм. Не мога да реша дали да се разрева от ярост или от разочарование.
    Малоумници пълни, една камара теория и те пак ще измислят откъде да извадят нещо, което никога не съм чувала, камо ли учила. И да им таковам тъпите 72 минути, тая мухла името си няма да напише за толкова, на нас обаче трябва да ни вземат въздуха и да ни направят на нищо. Ебаси, лесен и интуитивен предмет, те го превръщат в ракетна физика.
    Да можех да кажа, че съм неподготвена и си е моя вината, щях. Ама просто не е. Каквото и да бях направила, нямаше да съм подготвена за тоя ужас.
    Писна ми.
    Хаахааа, изпитът не само взет, а взет доста добре!!! Умирам от радост, камък ми падна от сърцето в много буквален смисъл. Писна ми да не мога да преценя какви съм ги сътворила, не е нормално това. Но това е ултимативният тест - дали имам what it takes да се стегна и да изгърмя останалите. Пф, тва бяха много черни 2 години от живота ми, надявам се да са приключили и да се върна към увереното си състояние, не към постоянни съмнения.
    Динг донг мадафака, както се казваше в един филм.

Правилно купих бутилка вино. Макар че тя щеше да се изпие в двата случая!
    Едит: Майка била ходила на астроложка, според нея съм щяла и две магистратури да имам, хаха :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2015 на 18:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си