- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Днес пораснах като човек. И ми се плаче. Но не от тъга, нито дори радост, защото не може да се нарече радост. Правилната дума е лекота.
ям шоколад в 12
сигурно е от мъка
добре че нямам сладолед в хладилника
Не е толкова приятно постоянно да те заговарят някакви колкото си мислех. Първия път добре, ама 5-6 в рамките на 20 минути ми идва в повечко.
Ще вземе обаче да ми хареса да излизам всяка вечер, много е приятно^^
Има някакъв чар в това да успееш да се ориентираш до вас за първи път в непознат град. Частта с треперенето дали 6% батерия ще стигнат не беше толкова яка, ама успях, де :д
Лягам. И утре мога да стана, когато си искам, КОЛКО МИ Е ХУБАВО, БЕ. Малките радости в живота.
http://bnt.bg/part-of-show/kakvi-neu...do-10-oktomvri
Типично за тоя разбойник Меркурий бан още в първия ден от ретроградието заради кофти комуникация. Класика!
Последно редактирано от kalpazanka : 09-18-2015 на 07:44
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Баси якото - видях част от кост и сухожилие на рука! Няма по-голяма от мен! :дд
^Освободих.
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
пантер, плюсче и от мен за ести лаудър <3. не съм пробвала по-добър.
он: снощи беше <3
Понякога се чудя дали не искам да си остана винаги малка, но да не усещам това, сякаш нещо се изтръгва от теб, и да, сякаш ставаш по-лек.
Пинки, разбирам ти емоциите покрай новия град :д
Иначе, ставам в 6, ходя на фитнес от 7 до 8, после към 9- 9:30 съм в офиса, до към 5:30, после пазарувам, правя си вечеря, чета или си приказвам с колегите и си лягам около 10 :д Нямам интернет във виличката, освен на телефона, но след 15 дни се местим в къщата, та малко остана.
А по ФДТ темата ви, не си мия лицето с нищо специално, само с вода, и слагам само спирала ( за грим ), и не мога да разбера как порите ми от известно време са се скрили, въпреки, че ми се омазнява лицето в края на деня в проблемните зони.
И не смея нищо да слагам, за да не го съсипя, защото го предпочитам така, вместо сухо и пори и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За теб се сетих като ми го каза тая мадама, ще ти пиша на лично да споделиш впечатления, ако нямаш против
http://www.geox.com/en/women/shoes/s...00NFC1018.html
да поточа малко лиги по тия обувки, толкова са яки. И биха били мега лесни за поддръжка, ама... един кош пари е това, бе, пфу.
Станала съм мн лабава - бутилка вино, слаб коктейл, 4 часа сън и се чувствам като умряла :д С кран не може човек да ме вдигне от леглото.
Прекратих кошмарна връзка, но ефекта от нея още го има и май няма да изчезне скоро.Гадно ми е, че не мога да върна времето назад.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И аз не съм очарована, ама то и какво ли разбирам от мода и тенденции
Допреди няколко месеца не бих си и помислила да обуя балеринки например, ама... тва е животът.
Мъчи ме кофти главоболие, подозирам, че причината е пропуснатата сутрешна доза кофеин днес. Излежавам се безгрижно и се старая да не се присещам за домакинската работа, която ме зове. Мерак ми е да почета, обаче ще го отложа за по-късно.![]()
You are broken, I can fix you...
^^ аз от 2-3 седмици ходя само на ниски и умирам от срам, онзи ден обух една дълга пола до коленете, впита разбира се :д и ниски обувки, просто не си взех високи, и утре ще търсим мол с единия колега да си купя някакви високи, че ще откача.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
aз ходя с тези напоследък:
http://tinypic.com/r/15i6zxv/8
като по чорапи съм, безкрайно удобни, пък и добре се комбинират с риза и сако :Дд
Малко са ми спортни за риза и сако - ако не е от полиестер, мекичко, тип Ню Йоркър, ама верно изглеждат меееееегаудобни.
Откъде са?
На живо са по-готини. Светлокафяво, металически леко, не е такава крещяща разликата между самия цвят и лентичката велур отзад. На примависта не се сещам с какво да ги нося, ама логичните решения, като стане дума за такива работи, никога не са ми били сила
Номи, аз се надявах поне тук, в Чехия, момичетата да знаят как се ходи на бар. Няма, братче - размуси, чехкини - всичко живо е на балеринки в най-добрия случай. :д Новата ми дружка - румънка, и тя се оплакваше от същото![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-18-2015 на 17:15
всичко е наред, ала си бия главата над някои дребни недостатъци.
добре, че съм още млада и надежда има за мен да ги овладея..
зверски уморено ми е от няколко дни.. нещо не се наспивам.. не ми се пътува
low energy, само ми се спи.
трябва да си оправя значително режимчето, не може така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Охх не е лесно да дишаш...много бачкане ..още 4 дни работа и после 20 дена размазваща почивка..нямам търпение вече.
Чувствам се много добре..обаче все някви депресивни вълни се опитват да ме налегнат...и като и помириша парфюма някъде около мен и направо откачам ,не мога да си стоя в кожата....а трябва да я забравя..шибана работа кат цяло
И щастието на хората едно привидно всички са се изчерпали и примрели от страх..истински хора не останаха,всички са некви фалшификати и гадини,положението става все по добре и по добре !!!!
Време е за бананов шеик и пица ..запрятам ръкави![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Омг, като ви чета и се чудя дали аз съм сбъркана нещо с един единствен чифт високи обувки, които съм обувала максимум 10 пъти и въобще не ми хрумва да нося често :д
Сега, сигурно ще трябва да си купя още едни.черни класически за по-официални неща, но като цяло не ми се струват логичен избор да тръг а с ток през деня
Нищо ти няма
Аз визирах по- скоро облеклото си, отколкото обувките. А и не говоря за мн високи.
1-во, че за работно място по принцип не се считат за удачни супер високите обувки
2. не са удобни за цял ден
3. не нося много високи
и аз не мога да ходя на ток, забравила съм ;/
признавам си, че 6ти клас бях "кифла" и ходих с едни боти на 4-5см ток почти ежедневно и си ходих добре, не като патка, даже доста добре, а веднъж бях тръгнала и в леда.и не паднах!
после станах "метъл" и забравих за всичко това, все пак "метълските" момичета не носят токчета.
по-предни лета щъках на платформи и ми беше мъка след 2 часа, ходилото ми почва да боли.
на бала беше кошмар с 10+см токове.. без коментар![]()
викам си и аз на ума - абе трябва да се понауча ОТНОВО да ходя на такива обувки, нали съм дама вече, срамота е.. и да правя cat eyes, ейц ейц.
смисъл, абе добре е да можеш да ходиш на токове, Just in case.. разбира се, не 10см..
все пак след някоя др. година може и да се оженя, ддз, и булка без ток? абе какво е това нещо!? ;D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride