Мед ми капе на очите като те чета, но не съм напълно съгласен. Какво е виновна религията, че има хора с лоши помисли, които се крият зад нея. По същия начин някои могат да се крият и зад твоите свидетелства от/за истинския Господ Бог.
проблемът е когато е съставена от несъвършени учения и заповеди, които не са по съвършената воля на истински Господ Бог
"Тия люде [се приближават при Мене с устата си, и] Ме почитат с устните си; Но сърцето им далеч отстои от Мене. И напразно Ми се кланят, като проповядват за поучение и преподават за вероучение човешки заповеди и мъдрости." Матей 15: 8-9
по тази причина Господ, Исус Христос, отмени несъвършените постановления на Завета, такива като "око за око, зъб за зъб", и др. от този род, и ги замени със съвършено добри
"Чули сте, че е било казано: "Око за око, зъб за зъб". А пък Аз ви казвам: Не отвръщайте на злото с зло; но, ако някой се отнася лошо с теб, ти (пак) се отнасяй добре (с него). Към този, който би поискал да се съди с теб и да те застави да се съгласиш с него, (също) проявявай праведно отношение. Ако някой те принуди да покажеш милост с него, ти дай най-доброто от себе си. Промисляй добри неща за човека, който иска от тебе; и не се отвръщай от онзи, който ти иска на заем. Чули сте, че е било казано: "Обичай ближния си, а мрази неприятеля си". Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си, благославяйте тия, които ви кълнат, правете добро на тези, които ви ненавиждат, и молете се за тия, които ви правят пакост и ви гонят; за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; понеже Той повелява да има благодат както за добрите така и за злите, и прави да има очистване както за вярващите така и за невярващите. Защото, ако обичате само ония, които обичат вас, и които ви харесват, каква награда ви се пада? Не правят ли така и неправедните? И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и неправедните? И тъй бъдете съвършено праведни и вие, както е съвършен вашият небесен Отец." Матей 5: 38-48
няма как, защото нашето свидетелство е от Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и няма как да бъде използвано за нечисти цели, понеже Неговото Слово е съвършено праведно
пп. защо си слагаш на профилната аватари на доктор менгеле и др. от този род подобно на доктор сатан?!
Последно редактирано от npp : 09-27-2015 на 16:49
Хахаха, Авраам, Мойсей,..., Иисус и Мохамед са си мислели същото.
Защо не? Доктор Менгеле е допринесъл много за науката, въпреки че научната общност не признава постиженията му, в учебниците не пише за откритията му. Сякаш е някак забравен. И защо? Защото е правел експерименти с хора? Това ли е по- важно от фактите, до които е достигнал? Все някой е трябвало да го направи. Паднало се е на Менгеле.
Сложих Менгеле защото ме е яд, че всички обръщат внимание на сензацията, а не на огромния му принос за генетиката.
спекулацията ти стана доста фрапираща
откъде знаеш за какво е допринесъл един някогашен сс-овец, след като не се знае почти нищо за него и неговите експерименти?!, а онова, което е известно за научната му работа е, че е работил върху провеждане на експерименти най-вече за целите на фашистка германия, за установяване на възможни слаби и силни страни на нацистката армия и противниковите сили, например, участвал е в провеждане на височинни експерименти в специална камера, където са били пресъздавани условията в студените височини, за това например дали германски парашутист би издържал ако се спусне и приземи в такива условия, също и за издържливост в студени условия като цяло, като са (били) изпитвани различни методи за увеличаване на издръжливостта и за ефективно възстановяване и стабилизиране след измръзване, също така са правени експерименти с определени токсини с цел да се прилагат срещу противниковите сили, също и експерименти за промяна на цвета на очите с цел постигане на по-ефикасно дегизиране при евентуално наложително бягство или промъкване и действуване сред противниковите сили, освен това и са били правени експерименти за подобряване на физиката с цел германската армия да се направи по-силна, и т.н.
Когато "сензацията" включва такива тривиални занимания като:
- дисекция на живи бебета;
- кастрация на момчета без упойка;
- подлагането на жени на високоволтов ток, за да се провери тяхната издръжливост;
- инжектиране на боя в зрителните органи;
- вадене на човешки сърца (без упойка);
е напълно възможно да остане незабелязана, разбира се.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=josef+mengele
Запознай се с чичко Google. По-добре късно, отколкото никога.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
http://lmgtfy.com/?q=josef+mengele
Време е да се запознаеш с чичко Google, чадо. По-добре късно, отколкото никога.
В случай, че не съм била достатъчно ясна, заповядай и линк: https://www.google.bg/