.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Защото тези, които се държат с нас като с парцали са " по-интересни". Докато милите, възпитани момчета се възприемат като "задръстени". Всеки знае, че момичетата обръщат внимание най-вече на тъпанарите, т нар лошите момчета...
    Браво, едно искрено изказване!

Аз бих искал да попитам момичетата:
    Какво харесвате във външния вид на някой мъж? (хигиената, дали се поддържа и т.н. ясно), питам за тялото. Какво е важно за вас, какво не чак толкова и какво не е важно?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какво е важно за вас?
    Да е запознат с Google.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Какво харесвате във външния вид на някой мъж? (хигиената, дали се поддържа и т.н. ясно), питам за тялото. Какво е важно за вас, какво не чак толкова и какво не е важно?
    Чисто естетично - харесвам си зелени очи, дебели вежди, набола брада, брадичка с трапчинка, големи устни, едрички такива момчета харесвам. Мускулести. Чувството, че могат да ме размяткат и да ме защитят. Че могат да ме направят на дива и щастлива с един шамар, ако щеш. :д Да ги чувствам големи. :д
    И да - абсолютно съм наясно, че описвам един сАфоронник...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Благодаря на Розовата Пантера и tori за отговорите - единствените постове по същество на тая страница .
    Значи накратко - трябва да е як, силен, висок, ако пие много също е плюс (това общо взето го знаех и преди).
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чисто естетично - дебели вежди...
    А какво ви е мнението за "една вежда" ?

Мега фен Аватара на an7raks
    ако пие много също е плюс (това общо взето го знаех и преди).
    Едно е да можеш да пиеш, друго е да пиеш много...

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Едно е да можеш да пиеш, друго е да пиеш много...
    хД то пък е много трудно да можеш да пиеш и е голямото постижение

Град
    Dreamland
    ако пие много също е плюс
    Ако пие, го изпращаме с едно любезно "сбогом".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    намира за ок да запива всяка вечер на маса, то на 20-25 ще инспектираш по-внимателно ситуацията, за да прецениш дали момчето слуша чичо си само от уважение или действително попива от неговата представа за правилно и грешно, нужно и ненужно.
    И ако от началото на запознанството ни се окаже, че не може да пие, пак е минус

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    ахахаххааххаахахах

Град
    Dreamland
    ох, моля те.

Нормален ръст (да е по-висок от мен, дори като съм с токчета), което прави около 1.80. Гологлав или с много къса, тъмна коса, зелени очи, широки рамене, оформено тяло. Харесвам мъже, на които им личи, че се занимават с някакъв спорт, не държа да е супер мускулест, нито някакъв мега изчистен, жилест. Да не е космат или ако е космат да се епилира. Брада харесвам леко набола, на 2 дни примерно. И да е беличък, да не е няк'ва тъмна кожа. Не харесвам руси, нито с кафяви очи. Много слабите момчета ме отблъскват, както и пълничките.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

При мен основният критерии е да бъде по-висок от 185 см. Харесвам кафява коса, кафяви очи, да бъде слаб. Не държа толкова на това да бъде спортист и да има мускули. Голямо впечатление ми правят очите. За да ме впечатли, трявва да има някакво излъчване, да има нещо специфично в тях. Не ми харесва това да има дълга коса и тоносно брадата - стига да е много малка, ще я преживея. Общо взето е това

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

с времето все повече ми се изгражда "тип" за външния вид, но той е дотолквоа, колкото да ме накара да погледна даден човек втори път и да се чувствам физически привлечена (това преди каквито и да било разговори, щото ако няма ответно привличане, автоматично спирам да намирам нещо по-яко отколкото на другите)

харесвам цветни очи/не кафяви, може по-светла коса, но не пясъчноруса, но и по-тъмни харесвам, да не е мургав някакъв, падам си по белички, да е по-висок от 1.77-78, но да не е и някъв свръх висок над 1.90, защото съм дребничка и не е яко :д
    да е строен, тесен (нз как да го обясня, не харесвам едри мъже, ама и да не е някъв клощьо, който ще се счупи), нямам претенции към мускули, но е яко, ако ги има де

това е само първичното ми ммм... оглеждане :Д
    за вторично мога и повече да попиша, като някои неща от това ще отпаднат
    Последно редактирано от Ewok : 09-30-2015 на 14:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си