- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
Чисто естетично - харесвам си зелени очи, дебели вежди, набола брада, брадичка с трапчинка, големи устни, едрички такива момчета харесвам. Мускулести. Чувството, че могат да ме размяткат и да ме защитят. Че могат да ме направят на дива и щастлива с един шамар, ако щеш. :д Да ги чувствам големи. :д
И да - абсолютно съм наясно, че описвам един сАфоронник...
Нормален ръст (да е по-висок от мен, дори като съм с токчета), което прави около 1.80. Гологлав или с много къса, тъмна коса, зелени очи, широки рамене, оформено тяло. Харесвам мъже, на които им личи, че се занимават с някакъв спорт, не държа да е супер мускулест, нито някакъв мега изчистен, жилест. Да не е космат или ако е космат да се епилира. Брада харесвам леко набола, на 2 дни примерно. И да е беличък, да не е няк'ва тъмна кожа. Не харесвам руси, нито с кафяви очи. Много слабите момчета ме отблъскват, както и пълничките.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
При мен основният критерии е да бъде по-висок от 185 см. Харесвам кафява коса, кафяви очи, да бъде слаб. Не държа толкова на това да бъде спортист и да има мускули. Голямо впечатление ми правят очите. За да ме впечатли, трявва да има някакво излъчване, да има нещо специфично в тях. Не ми харесва това да има дълга коса и тоносно брадата - стига да е много малка, ще я преживея. Общо взето е това![]()
с времето все повече ми се изгражда "тип" за външния вид, но той е дотолквоа, колкото да ме накара да погледна даден човек втори път и да се чувствам физически привлечена (това преди каквито и да било разговори, щото ако няма ответно привличане, автоматично спирам да намирам нещо по-яко отколкото на другите)
харесвам цветни очи/не кафяви, може по-светла коса, но не пясъчноруса, но и по-тъмни харесвам, да не е мургав някакъв, падам си по белички, да е по-висок от 1.77-78, но да не е и някъв свръх висок над 1.90, защото съм дребничка и не е яко :д
да е строен, тесен (нз как да го обясня, не харесвам едри мъже, ама и да не е някъв клощьо, който ще се счупи), нямам претенции към мускули, но е яко, ако ги има де
това е само първичното ми ммм... оглеждане :Д
за вторично мога и повече да попиша, като някои неща от това ще отпаднат
Последно редактирано от Ewok : 09-30-2015 на 14:32