- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
Чисто естетично - харесвам си зелени очи, дебели вежди, набола брада, брадичка с трапчинка, големи устни, едрички такива момчета харесвам. Мускулести. Чувството, че могат да ме размяткат и да ме защитят. Че могат да ме направят на дива и щастлива с един шамар, ако щеш. :д Да ги чувствам големи. :д
И да - абсолютно съм наясно, че описвам един сАфоронник...
като чета тая тема имам чувството че съм на почивка в орландовци ;/
Нормален ръст (да е по-висок от мен, дори като съм с токчета), което прави около 1.80. Гологлав или с много къса, тъмна коса, зелени очи, широки рамене, оформено тяло. Харесвам мъже, на които им личи, че се занимават с някакъв спорт, не държа да е супер мускулест, нито някакъв мега изчистен, жилест. Да не е космат или ако е космат да се епилира. Брада харесвам леко набола, на 2 дни примерно. И да е беличък, да не е няк'ва тъмна кожа. Не харесвам руси, нито с кафяви очи. Много слабите момчета ме отблъскват, както и пълничките.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Една вежда при мъжа не ми е проблем. При жените ми е проблем.
^Ем, едва ли искаш приятеля ти да се прави на мотика и да те излага по събирания.
направи си мозъчно почистване, защото май черепната ти кухина е хванала паяжина ;/
При мен основният критерии е да бъде по-висок от 185 см. Харесвам кафява коса, кафяви очи, да бъде слаб. Не държа толкова на това да бъде спортист и да има мускули. Голямо впечатление ми правят очите. За да ме впечатли, трявва да има някакво излъчване, да има нещо специфично в тях. Не ми харесва това да има дълга коса и тоносно брадата - стига да е много малка, ще я преживея. Общо взето е това![]()
Paranoia alert - че не ме обича, че съм му скучна, бла-бла, ниско самочувствие, бла-бла.Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
Мисля си, че не мисли за мен [което вероятно е така, но по обективни, а не емоционални причини], изобщо не ми и идва на ум, че човек може и да не мисли за нищо все пак, да е спокоен или нещо от сорта.
Обикновено нарушавам тишината.
Ако има нещо интересно в него като излъчване, нещо необичайно.. И не говорим за необичайно, в стил - да има странна прическа или интересни рамки на очилата, ами.. Като аура, някак си. Да има нещо интересно, мистериозно.какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
Водна зодия или асцендент помагат
Защото малко момичета искат (искаме?) наистина да бъдат обичани.Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..
+ Комплекси, желание да се доказваш, да промениш партньора си, комплекси за малоценност.
You accept the love you think you deserve, и т.н.
Просто няма никаква логика наистина, но има изключения, включително и форумно, така че - има надежда.
Че е срамежливо момче и на му върви с момичетата изобщо.Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
Сигурно ще си мисля с какви ли отношения е с баща си, и ще ми е жал за него - но не презрително жал, ами някак съчувствено. Кофти ми е да виждам хора, които се чувстват зле.
Но тук пак е до усещане, до интуиция (нещо, което средностатистически мъж не разбира, защото ползва само логика).
Не на всеки човек му личи, че е срамежлив, но почти всеки мога да хвана какъв е спрямо шесто чувство, така че.. дори да не му личи, че е "срамежливо" момче, няма как да не го усетя като такъв, но не - няма да го съдя, освен ако не се държи крайно неадекватно, въпреки че... дори тогава не бих.
I'm good at understanding people.
Вече не си падам по отявлени рокери, метъли, пънкари и т.н.Как ви се е изменял вкусът за партньор през годините?
Но все още обичам интересния човек, различния човек, този, който има нещо малко и уникално в него, което повечето, освен мен, не забелязват, защото са заети да са масови и посредствени :P <insert високопарно изказване тук>
Нямам тип. Външният вид за мен е важен дотолкова, че да не ми се повдига от човека - т.е. лична хигиена на ниво, приятно излъчване. Любовта е способна за мен да видя не чак толкова красив човек като най-прекрасното същество на света. Всичко е въпрос на чувства и емоции при мен.
Няма ли ги - и най-красивият мъж ще ми се стори безвкусен, ддз.
Никога не съм го разбирала това с "типа", с "вкуса".
Единственото, по което си приличат хората, които НАИСТИНА харесвам, е че са интересни хора, различни, със странна житейска история, че нещо ги отличава. Такива неща.
Ценя автентичното просто
Защото игрите са забавни, да се нажежи малко сексуално напрежение, а и.. скучно е и малко отчаяно това с признаването на чувствата отведнъж. Въпреки че много зависи, де. Кой и как ти го казва, с какъв тон, и дали не се проявява като рицар в конкретния момент.. Защото това би могло да обърне нещата.Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?
Боря се със себе си да спра да харесвам манипулативните историйки, ама засега не става.))
Нямам тип, както писах и по-горе - напр. еди-какви-си очи, еди-каква-си-коса, бла-бла. Наистина е важно да се поддържа, да е чист, да няма дълги нокти с черно под тях, да ми мирише на чистичко, вкл. и отдолу.Какво харесвате във външния вид на някой мъж? (хигиената, дали се поддържа и т.н. ясно), питам за тялото. Какво е важно за вас, какво не чак толкова и какво не е важно?
Тялото да е поне малко стегнато, да, и с нормални пропорции. Трудно се привличам от мазни и отпуснати тела, тесни рамене, шкембета.. Съжалявам.
Като се замисля, била съм и с не чак толкова стегнати момчета, но никога не са били гнусно неподдържани.
Няк'ва минимална физическа поддръжка е желателна!
Няма нищо кой знае колко важно или не важно в едно тяло, по-важно ми е съдържанието. Но да кажем, че обичам хубави мъжки ръце. Ако са страстни, но и нежни, още по-добре =)
Абе като цяло тялото да е функционално, да може да прави разни неща с него - физически. Не говоря за секс, въпреки че е ясно, че се подразбира. Просто да не ми издъхва след 5м вървене с пълни торби от Била
Пфуу, I feel like writing today.
Последно редактирано от jghgh : 09-29-2015 на 21:34
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
занимаваше ми се, изписах го :д
по-малко жалко е от това да ме следваш в две поредни теми с подигравателно отношение.
доста лесно се извърташ )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride