.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Познато . Не говоря от личен опит , но една от братовчедките ми по едно време твърдеше , че обича учителя си по физическо . Та .. съветът ми е опитай се да го забравиш . Сигурно има други момчета , които са ти симпатични . Просто се замисли . Ти не го познаваш / добре/ . Освен в часовете не се виждате никъде другаде . Кажи си , че не той е човекът за теб Успех

Цитирай Първоначално написано от Smilee.. Виж мнението
    Познато . Не говоря от личен опит , но една от братовчедките ми по едно време твърдеше , че обича учителя си по физическо . Та .. съветът ми е опитай се да го забравиш . Сигурно има други момчета , които са ти симпатични . Просто се замисли . Ти не го познаваш / добре/ . Освен в часовете не се виждате никъде другаде . Кажи си , че не той е човекът за теб Успех
    Точно това се опитвам да си повтарям! Казвам си, че не е редно, че не го познавам добре като личност извън училище и т.н. Но всичко отива на вятъра, когато ми се усмихне. Много благодаря за коментара! Хубаво е да имаш подкрепа поне тук, защото в реалния живот на никого не съм казала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си