- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Етична дилема - влюбена в преподавател
Този даскал може да основе нов дял в биологията - педология. Get it?
Кажи бе, дримоче. Какви изречения се мъчиш да ми връзваш ти ;д?
Ти тук се регистрира, за да питаш как да забравиш учителя си или как да го накараш да те изчука? Ако е първото, тогава можеш да се преместиш в друго училище, след това да се засилиш и да си удариш тиквата от някоя стена, то да затъпееш повече е невъзможно, но туко виж си го забравила. Ако е второто - по време на час му кажи, че ти се ходи до тоалетна, но имаш запек. Помоли го да дойде с теб и да ти помогне.
Познато . Не говоря от личен опит , но една от братовчедките ми по едно време твърдеше , че обича учителя си по физическо . Та .. съветът ми е опитай се да го забравиш. Сигурно има други момчета , които са ти симпатични . Просто се замисли . Ти не го познаваш / добре/ . Освен в часовете не се виждате никъде другаде . Кажи си , че не той е човекът за теб
Успех
Искаш да го забравиш??? Направи му свирка и кажи на вашите..![]()
Точно това се опитвам да си повтарям! Казвам си, че не е редно, че не го познавам добре като личност извън училище и т.н. Но всичко отива на вятъра, когато ми се усмихне. Много благодаря за коментара! Хубаво е да имаш подкрепа поне тук, защото в реалния живот на никого не съм казала.