Да правиш нещо от сърце или защото те заплашват. Пък нека и 10 пъти да си целил целта, ние можем и веднъж да я уцелим, но сме изпълнени с щастие.
Това е така, защото вашия бог е нещо извън вас, което заповядва, а нашия Бог е освен извън нас, но и в самите нас в синхрон между вътрешно и външно, без външното да изнасилва вътрешното.
ваши бог ви е хванал като мокър парцал и ви изцежда независимо, че крещите от болка.
Последно редактирано от defender : 10-02-2015 на 14:58
Съдейки от живота на Мохамед и това което е постигнал, то вашата религия да бъде наложена на простолюдието и мечта на всеки олигарх, сигурно затова искат да превърнат Европа в хибрид между дивия капитализъм на сащ и шериата на Саудитска Арабия.
примерно, яко бачкане, а който не изпълнява нормата аллах го обезглавява.
Последно редактирано от defender : 10-02-2015 на 15:21
Нали знаеш какво мисля за шериата на СА...
А за смъртните присъди в Исляма не съм сигурен...Аллах казва ''Който е убил човек без причина, значи е убил цялото човечество''(перифразирам).. .така че човешкият живот е доста ценен...не може така оня да чукне с чука и да му резнат главата.
„Който спаси един човешки живот, спасява цялото човечество“
Много ми е интересно как тогава Мохамед сам е убивал и как се вписва с това.
Искаш да кажеш, че 90% от ислямските държави са се объркали, а вие, само европейските мюсюлмани, сте в правия път?
Значи има голяма разлика между азиатски и европейски ислям.
Последно редактирано от defender : 10-02-2015 на 15:46
то ако става въпрос ние верните последователи на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог се целим и по стотици и дори хиляди пъти на ден за разлика от онези, които следват само предавани по традиция молитви и ритуали, които повтарят дословно и механично без да вникват във вярата търсейки Неговата правда...
Каква трябва да бъде една мюсюлманка ?
Как трябва да изглежда? Кои качества са най-ценени у нея ?
Да де, знам. Ама какво точно е тоя хиджаб ?
Това ли ? https://www.facebook.com/photo.php?f...0102892&type=3
Лиорче, освен тебе, колко други жени искаш да има мъжа ти мюсюлманин в шатрата си?
Според мен колкото повече една мюсюлманка е по-предана на религията си, толкова повече жени ще иска да има нейния съпруг, по примера на Мохамед, защото той е имал много жени. Затова колкото повече жени има един мъж той е толкова по-праведен и повече се доближава до пророка.
Затова всяка предана мюсюлманка всеки ден трябва да се моли в джамията мъжа и да си има повече жени, поне 4-ри. Ако не се моли затова, значи не обича Мохамед и не й харесва, че той е имал толкова много жени, откъдето идва, че тя не никаква мюсюлманка.
Последно редактирано от defender : 10-02-2015 на 21:15