- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
jghgh го каза няколко пъти истината е вулгарна цинична и неприятна или общо взето живота е несправедлив,нека не се правим почти всички тук биха избрали това което е по хубаво и по преспективно в живота си....и да момчета кат Грозния ще си стоят сами просто щото не са успяли толкова много колкото други и не са Джони Деп на външен вид и ако някое момиче ги забележи ще са късметлий...аз се чудя закво Мерлин и Пантерата овъртат...вместо да му кажат истинските си мисли по въпроса.
За съжаление в нашето общество не всички ,но по-голямата част от момичетата/жените са научени да не правят нищо и да чакат всичко да им се даде на готово...пари ,внимание и прочие все едно някой им е длъжен...
Грозния ...а ти спри да се оплакваш и се стегни нямаш време за мрънкане и споделяне във форума...работи по себе си дай най-доброто дори никой да не го оценява сега ти не спирай да работиш със себе си и един ден съм сигурен че резултатите ще дадат ефект..не се отчайвай.Ще ти кажа нещо от личният си опит Парите не са всичко..вадя достатъчно пари за стандарта в БГ..и въпреки тва се разделих с нея щото не ме била заслужавала,пък тя искала да се наиграе и не искала сериозно обвързване...жените са странни и нелогични същества искат тва,което нямат докато го постигнат после им става без интересно...
От ''добри'' и ''свестни'' момичета ми е втръстанало ....то в тоя форум не се намери една дето да каже ''Аз съм супер красива и смятам ,че заслужавам красив бад бой дет вади много пари и искам да ми върви след задника,а кат се обърна назад вече да го няма там и аз да трябва да го гоня...''
Имаше една прословута мисъл приписана на ''Паулу Куелю''
''Почвам да търся у курвите свестното ,че у тея свестните накрая все курвенско излиза...''
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !