- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
![]()
тихо че сега някой ще каже че сте недоволни и от размера
ОФ....... ама тя темата почна от това, че грозния нарече 99% от жените материалистки, че не биха тръгнали с него, ако няма пари....... После мерилин започна да го съветва как трябвало аджеба да си намери работа като спре да мрънка, да тръгне да изкарва пари..... И така го съветва, все едно е висш разум некав. и после веднага всички скочихте - мрънкал бил.
Ами да, мрънкането е безполезно. Ама парите не.
И ти ме разбираш погрешно. Не съм на страната на мисленето на грозния.
Въобще пък ме интересува в близко бъдеще мен въпроса за сватбите и семействата. Нито отричам, че с пари не се купува сърце.. и че НЕ се отдава толкова силно внимание на тях винаги.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-08-2015 на 21:55
уф, никой мъж не ме поглежда, признавам си, прави сте, заради това се държа така... щях да стана лесбийка, но то дори жените не ме поглеждат ;{{
Не е така.
Или е така.
Ми те и 300 лв са ни достатъчни да живеем на село. Всичко останало е лакомия. (включително образованието) щото като имаш образование, ще искаш още много повече - да докоснеш технологии на бъдещето.
И ко излиза?
Ако грозния е много грозен и няма много пари?! е прав. ;д
ми че прав си е ми, и ако му е 8 санта не го виждам просто
О, Меркурий!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
извода от предните няколко страници - една ковра, която не спря да натяква, че ИМА СЕМЕЙСТВО И НЕ Е "ТЯ", А СА "ТЕ". Намирисва на отчаян опит хората да не си мислят, че е поредната куха кутия пълна с "плувци"
- други коври дет са в мнол тежък филм с тая малоумна астрология. Нека си обясняваме запека с това, че космическо тяло се движи, l2p
- 1-2 дет са некви никви фактори, които се борят за нещо, ма и те не знаят за кво изтъквайки своите предпочитания показвайки, че и те са същите голд дигърки, но се борят, че не са, РАЗБИРАШ ЛИ
1-2 болни надежди и представи, малко сол, малко жалки опити за хранеж
и никой не даде някъв адекватен аргумент, всеки си тъпче в дупката в самочувствието
вдъхновено от ракши и блаб:
човек, който е нещо повече от егото си, съществува ли?
Я темата как е експлодирала направо!
Много моля да не се обиждаме на произход, защото това няма нищо общо с темета!
Чувала ли си някога израза "работещи бедни"?! Питам дали си чувала поне, защото със сигурност не си го изпитала!
Всеки търси финансова стабилност, но някои като теб къде я търсят?! В мъжете! И ти сама си го каза!
Това го казваш ти - не аз. Гузен негонен бяга
!
По-висока квалификация не означава автоматично по-добра работа и по-висока заплата! А ти като си толкова просперираща и финансово независима, защо ти е толкова важно да търсиш "финансова стабилност" и то къде - при мъжете?!
Благодаря за допълнението - по-добре нямаше да мога да го кажа!
Ето! Каза си го най-накрая!
Е добре че (не) ѝ го каза! От една дама към друга дама е някак си по-приемливо, че ако го бях казал аз, щеше да излезе много невъзпитано, а аз съм джентълмен
!
Свестните жени са малко и обикновено вече са заети! А ние мъжете какви сме бунаци, а?! Какво ли не правим за едното ебане!
Достойна позиция!
Ти вече загуби контрол и се поизпусна достатъчно! Всички разбрахме какво се опитваше да кажеш
!
моите мнения по темата са великолепни
и да съществува човек, който е нещо повече от егото си, даже в множествено число, що за тъп въпрос
Последно редактирано от galaxy29 : 10-08-2015 на 23:54
jghgh го каза няколко пъти истината е вулгарна цинична и неприятна или общо взето живота е несправедлив,нека не се правим почти всички тук биха избрали това което е по хубаво и по преспективно в живота си....и да момчета кат Грозния ще си стоят сами просто щото не са успяли толкова много колкото други и не са Джони Деп на външен вид и ако някое момиче ги забележи ще са късметлий...аз се чудя закво Мерлин и Пантерата овъртат...вместо да му кажат истинските си мисли по въпроса.
За съжаление в нашето общество не всички ,но по-голямата част от момичетата/жените са научени да не правят нищо и да чакат всичко да им се даде на готово...пари ,внимание и прочие все едно някой им е длъжен...
Грозния ...а ти спри да се оплакваш и се стегни нямаш време за мрънкане и споделяне във форума...работи по себе си дай най-доброто дори никой да не го оценява сега ти не спирай да работиш със себе си и един ден съм сигурен че резултатите ще дадат ефект..не се отчайвай.Ще ти кажа нещо от личният си опит Парите не са всичко..вадя достатъчно пари за стандарта в БГ..и въпреки тва се разделих с нея щото не ме била заслужавала,пък тя искала да се наиграе и не искала сериозно обвързване...жените са странни и нелогични същества искат тва,което нямат докато го постигнат после им става без интересно...
От ''добри'' и ''свестни'' момичета ми е втръстанало ....то в тоя форум не се намери една дето да каже ''Аз съм супер красива и смятам ,че заслужавам красив бад бой дет вади много пари и искам да ми върви след задника,а кат се обърна назад вече да го няма там и аз да трябва да го гоня...''
Имаше една прословута мисъл приписана на ''Паулу Куелю''
''Почвам да търся у курвите свестното ,че у тея свестните накрая все курвенско излиза...''
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Сякаш се намирам на Конференцията на отхвърлените. Намирам си място и сядам.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
жал ми е че има такива хора около теб
няма опит едно и също чета от теб и това не е заяждане
майка германия България моя опит аконесъмправаспирамдапиша втемата
като люлинска бабичка си което също е тъжно защото 100% не си такава ирл
не говоря за сега
не усещаш ли че винаги се изказваш надуто
много опитната и пораснала си уж а не си даваш сметка че изказът във форума ти е различен от реалния живот
това го приеми като въпрос и да на мен така ми се струва и да едва ли греша
пинкпан7ер срещу света
личи си от думите ти че не ти е приятно да те 'впечатляват' и 'подиграват'
но о изненада
ще се учудиш че на повечето хора тук си забавна и не целят грам да те уязвяват или нещо подобно