.
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 392
    Мега фен Аватара на LoadRunner

тихо че сега някой ще каже че сте недоволни и от размера

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ех, тия пръстени, бе. Не очаквах и ти да стъпиш в тая посока като автора. Бившият ми носеше три стоманени пръстена, с мен си беше купил още един за невероятната цена от 10 (десет) лева. Имах предвид, че ме кефят аксесоари по ръцете, защото ми привличат още повече вниманието натам, а тия ръце ми навяват сексуални помисли.

Колко точно опорочено ви е мисленето бе, хора...

Моят коментар се касаеше само до неефективността на мрънкането. Не знам кое не разбираш. Не съм казала, че е единственият фактор, а че дискутирам само него. Примерно... България е голяма тема, аз съм си избрала само географията да дискутирам.
    Мрънкането няма да ти позволи да се стегнеш, да си намериш обяви и да чекнеш едно по едно нещата, да видиш дали ти липсва някаква квалификация. Ясно е, че въпросната липса също пречи. А че мрънкането отблъсква жени, се подписвам с две ръце отдолу.
    ОФ....... ама тя темата почна от това, че грозния нарече 99% от жените материалистки, че не биха тръгнали с него, ако няма пари....... После мерилин започна да го съветва как трябвало аджеба да си намери работа като спре да мрънка, да тръгне да изкарва пари..... И така го съветва, все едно е висш разум некав. и после веднага всички скочихте - мрънкал бил.

Ами да, мрънкането е безполезно. Ама парите не.

И ти ме разбираш погрешно. Не съм на страната на мисленето на грозния.
    Въобще пък ме интересува в близко бъдеще мен въпроса за сватбите и семействата. Нито отричам, че с пари не се купува сърце.. и че НЕ се отдава толкова силно внимание на тях винаги.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-08-2015 на 21:55

Мега фен Аватара на galaxy29
    уф, никой мъж не ме поглежда, признавам си, прави сте, заради това се държа така... щях да стана лесбийка, но то дори жените не ме поглеждат ;{{

Не знам за размера, ама ако още някой ми развие теорията за 8-те сантиметра, ще го набия.
    кви са тия 8 санта :Д

аз що си мислех че е 12 явно мн отдавна не съм чел

Научно доказано било, че 8 санта са напълно достатъчно, всичко останало било лакомия :д
    Не е така.

Или е така.

Ми те и 300 лв са ни достатъчни да живеем на село. Всичко останало е лакомия. (включително образованието) щото като имаш образование, ще искаш още много повече - да докоснеш технологии на бъдещето.

И ко излиза?
    Ако грозния е много грозен и няма много пари?! е прав. ;д

ми че прав си е ми, и ако му е 8 санта не го виждам просто

Супер фен Аватара на corbV2
    Научно доказано било, че 8 санта са напълно достатъчно, всичко останало било лакомия :д
    Пак е по-близо до истината от ония момичета, които изискват 18 сантиметра. Подозирам, че не са виждали линийка през живота си и че ги цакат с размера постоянно ;д.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    О, Меркурий!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    О, Меркурий!
    не разбрах?

нещо за планетата на пантерата ли??

LoadRunner... стига.. има всякакви момичета за всички.. и не е трагедия и без ..

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не разбрах?

нещо за планетата на пантерата ли??

LoadRunner... стига.. има всякакви момичета за всички.. и не е трагедия и без ..
    Тази тема ме състари с десет години.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Rakshy
    извода от предните няколко страници - една ковра, която не спря да натяква, че ИМА СЕМЕЙСТВО И НЕ Е "ТЯ", А СА "ТЕ". Намирисва на отчаян опит хората да не си мислят, че е поредната куха кутия пълна с "плувци"
    - други коври дет са в мнол тежък филм с тая малоумна астрология. Нека си обясняваме запека с това, че космическо тяло се движи, l2p
    - 1-2 дет са некви никви фактори, които се борят за нещо, ма и те не знаят за кво изтъквайки своите предпочитания показвайки, че и те са същите голд дигърки, но се борят, че не са, РАЗБИРАШ ЛИ

1-2 болни надежди и представи, малко сол, малко жалки опити за хранеж

и никой не даде някъв адекватен аргумент, всеки си тъпче в дупката в самочувствието

Супер фен Аватара на Deadlock
    вдъхновено от ракши и блаб:

човек, който е нещо повече от егото си, съществува ли?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Я темата как е експлодирала направо !

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Много ме дразнят циганите. Ти май си циганин? Крадеш ли ток?
    Много моля да не се обиждаме на произход, защото това няма нищо общо с темета !
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не харесвам мързеливи хора, които само се оплакват и не искат да си намерят работа, но реват, че са бедни.
    Чувала ли си някога израза "работещи бедни"?! Питам дали си чувала поне, защото със сигурност не си го изпитала!
    Не знам на теб какъв ти е проблема с това, че жените искат стабилност, която включва и финансова такава.
    Всеки търси финансова стабилност, но някои като теб къде я търсят?! В мъжете ! И ти сама си го каза!
    ...как всички жени сме меркантилни кучки, 'айде стига.
    Това го казваш ти - не аз . Гузен негонен бяга !
    Направи нещо, за да изкарваш повече пари. Опитай се да се развиваш, научи нещо ново, подобри уменията си в дадена област.
    По-висока квалификация не означава автоматично по-добра работа и по-висока заплата! А ти като си толкова просперираща и финансово независима, защо ти е толкова важно да търсиш "финансова стабилност" и то къде - при мъжете ?!
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    В идеалния случай, да, но малко звучиш като латерна.
    В Бг има достатъчно некомпетентни хора, заемащи различни позиции, а някои от тях и ръководни такива. Не са имали мн желание да се развиват.
    Съветите ти могат да красят някое списание тип космо и статии а ла: как да забогатееем, как да мигаме на интервю за работа, как да разпознаем добрите възможности в живота..
    Благодаря за допълнението - по-добре нямаше да мога да го кажа !
    Това да искаш стабилност не знам как го свърза с наглост. Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?
    Ето! Каза си го най-накрая !
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хД не знаех, че преди два месеца съм си имала гадже ;О и един съвет - намери си донор на мозък
    Е добре че (не) ѝ го каза ! От една дама към друга дама е някак си по-приемливо, че ако го бях казал аз, щеше да излезе много невъзпитано, а аз съм джентълмен !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    но тук идва др. въпрос, защо при наличието на свестни и независими момичета, все пак мъжете се хващат с парцалки, с изискващи кучки? аа?
    понеже и това го има.
    Свестните жени са малко и обикновено вече са заети! А ние мъжете какви сме бунаци, а?! Какво ли не правим за едното ебане !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.
    Достойна позиция !
    Това се опитвам да кажа.
    Ти вече загуби контрол и се поизпусна достатъчно ! Всички разбрахме какво се опитваше да кажеш !

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    вдъхновено от ракши и блаб:

човек, който е нещо повече от егото си, съществува ли?
    само в нечия фантазия

моите мнения по темата са великолепни

и да съществува човек, който е нещо повече от егото си, даже в множествено число, що за тъп въпрос
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-08-2015 на 23:54

Супер фен Аватара на Deadlock
    ти ли?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    jghgh го каза няколко пъти истината е вулгарна цинична и неприятна или общо взето живота е несправедлив,нека не се правим почти всички тук биха избрали това което е по хубаво и по преспективно в живота си....и да момчета кат Грозния ще си стоят сами просто щото не са успяли толкова много колкото други и не са Джони Деп на външен вид и ако някое момиче ги забележи ще са късметлий...аз се чудя закво Мерлин и Пантерата овъртат...вместо да му кажат истинските си мисли по въпроса.
    За съжаление в нашето общество не всички ,но по-голямата част от момичетата/жените са научени да не правят нищо и да чакат всичко да им се даде на готово...пари ,внимание и прочие все едно някой им е длъжен...
    Грозния ...а ти спри да се оплакваш и се стегни нямаш време за мрънкане и споделяне във форума...работи по себе си дай най-доброто дори никой да не го оценява сега ти не спирай да работиш със себе си и един ден съм сигурен че резултатите ще дадат ефект..не се отчайвай.Ще ти кажа нещо от личният си опит Парите не са всичко..вадя достатъчно пари за стандарта в БГ..и въпреки тва се разделих с нея щото не ме била заслужавала,пък тя искала да се наиграе и не искала сериозно обвързване...жените са странни и нелогични същества искат тва,което нямат докато го постигнат после им става без интересно...
    От ''добри'' и ''свестни'' момичета ми е втръстанало ....то в тоя форум не се намери една дето да каже ''Аз съм супер красива и смятам ,че заслужавам красив бад бой дет вади много пари и искам да ми върви след задника,а кат се обърна назад вече да го няма там и аз да трябва да го гоня...''

Имаше една прословута мисъл приписана на ''Паулу Куелю''

''Почвам да търся у курвите свестното ,че у тея свестните накрая все курвенско излиза...''
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Град
    Dreamland
    Сякаш се намирам на Конференцията на отхвърлените. Намирам си място и сядам.

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ти ли?
    аз ли? аз бих ти казала да си полееш мозъчните цветя, че нещо са загнили, но все пак ще ти дам пример за такива хора - доста родители, едно специално момче и така (:

Супер фен
    жал ми е че има такива хора около теб

Адски наизуст говориш. Специално в България има адски много мамини момченца. Българската жена винаги е била натоварвана с много отговорности и е порасвала от малка. Питай баба си, примерно. Съответно сега някои мацки несъзнателно се опитват "да си го върнат", търсейки богаташи, които да им позволят да са принцеси, но не са мнозинството в никакъв случай. А сега много майки, особено с мъжките си рожби, се опитват да си наваксат нещо в исторически план.

Също трябва да отчетете, че има една солидна сума мъже, която косвено или директно парадира с пари. Е, по закона за търсенето и предлагането, как няма да има жени, които търсят пари?

В малко по-широкото си обкръжение имам примери на мамини момченца; за момчета, отгледано с мисленето, че "на една жена работата й е в кухнята", мъже, които буквално си вдигат краката и обясняват на жена си да не чистела пред телевизора; момиченца, които от 17-18 годишни си търсят "стандарта", жени, които в името на парите се примиряват с всичко...
    Ама не съм тръгнала да обобщавам.
    Какво искаш да кажеш всъщност? Че не трябва да се обобщава? За това ли се бориш в момента?

Супер фен
    няма опит едно и също чета от теб и това не е заяждане
    майка германия България моя опит аконесъмправаспирамдапиша втемата
    като люлинска бабичка си което също е тъжно защото 100% не си такава ирл

Супер фен
    не говоря за сега
    не усещаш ли че винаги се изказваш надуто
    много опитната и пораснала си уж а не си даваш сметка че изказът във форума ти е различен от реалния живот
    това го приеми като въпрос и да на мен така ми се струва и да едва ли греша

Супер фен
    пинкпан7ер срещу света
    личи си от думите ти че не ти е приятно да те 'впечатляват' и 'подиграват'
    но о изненада
    ще се учудиш че на повечето хора тук си забавна и не целят грам да те уязвяват или нещо подобно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си