- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Кораба е прав тука. Повечето момичета упорито си вярвате в еднорози, но едва ли ще намерите момче, което наистина го вярва. И, не бързайте да питате "най добрия си приятел", щото баш пред вас никога няма да си каже истината. То не е случайно, че "френд зоната" не се слави с добро име и никой не иска да е там. Едно е да сте си познати някакви и да се събирате в компания, друго е да си споделяте като приятелКИ. Първото е нормално, когато няма привличане, второто е нормално, когато момчето харесва момичето, но го е страх да си признае и за това предпочита да си се "гушкате, щото ви е студено", отколкото да си каже всичко и да рискува да изгуби и това.![]()
Аз помислих че става дума момче, което не харесва момичето, обаче е изпратен от друго момче да зарибява момичето, за да се провери доколко последната е вярна.
После ми се стори твърде невероятно и затова реших да попитам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За приятелството между мъж и жена/момче и момиче и аз съм съгласна, че в повечето пъти е само плод на нашето желание да си имаме аверКА, но рядко сме прави. Това е, което съм наблюдавала последната година и половина. Това е, което ме мъчи и мен. Щот ми се иска да изляза с някого на по бира и той да не иска да спи с мен или да не е мислил поне веднъж по тоя начин. Уви, обаче, сравнително често до ушите ми достигат подобни думи и още по-уви - в повечето случаи и говорейки за добри приятели, а не за познати, става въпрос не само за секс, а за дългосрочни чувства. Сега не излизам често с момчета, едно заради чувства от моя страна към някого определен, друго - заради тази причина. Щото да - кое аверче би било окей с разговори за външен вид, клюки кой кво направил и как искаш еди-кой-си или как си чега щастлива с приятеля си.
Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.
Опа забравих, че е само до искане..
Най-накрая намерих време да ви изчета и ми се запали главата, в потрес и ужас съм просто...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютно.
И не е повече от приятелство, нито е неискрено. Аз много добре мога да знам намеренията на някого (разбирай, то си личи + че има искрени хора), а той много добре може да знае моята нагласа и въпреки това да е избрал да общува с мен, защото примерно лафа ни върви. Пък дали ще има мераци изобщо не ме касае, стига да не се натяга и да не се опитва да ме налазва в момента, в който останем сами, примерно.
Истината за мен е, че ако някой иска да те ебе, това не значи, че това автоматично се превръща в аргумент да не бъдете приятели. Иска, ама не може. Според мен момченцето би се фръцнало и отдръпнало, докато зрелият човек (мъж) би си наредил приоритетите - да отебе момиче, с което му е приятно да общува и им е ок заедно, само защото тя не иска да са си нещо повече от приятели, или да си насочи сексуалното внимание към друг обект и да се държи приятелски към въпросния човек отсреща.
Тук говоря за ситуация, в която не иде реч само за едното ебане, а просто хората си имат общи теми, комуникацията им е на ниво и има изгледи за едно добро приятелство.
не знам ква е причината да си ми изключително неприятна
а дори не съм те виждал