- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Започвам да се съмнявам вече дали разбирате дефиницията на ''приятелство'' или ги грешите с просто лафене и на кафенце с услуги.
Малко са истинските приятели, повечето пъти работата отива до използвачество и социално угодничество в определена компания.
Това са жени, между тях приятелства няма, как очакваш да разбират значението.
Абе, не е баш така. Приятел означава човек, при когото отивам за истината, не за това, което искам да чуя. Искам си метафоричния и не дотолкова шамар пък.
А иначе не че е чак такъв проблем, че излизам с някой, който иска да спи с мен. Проблем е, че като разбера, започва да ми се четка егото и най-накрая стига такива висини, каквито са неприсъщи за мен или наранявам човека. А това е жалко.
To zashto е израза - дръж приятелите си по-надалеч от враговете си? Хубаво споделяш истината до един момент, в който някой ти удря нож в гърба с нея.
Би било хубаво някой с много приятели да си спомни с кои е излизал през основното, средното, висшето, или през различните си ''хобита'' и свободоно време през години и с колко от тях е запазил отношенията си лични и продължителни до ден днешен, незавсимо смяната на средата.
Според моите малки наблюдения не жени, ами мъже нямат приятели повече от 1 , 2 -5-ма , които може да се нарекат истински първични, оставащи през живота. Останалото са все хора, които до една или друга степен съществуват на база - има ползаа с него - няма полза с него.
Не знам обаче някое момиче като почне да ми говори за ебане и ми става адски противна, то и се губи женското, илюзията за надървящата непорочност която си мислим че има. Такива жени са ми много боклучави, несдържани, неуравновесени.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
може и да съм изтървал някоя
аз се изразих правилно в предния си пост, може да го прочетеш пак дума по дума, който е могъл е схванал най- важното, други са фиксирали само ебането
Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
може и така да е
ама вие сте зависими от ерекцията не ние, така че малко или много тр да се съобразявате с някои неща които не я стимулират
Не бих посочила това като причина номер едно за съобразяване.
Ние много по-добре разбираме начина му на мислене от теб, защото сме мъже! Ти имаш някои много наивни представи за мъжете, честно!
Ако така ще ти е по-удобно и ако ще те накара да се чувстваш по-добре - нагли сме!
Почвам да си мисля че това е Луна от Вип Брадър и описва "връзката" си с премиера!
А би ли се навила да спиш с него? Хипотетично?
Точно! Единият се надява на нещо, а другата му дава напразни надежди!
Защо, много си е готина темата!
Това е като да умираш от глад и пред теб да размахват пържола, която можеш само да помиришеш, но не и да вкусиш! Предпочитам да умра от глад на спокойствие, или да "ям"другаде, вместо да ме дразнят само
!
Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента!
Ей, грозен, то не е луд тоя, дето яде баницата, а който я дава... При положение, че си наясно, че момичето не разбора какво имаш към нея и те има за приятел, що се вреш и после да обясняваш, че ти давали напразни надежди? Щото, да, повечето момичета не го разбират.
Интересно ми е как общувате и какви думи използвате, чес'но. Като почнете "това е неприемливо", "това е грозно", "това е еди си кво". Скапани двулични лайна ;/ ;/
Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?
Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.
Най-близки при това.
Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно.![]()
Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.
[QUOTE=Ewok;11359690]Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?
Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.
Най-близки при това.[/QU
Ми приеми така. Ако те харесвам физически по ниакъв начин няма да искам както пантерата каза да дружим всекидневно и да си делим общо легло. Хах. Ако пък не те харесвам толкова много, с времето отново ще ме ''привлечеш''. Ако се съвпаднат интересите и хобитата - ще се влюбя в теб. Не знам кой нормален би си го причинил.