.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И вие, разбира се, знаете неговата по-добре от мен?
    Ние много по-добре разбираме начина му на мислене от теб, защото сме мъже! Ти имаш някои много наивни представи за мъжете, честно !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    После ми кажете пак, че съм многознайка. Ебаси наглия народ.
    Ако така ще ти е по-удобно и ако ще те накара да се чувстваш по-добре - нагли сме !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    горката
    Почвам да си мисля че това е Луна от Вип Брадър и описва "връзката" си с премиера !
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.
    А би ли се навила да спиш с него ? Хипотетично?
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не е повече от приятелство... Всъщност е по-малко от приятелство, щото единия се преструва и не е баш искрен.
    Точно! Единият се надява на нещо, а другата му дава напразни надежди !
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Най-накрая намерих време да ви изчета и ми се запали главата, в потрес и ужас съм просто...
    Защо, много си е готина темата !
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Според мен момченцето би се фръцнало и отдръпнало, докато зрелият човек (мъж) би си наредил приоритетите - да отебе момиче, с което му е приятно да общува и им е ок заедно, само защото тя не иска да са си нещо повече от приятели, или да си насочи сексуалното внимание към друг обект и да се държи приятелски към въпросния човек отсреща.
    Това е като да умираш от глад и пред теб да размахват пържола, която можеш само да помиришеш, но не и да вкусиш! Предпочитам да умра от глад на спокойствие, или да "ям" другаде, вместо да ме дразнят само !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
    може и да съм изтървал някоя
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.
    Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Защо, много си е готина темата !
    Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента !
    Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си