- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Както всеки ден зле и пак както всеки ден, Евок не може да пише ;/
Meega zle. Sinuzityt mi sa obadi i sq glavata me cepi zdravo, nosyt mi e zapushen pyk i gyrloto me nabolqva. Dori ne moga da spq. Sybota choek. Moeto leglo. Hipersomniq uj. Basi.
*sry za latinicata. Ot tel sym
Az shapki ne nosq inache veche si slojih morska sol i se chuvstvam znachitelno po-dobre : )
Ива, ще те помоля да почнеш да пишеш на кирилица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте, всички!!!
Малко ми е лошо и замаяно, нямам търпение да свърши работния ден и да си отида вкъщи...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
сънувах прекрасен сън, прекрасен..
и разочарованието, като се събудих, беше... daaaaaaaaaamn
гледам няк'ви магистратурки, и се чудя - прекалено много избор, прекалено много избор.. damn damn : <
tooooo many choices
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не мога да се регистрирам в лекс форума. Ама нейсе, от днеска нататък отказвам да се притеснявам от заплахите на психопат. Да ходи да си прилага терора другаде. Не може да докаже нещо, което не е истина, а ако очаква, че ще получи пари за да му затворя смрадливата уста, може да хване и да ме разкара. Аз спокойствието ще си го осигуря смаа и отказвам да плащам за него. А ако съмненията ми се потвърдят, тоя срам за инатитуциите, дето се помещава в районното, ще ми съдейства със или без доброволното си съгласие.
Розовото хапче направи чудо. Днес съм в кондиция дори да чета. Ама не бих отказала още едно довечера...
Не би трябвало да имаш проблем с регистрацията, даваш само мейл, другото си го измисляш, но не виждам смисъл да питаш там, защото основно съвети дават прокурори/курви/ и недоказали се адвокати.
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=61187
прост пример, на който и дете би могло да отговори, но явно там не биха срали в чинията на колега, освен това показва и нивото на полиция и прокуратура в България.
Добро утро и от мен! (((:
Едит:
Няколко часа по-късно и...
такава апатия ме е обзела, че не ми се прави и върши нищо. Лежи ми се. Сърцето ми си почива в някакъв бавен ритъм.
Проблемът е, че трябва да отида до магазина, че да си купя храна (инак довечера и утре няма да имам какво да ям), трябва и да почистя жилището... :/
Едит2:
Още няколко часа по-късно и...
в крайна сметка умората надделя и заспах. (:
Плановете за магазина и чистенето се отложиха. Все пак почти не е мръсно, а за храната - или ще пропусна с вечерята, или ще импровизирам с някаква варена паста или ориз. (:
Последно редактирано от гост-06 : 10-17-2015 на 15:32
А иначе, по темата, тъпо ми е, чувствам се тъпо, но единствения вариант, при който би могло да ми стане не-тъпо, няма да се случи. И от това също ми става тъпо, защото съм приравнена до едно и също ниво, та ако не и по-долу, понеже, нали, изборът си е избор. И се чувствам като боклук, защото се отнесоха с мен като с такъв и животът е несправедлив и гаден и така.
Както и да е, изборът ми си остава, егото ми и без това го няма вече, поне другото да е ок. Priorities, baby -.-
http://www.blitz.bg/news/article/368564papap
17 октомври 2015,
14:37
отговори
Тия си вярват, че една лъжа повторена сто пъти ще се превърне в истина.
Аутопсията не може да потвърди рикушет и това се знае от всеки поне малко запознат, но в България явно бачкат олигофрени или позволяват само на олигофрени да дават изявления.
Папагала вече и от аутопсии чатка братле
що бре? Ти явно можеш да потвърдиш в съда, че директно го е застрелял? Я идвай в прокуратурата да даваш показания, явно си присъствал на стрелбата и си съучастник. Да не би ти да си го застрелял и да се прикриваш с набеждаване на служебно лице, а?
А не може? Хахахахаха! Ти и от боеприпаси ли започна да разбираш бе малоумник? Първо да погледнеш рикОширало олово и тогава да плямпаш. Дебил!Глупако , явно си си заврял главата в гъза , как да не може да потвърди аутопсията, нали има ъгъл под който е влязъл куршума и още куп неща. Стой си с глава в гъза , там ти е мястото глупако. А когото ти излязат насреща 50 циганина просто се наведи и да те наебат.
тия в блица взеха да ми допадат <3
Последно редактирано от aurissaaaaa : 10-17-2015 на 15:52
офф, цял следобед ровя биографии и програми на кандидат-кметовете по райони, след като вчера нервите ми не издържаха и тръгнах да поправям грешките в болезнено неграмотната листовка на вмро...
в потрес съм. никак не искам да се занимавам с политика, но май ще се наложи.
встрани от това съм супер. сега ще си направя и чай и ще е пълна идилията))
няма как да не ти допадат, ти си същия промит мозък като тях, няма смисъл да ти повтарям, че новини за България не бих давал за пример, ако са писани там.
А понеже смяташ, че си много начетен
------------------------------------
Аутопсията си е аутопсия и сама за себе си няма връзка със стени, тавани , мостове и прочие.Тя доказва дали човека е починал вследствие на тази или онази причина (в случая куршум).Вече балистичната експертиза плюс следствения експеримент доказват кой къде е стоял, кой накъде е бил обърнат, къде куршума е рикоширал (ако изобщо е имало такова нещо) и прочие неща.
===================================
Теб не съм те видял веднъж да си отвориш устата и от нея да не излезе няква пълна глупост, сякаш си програмиран да ръсиш простотии.
гледам букви , гледам болднато
а чета само рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли
пишката на путин
рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли рубли